| Poster |
Message |
martenj |
Flantsid
Otsing ei andnud erilisi tulemusi antud teemal ja ei osanud kuhugi mujale oma küsimust sokutada ka. Mis on veel optimaalne laius ühele flantsile lihtsalt ratta väljapoole toomiseks, et mingitpidi läbi ei vajuks jms? Rehv ise on 245/50R17, kui nüüd väga puusse ei pane ja ideaaljuhul näeks rattaid oma 4cm väljapool. Jutt siis pelgalt vedavast tagasillast, esiots on sama rehvilaiuse juures väga hea.
Tänades, Märten. |
| 31.03.2008 at 21:23 |
|
ramman |
Flantsid
Ei ole kindlasti kõige pädevam kommeteerima aga mulle on meelde jäänud, et flantsidega ei ole hea rööbet laiemaks teha. Pidada rattalaagrite eluiga lühendama. Ja teine asi on nii laiade flantsidega see ka, et rattapoldid pead ringi tegema. Kui on ikka tahtmine nii palju välja poole tuua siis kasuta vastava offsetiga velgi. On muidugi võimalik saada nö. polditavad flansid. Kindlasti on palju targemaid mehi selle teema kohta selgitusi jagama. |
| 31.03.2008 at 21:31 |
|
Astro SS |
Flantsid
Mul oli kunagi Chevy Lumina sedaan ,millele sai tehtud adapterid 5x114.3 -> 5x100
Probleeme ei olnud, veljed olid õnneks sobivad.
Tegelikult on mul need adapterid veel alles,kel huvi andku märku 
| 31.03.2008 at 21:46 |
|
martenj |
Flantsid
Veljed on kõik õigetes/sobivates mõõtudes ja uusi ei ole ka plaanis soetama hakata. Poldindus on muidugi teine asi, kui midagi teha, läheb uusi pikki tikkpolte vaja niikuinii. Seda, et laagritele mõjub, olen isegi kuulnud, huvitab ka, et kui kiire see kulumine sel juhul tõepoolest on. Tänusõnad vastajatele. |
| 31.03.2008 at 21:52 |
|
lauri |
Flantsid
Tegin oma autole kunagi ca 4,5 cm paksused flantsid. Seni, kuni neid kasutasin ei juhtunud küll midagi. Ära ei saa need vajuda, sest flants toetub rummu tsentrile ja velg omakorda flantsile.
Kas veljed on originaalid? Kui nii palju vaja väljapoole tuua, siis äkki ei ole ikkagi offset õige?
| 31.03.2008 at 22:19 |
|
martenj |
Flantsid
Veljed on ütleme nii, et põhimõtteliselt originaalid, sest Usast on nad Mustangi jaoks toodud ja nö "cobra-replica'd". Mõõtude/poltide/aukude poolest on kõik okei. Lihtsalt sai liialt kitsas velg/rehv taha vaadatud ja seetõttu siis selline lugu, ega ta just ei tapa, aga näeks märgatavalt ilusam välja, kui flantsid vahele saaks.
Hea kuulda, et kellelgi soovituga sarnases suuruses flants probleemideta all olnud. |
| 01.04.2008 at 16:06 |
|
antennimees
|
Flantsid
Mul oli Suburbanil ees 3,5cm ja taga 5cm flantsi vahel. Sai rattad ühe joone peale ja kuskile halvasti küll ei mõjunud. Minulgi pakkuda 2 flantsi 3,5cm paksud ja muutva poldiringiga. Saab 4,75" poldiringile alla panna 5" poldiringiga veljed. Samas saab neid ka kasutada vahetükkidena, piisavalt pikkade poltide korral, mõlema eelpool mainitud poldiringi korral.
| 01.04.2008 at 19:01 |
|
kristjan_l
|
Flantsid
Tervitus.
