| Poster |
Message |
Marx
|
Soovitage head mootorite tundjat Tallinnas
Tere.
Üks teeninduse juhtus kuulama mootori häält ja teatas, et mootori elupäevad on varsti loetud. Kuna olla väike klõbin sees ja see on vääga paha!
Tegelt on ju nii, et peaks hakatuseks tuvastama, kust see klõbin tuleb, kas altpoolt või ülevaltpoolt. Mina oma kõrvaga seda küll ei suuda kindlaks määrata - peaaegu ei kuulegi teist. Kas keegi teab kust võiks leida sellise vanakooli mehe, kes kuulatab mootorit ja suudab aimata, kust tuleb see väike klõbin.
Autoks on Chrysler 300M 99.a. Mootor 3,5 Ls: 130 000 km
Kas selline klõbin võib olla ka paaril korda juhtunud keemaminemisega seotud? Sarnane olukord nagu kirjeldatakse siin teemas. |
| 22.04.2008 at 21:47 |
|
Soul |
ÜKSKI mootor pole keetmiseks loodud!!! pole sul seal midagi tunda ja kuulata enam,mahlad kui juba mitte siis varsti koos. head mootori tundjat? american beauty! minul lihtsalt üdini positiivsed kogemused, viimati täna päeval kui naine helistas et mis peale hakata kui auto kisab "check oil level" kiire kõne, kiire teenendus ja kõik on õnnelikud!
Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
| 22.04.2008 at 22:57 |
|
Martin460 |
quote: Soul:... pole sul seal midagi tunda ja kuulata enam,mahlad kui juba mitte siis varsti koos.
Kas sellele Sinu väitele viidates võib murelik kodanik Sind tänada kiire diagnoosi eest ja oma autole mootori kap remondi juba ära tellida?
| 23.04.2008 at 09:48 |
|
Madlobster |
quote: Martin460: quote: Soul:... pole sul seal midagi tunda ja kuulata enam,mahlad kui juba mitte siis varsti koos.
Kas sellele Sinu väitele viidates võib murelik kodanik Sind tänada kiire diagnoosi eest ja oma autole mootori kap remondi juba ära tellida?
Mis kap remondi?
Uus mootor tuleb tellida. Vanast nagunii õiget asja ei saa enam.
Aegajalt on siin jah täheldada kiireid diagnoosijaid teadmata milles tegelik viga on.
Kahjuks ei oska ise pädevat tegijat soovitada.
Aga selline uisapäisa lahmimine mulle ei meeldi!
Ennegi siin olnud kus inimene tellib ja ostab siin pandud diagnoosi põhjal omale uued akud jms varuosasi. Pärast tuleb välja, et juhe oli kuskilt lahti vms.
Kui pappi nagu putru siis võib ju tuhatoosi täitudes uue auto osta.
Aga jah jutud et sõbral oli ka nii ja telli kohe 20k eest omale uusi juppe muidu ei pääse on jama.
Endal ka AB ga positiivsed kogemused. Sõida sinna las mõni paneb kõrva külge ja ütleb mida tegema peaks. Neti teel mingit tiksu kolksu kirjeldada suht raske nii et sellest ka õieti võimalik aru saada ja diagnoosi panna. |
| 23.04.2008 at 10:27 |
1 edit. Last edited 23.04.2008 at 10:28 by Madlobster
|
Marx
|
Hm. AB mehed tunnistasid nagu terveks. Hetkel siis ei oska nagu midagi parandada. |
| 23.04.2008 at 14:17 |
|
retro |
nojah, ma olen ka näinud margiesindust, kus tööde juhataja rääkis mulle saalekolksust. pärast summutiparandust kadus õnneks saalekolks ära 
jummal tänatud. ma olin ka juba valmis pauksonite jutule minema. |
| 24.04.2008 at 08:41 |
|
creese
|
ilmselt kui sa õli normipiires ikka hoiad, siis seda klõbinat kuulda ei ole kah. Hetkel sul õlitase ju üsna alla miinimumi |
| 24.04.2008 at 20:58 |
|