register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : K:3 gen Trans Am il tagaluuk ei sulgu lõpuni elektrooniliselt  
Poster Message
Tuulepoiss

K:3 gen Trans Am il tagaluuk ei sulgu lõpuni elektrooniliselt
Tere

3 geni mehed andke nõu. Tagaluuk ei sulgu vaid jääb kelgu ülemisse asendisse seisma.

Tagaluuk käib kinni ja lahti automaatselt. Normaalselt näeb protseduur välja nii et vajutad kergelt tagaluugi kinni ja kelk veab 2,5 cm tagaluugi allapoole vastu tihendeid.
Minu GTA l toimib asi hetkel nii et kui luugi panen siis allavedu ei toimu.

Võtsin süsteemi pulkadeks ja selgus et süsteem koosneb ülemisest lülitist, kelgust, mootorist, alumisest lõlitist, kruvist ja teost ja muudest pisiasjadest.

ülemine lüliti on kohe tagaluugi lukuga paraleelsel kõrgusel. Kui tagaluugi sulgur lülitile vastu läheb siis peaks algama luugiga 2,5 cm pikkune teekond allapoole. Teine lüliti on kelgu liikuva osa vastas allpool kui kelgu kõrv lülitab peale 2,5 cm pikkust teekonda voolu välja ja luuk peatub all asendis.

Tagasi ülesse läheb luuk nii et kui salongist vajutada nuppu siis luugilukk laseb luugiklambri lahti ja mille peale vabaneb ülemine lüliti ja algab luugil sõit ülespoole 2,5 cm kuni jällegi üks plekiriba lülitab alumise lüliti vastasasendisse ja algab taas sõit allapoole.

Seega kelk tahab olla koguaeg all asendis, ja üleval käib ta ainult mõneks sekundiks.

Mul teema selline et kui käega alumist lülitit lülitada siiis se liigutab kelku üles ja alla. Mis ei toimi on ülemisest lõlitist lülitamine. aegajalt toimib ka ülevalt lülitist kuid seaduspärastust pole seni veel leidnud.

Millele peakd tähelepanu pöörama, millist juhet paremini pistikusse ajama.

Dodge Ram 1500 08 345 cid Hemi 4x4, Sport-Müüdud
Dodge Ram 1500 19 345 cid Hemi 4x4, Laramie
18.05.2008 at 00:08
Uljas
Ilmselt vaja uut ülemist lülitit.Leida võid selle siit http://www.top-downsolutions.com/product_info.php?cPath=22&products_id=62 . Olen sealt asju tellinud ja nii teeninduse kui kvaliteediga rahule jäänud.

Uljas
18.05.2008 at 22:23
Tuulepoiss

Nüüdseks luuk sulgub jälle automaatselt.
Meenus et mul on võimalik teise auto peal katstada jup jupi haaval ja vigaseks osutus alumine lüliti mis ühtlasi annab ka voolu motorile.
Viga oligi minuarust lüliti selles osas mis mootorile voolu annab.
Igatahes kunagi originaalis mahakruvitud kinnikeevitatud kelgu seest sain ka lüliti mis töötas imekombel ning nüüd kõik ok.

Kel selline olukord tekib võib helistada, seletan pikemalt.

Sellel kodulehel päris unikaalseid asju on müügil. Uljas Kui oled varem tellinud sealt seega ilmselt pole probleemi et Eestisse ei saada ja eraisikule ei saada.

Dodge Ram 1500 08 345 cid Hemi 4x4, Sport-Müüdud
Dodge Ram 1500 19 345 cid Hemi 4x4, Laramie
18.05.2008 at 23:17
Uljas
Ei ole üldse probleemi.Saadavad Eestisse ja eraisikule ka.Olen tellinud sealt mingi 3 korda ja pole ühtegi probleemi olnud.

Uljas
19.05.2008 at 18:14
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : K:3 gen Trans Am il tagaluuk ei sulgu lõpuni elektrooniliselt  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.