register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : chevy 6,5tdi 97.a. sureb välja  
Poster Message
omajope
chevy 6,5tdi 97.a. sureb välja
Teema järgmine sureb lihtsalt sõidu ajal välja ja ootad natuke vähel läheb käima ja vahel ei lähe. Viskab kirja ette water in fuel ,kuigi esimese hurraga vahetasin kütte filtri kuid suurt tolku ei midagi.Juhtub ,et saan sõita mõnikord mingi nädal ilma vimkata siis päevas jälle paar korda seisad tee ääres ( proovi siis lükata tee äärde kui kastikas chevy 2500)
22.05.2008 at 21:23
heero75
Minu 94a. 6,5TD oli täpselt sama jama .Põnev oleks teada saada mis jama se ikkagi on.Minu arust on se probleem siin foorumis kuskil isegi üleval olnud,aga võibolla et eksin.
22.05.2008 at 21:50
omajope
quote:
heero75: Minu 94a. 6,5TD oli täpselt sama jama .Põnev oleks teada saada mis jama se ikkagi on.Minu arust on se probleem siin foorumis kuskil isegi üleval olnud,aga võibolla et eksin.
Sa kirjutad ,et oli aga kas ikka piinab veel ? Mina isegi paagi kodustes tingimustes kiskusin maha ja puhastasin ära aga ei kedagi.
22.05.2008 at 21:53
kalle

Jõudu.Mul oli sama värk ja filtri vahetusega üksi ei saa vett välja.Sul peaks kapoti all mootori ees otsas olema üks kraan.Pane mootor käima ja keera kraan lahti,lase käia umbes minut ja keera kinni.see peaks ka water in fuel tule ära kustutama.Mul töötas see süsteem.Head katsetamist.

22.05.2008 at 23:17
kalle

Nats segane jutt võibolla aga see kraan on üks kõrgemaid punkte seal ees ja seal on originaalis voolik küljes

22.05.2008 at 23:20
KOLLA
Tervitus !
Mul on selliseid jamasid olnud ja probleem seisnes selles , et arvuti on läinud vahetusse paaril korral . Algul esineb neid mootori
seiskumisi harva ja peale mõningast närvitsemist saab edasi sõita . Seda jama esineb ainult sooja mootoriga ja peale mõningast jahtumist saab edasi sõita . Aga asi süveneb ja seisu minutid venivad tundideks ning nii tihedateks , et paneb kahtlema ameerika autode vastupidavuses . Soovitan käia Imre juures testis ja vajadusel väike karbike ära tellida .
23.05.2008 at 07:36
mart050
quote:
KOLLA: Tervitus !
Mul on selliseid jamasid olnud ja probleem seisnes selles , et arvuti on läinud vahetusse paaril korral . Algul esineb neid mootori
seiskumisi harva ja peale mõningast närvitsemist saab edasi sõita . Seda jama esineb ainult sooja mootoriga ja peale mõningast jahtumist saab edasi sõita . Aga asi süveneb ja seisu minutid venivad tundideks ning nii tihedateks , et paneb kahtlema ameerika autode vastupidavuses . Soovitan käia Imre juures testis ja vajadusel väike karbike ära tellida .

Lõhnab kõrgsurvepumba järgi...
23.05.2008 at 10:35
viva
On veel üks jubin, mis sedasi katkestab. Selle asjakese nimi on Injection Pump Driver Module. Asub sisselaske all, pumba küljes. Meil töökojas üpris mitu taolist viga olnud.

23.05.2008 at 14:51
omajope
quote:
viva: On veel üks jubin, mis sedasi katkestab. Selle asjakese nimi on Injection Pump Driver Module. Asub sisselaske all, pumba küljes. Meil töökojas üpris mitu taolist viga olnud.

Tervitus. Järsku avaldad mingid andmed ja tuleks külastaks Teie töökoda kui sobib . Närvid hakkavad selle jama peale tõesti juba krussi kiskuma. Imre juures sai tegelt eelmine sügis käidud kuid kahjuks ta mingit viga üles ei leidnud, vist peaks uuesti aja kuskile kirja panema ,sest liikuv mudel tunduvalt parem.Nüüd tõesti mootor töötab vahelduva eduga nii minut paar ja seisab jälle mingiks teadmata ajaks.
23.05.2008 at 17:33
kalle

Kas on mingit muutust olnud vahepeal?Mul hakkavad kurat ka sarnased sümptomid välja lööma.just kuuma ilmaga ja kuuma mootoriga.Külmalt on nagu uus.Mul sureb välja veel ainult tühikäigul aga sõidu ajal jukerdab ja lööb mingi avarii resiimi peale nii et minek jääb nõrgaks ja tahm väljas.Kui korra seisma jätta ja uuesti käima panna siis on nats aega norm aga mitte kauaks,kuna ilmad kuumad ja mootor ju kuum koguaeg.

