| Poster |
Message |
speedbird
|
Sooviks inffi mõningate Jeepi lisade osas
Tervist!
Mõlgutan siin vaikselt ikka mõtteid, et oma valge Grand Cherokee esiots stock'ist lahedamaks muuta. Kuna juhtusin nägema pilti WJ seeria Grandist, kus oli peale pandud kollaste lampidega truck-stiilis päikesesirm, siis tekkis ka endal huvi sellise asja vastu. Uute lampide lisamine on mulle alati meelejärgi (Reimo teab omast käest... ) ja tolle triki võiks ära teha küll. Üks tootja, kes erinevatele USAkatele kaasaarvatud Grandile seda toodab, on Lund nimeline firma. Mulle huvipakkuv toode nende valikust: http://www.lundinternational.com/lund_int_truck_product_detail_objectname_MoonVisor_truck.aspx . Kas Eestis on mõni asutus, kes neid sisse tooks?
Teiseks on huvi kängururaua ja äkki ka astmelaudade vastu. Ei pea olema uued. Väga palju raha ei tahaks alla panna, seega igasugused kasutatud juppide pakkumised on teretulnud.
Ja lõpuks tahaks teada, et mis võiks olla taoliste velgede (uus või kasutatud) hind ja kust neid saaks:

Tänud igasuguste kommentaaride osas!
| 19.04.2008 at 20:29 |
|
Nicholas |
Uued lisatarvikud peaksid kindlasti saama American Beauty´st
| 19.04.2008 at 20:59 |
1 edit. Last edited 19.04.2008 at 21:01 by Nicholas
|
Vanaisa
Moderator |
seda sa ikka tead, et maastikul need lisad palju juurde ei anna |
| 19.04.2008 at 22:54 |
|
jeebik |
usun, et päikesesirmi peaksid saama American-Beauty-st(mulle pakuti hinnaks u. 5000 - 6000 EEK). Astme-rauad(kummist astmekohtadega) u. 10 500 eek, Kannu pubi vastas, täpselt nime ei mäleta, oli vist mingi "Tuuning.......", igatahes teepealt kohe näha. Selliste astme-raudade komplekt AB-s pidi maksma 6000-7000eek, kuid kui mina neid sealt tellisin, ei suutnud nad neid kuskilt välja võluda, esitasid küll tellimuse mitu korda, kuid kas neid lihtsalt ei olnud vms, tasuks võibolla siiski proovida, sest hinnad seal kõige inimsõbralikumad tunduvad. Kängururauad sain väga soodsalt Viimsist, Aiandi tee 21. KONESKO AUTOTARVIK(pane neti otsingusse), sinna tasuks kindlasti ise kohale minna ja konkreetselt oma soov avaldada(teevad vastavalt tellimusele kõikvõimalikke raudu , kärukonkse ja põhja- ning karterikaitsmeid), samas on nendel tööd suhteliselt palju ja kiputakse unustama, mistõttu ise targem kohapeal asjad kokkuleppida. Mina sain oma Grandile sealt roostevabast nikeldatud kängururauad(sellised väiksemat sorti) koos paigaldusega 5000eek, igaltpoolt mujalt pakuti hinnaks 10 000eek ja rohkem. Kindlasti tasub ise kohale minna ja seal rääkida ka hinnast, sest ise saatsin neile nende kodulehet meili hinnapäringuga, millele tuli vastu hinnapakkumine 6500eek, kohapeal näost-näkku rääkides oli hind 5000eek. koos paigaldusega ja seda ilma tingimata.
| 20.04.2008 at 02:37 |
|
DevilDeVille
|
velg on American Racing Outlaw II

Summitis maksavad alla saja tugriku tükk.

Summitis 277.39 USD
Pealeastumise raudasid nagu putru
Ninakaitsmed
tellid kõik pudinad ühest kohast, lased mõnel konteineritega majandaval inimesel need mingite sadade dollarite eest maale tuua ja rahu majas.
| 20.04.2008 at 08:12 |
3 edits. Last edited 20.04.2008 at 08:26 by DevilDeVille
|
speedbird
|
Tänud abi eest. Sealt Summitist oleks siis mingi hetk äkki kõige mõttekam tellida, vähemalt osad detailid. Kängururaua osas uurin kindlasti tollest pakutud ettevõttest. Jeebik, mis laadi sul see raud ees on? Kas selline väiksemat sorti, mis katab ainult keskosa või ulatub ka tuledest üle?
Offroadil neist asjadest jah kasu kohe kindlasti pole, kuid praeguse seisuga olen otsustanud, et metsakaks ma seda aparaati ei tee ning kuna stock jätta ei ole meelepärane, siis katsun lihtsalt teist teed minna Keskpäraseid radu kannatab ikka sõita ka siis kui modifikatsioonid tehtud, ma usun.
| 20.04.2008 at 10:16 |
1 edit. Last edited 20.04.2008 at 10:17 by speedbird
|
jeebik |
väiksemat sorti, mis katab ainult keskosa, tuledest yle ei ulatu, sest mulle tundus väike variant ilusam, mul ta ongi rohkem ainult ilu pärast, sest selline keskosa kattev raud ju palju turvatunnet ei lisa, kui just hästi ei sihi.
| 20.04.2008 at 18:06 |
|
reimo |
Kui õieti mäletan, siis Yanekk müüs 4x4 foorumis esirauda, uuri tema käest.
Edit: ja küljeraudadega tegeleb Urmas, ta on tükk aega lubanud Grandile ka teha.
| 20.04.2008 at 18:30 |
1 edit. Last edited 20.04.2008 at 18:33 by reimo
|
speedbird
|
Olen Yanekki esirauda isegi proovinud auto ees, suhteliselt asjalik ja normi hinnaga. Ma uurin siiski veel teisi võimalusi ka, ehk leiab mõne normaalse välimusega raua, mis katab ka tulesid.
| 21.04.2008 at 11:35 |
|
|