Tellisin oma Stangile eBayst (tglt küll kasutaja 5.0, tänud veellkord!) flantsid paksusega 1 cm. Täiesti piisas, overkill on ka kole.
| 01.04.2008 at 21:21 |
|
martenj |
Flantsid
Stangi rööbe esi- ja tagateljel vastavalt 1524mm ja 1491 mm. See annab vaheks 3.3cm, ehk siis antennimehe eelpool mainitud 3.5 sentimeetrised peaksid idee poolest ju päris hästi istuma. Või mida arvavad targemad? |
| 03.04.2008 at 21:35 |
|
BlueStang
|
Flantsid
ma arvan, et mulle sobiksid need ka hästi - esiratastele
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=26429 |
| 03.04.2008 at 22:33 |
1 edit. Last edited 03.04.2008 at 22:40 by BlueStang
|
martenj |
Flantsid
Võib-olla tõesti, lihtsalt sinul rinkasuunitlus, minu puhul tegemist suve/pühapäeva päikesenautimiseautoga, mis täna tänu oma v6-le eriti edasi ei liigu, kuid hea võiks välja näha sellegipoolest. |
| 03.04.2008 at 22:53 |
2 edits. Last edited 03.04.2008 at 22:57 by martenj
|
Nicholas |
Flantsid
Tere,
ehk oskab keegi soovitada head flantsi-adapteri valmistajat Tallinnas?.
Soov soetada siis uued veljed TrailBlazerile kuid kahjuks 6x127 auguvahega sobivaid velgi peavõimatu leida.
Seega tekkis mõte soetada "ebaõige auguvahega" veljed ning lasta treida siis vahele flantsid-adapterid.
| 05.04.2008 at 12:26 |
|
Astro SS |
Flantsid
quote: Nicholas: Tere,
ehk oskab keegi soovitada head flantsi-adapteri valmistajat Tallinnas?.
Soov soetada siis uued veljed TrailBlazerile kuid kahjuks 6x127 auguvahega sobivaid velgi peavõimatu leida.
Seega tekkis mõte soetada "ebaõige auguvahega" veljed ning lasta treida siis vahele flantsid-adapterid.
Omas kogemusest võin öelda,et odavam on mikihiirte juures tellida
| 05.04.2008 at 12:30 |
|
Martin460 |
Flantsid
Tellisin u. 4 aastat tagasi flantsid treialite-freesijate käest.Üleminekud 4X4tolli-4X100mm.Kõige keerulisem minu jaoks oli korrektse joonise tekitamine, et meistrid aru saaksid mida ma täpselt tahan.Läbilõiked flantsidest jne.Minu puhul oli siis vaja flantside sisse poldid teha sest rattad kinnitusid mutritega.
Selline firma tegi :
http://www.silbetmetall.ee/
Hinda ei mäleta.
| 05.04.2008 at 12:44 |
|
anryo |
Flantsid
Nonii,
Nüüd on endal ka spacereid vaja, 5x120 aukudega ja ~8mm paks.
Kas Eestist kusagilt poest leiab või peab tellima kaugemalt? Kiiresti muidugi vaja, nii nagu ikka.
Anryo.
| 11.04.2008 at 08:49 |
|
reimo |
Flantsid
Kas 8mm ei saa vanadest piduriketastest kõige lihtsamalt?
Mul omal plaanis ette rataste vahele panna, et manööverdamisel vähem tagurdama peaks 
| 11.04.2008 at 08:56 |
|
w-cc |
Flantsid
quote: anryo: Nonii,
Nüüd on endal ka spacereid vaja, 5x120 aukudega ja ~8mm paks.
Kas Eestist kusagilt poest leiab või peab tellima kaugemalt? Kiiresti muidugi vaja, nii nagu ikka.
Uuri näiteks gets-i käest:
http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=15&t=75904
EDIT: mul ka tema kaudu 8mm flantsid ja täitsa OK sai.
|
| 11.04.2008 at 09:02 |
1 edit. Last edited 11.04.2008 at 09:04 by w-cc
|
anryo |
Flantsid
Uuritud. Tema kaudu saab plastikust spacereid. Kas plastik on millegi pärast halvem, kui metall?
| 11.04.2008 at 09:12 |
|