02.06.2008 at 13:18
omajope
quote:
kalle: Kas on mingit muutust olnud vahepeal?Mul hakkavad kurat ka sarnased sümptomid välja lööma.just kuuma ilmaga ja kuuma mootoriga.Külmalt on nagu uus.Mul sureb välja veel ainult tühikäigul aga sõidu ajal jukerdab ja lööb mingi avarii resiimi peale nii et minek jääb nõrgaks ja tahm väljas.Kui korra seisma jätta ja uuesti käima panna siis on nats aega norm aga mitte kauaks,kuna ilmad kuumad ja mootor ju kuum koguaeg.

Tervisi. Sain eile auto diagnostikast kätte ja vahetati eile mingisugune temp. andur. Eilse sõidu juures õnneks ei jäänud kordagi teele ja mootor töötas ka normaalselt. Eks vist pead ka pöörduma Imre poole ja tegema enda autole diagnostika. Eks proovin sõita siin ikka veel ja eks annan teada kui mingi kala peaks tekkima. Seniks edu.
03.06.2008 at 06:49
kalle

Oskad äkki öelda mis selle anduri nimi oli ja kus ta asub?

03.06.2008 at 15:30
omajope
quote:
kalle: Oskad äkki öelda mis selle anduri nimi oli ja kus ta asub?
Tervitus. Ei oska tõesti ütelda mis andur see oli ja kus see asub. Kuid täna sõites tegi jälle 2 korda jõnksaka sisse, korra suri isegi sõidu ajal välja aga siis käivitus uuesti.
04.06.2008 at 21:00
kalle

Tervist.Viga käes.Viga oli FSD Cooleris.Tõenäoliselt on sul sama viga ja see vidin asub sisselaske al.Minul on peale pandud Rootslaste poolt tehtud variant mis on toodud välja sisselaske peale kus tal on jahutus parem ja vahetus lihtsam.Vahetus 5min.Võid vaadata millega tegu lehelt www.fsdcooler.se

05.06.2008 at 14:50
kalle

Sorry.www.fsdcooler.com

05.06.2008 at 14:53
omajope
quote:
kalle: Sorry.www.fsdcooler.com

Tuhandest tänu Sulle, proovin ära vahetada.

Tervitades
06.06.2008 at 20:15
omajope
quote:
kalle: Tervist.Viga käes.Viga oli FSD Cooleris.Tõenäoliselt on sul sama viga ja see vidin asub sisselaske al.Minul on peale pandud Rootslaste poolt tehtud variant mis on toodud välja sisselaske peale kus tal on jahutus parem ja vahetus lihtsam.Vahetus 5min.Võid vaadata millega tegu lehelt www.fsdcooler.se

Tere. Osakd Sa ütelda nii enam vähem mis vidin maksis ja kas tellisid või oli kohapeal olemas.
Tänud ette.
06.06.2008 at 20:44
kalle

Tervist.Ma elan ise Rootsis ja ma sain selle blocketist nalja hinnaga aga siin maksab see poes kuskil 5000.-sek+moms nii,ethind on julm aga ma soovitan uurida blocket.se ja kui leiad midagi siis võin aidata eestisse toomisega.Tulen eestisse 21.06.Aga muidugi uuri enne eesti hindasid,sest võibolla on seal parem hind,vahel küsib rootslane väga julma hinda mõttetu asja eest.Jõudu.

07.06.2008 at 23:55
omajope
quote:
kalle: Tervist.Ma elan ise Rootsis ja ma sain selle blocketist nalja hinnaga aga siin maksab see poes kuskil 5000.-sek+moms nii,ethind on julm aga ma soovitan uurida blocket.se ja kui leiad midagi siis võin aidata eestisse toomisega.Tulen eestisse 21.06.Aga muidugi uuri enne eesti hindasid,sest võibolla on seal parem hind,vahel küsib rootslane väga julma hinda mõttetu asja eest.Jõudu.

Tere. Tellisin Usast selle vidina ära(FCD). Eks vaatame kas hakkab toimima. Õnneks väga hull hind polnudki kuskil 50 usd + saatmine.

Edu teistele.
09.06.2008 at 20:43
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : chevy 6,5tdi 97.a. sureb välja  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.