| Poster |
Message |
jagermeister
|
check engine tuluke
Mure siis juba pikemat aega.Autoks 91 firebird 5,0 TBI.Viskab siis tule põlema kiirendades,enamasti poole gaasiga kiirendades,vahest käib nagu ka mingi krõbin või midagi sellist läbi,alati on kohe tunda et kohe süttib tuli(gaasi andes auto ei liigu vaid lihtsalt sõidab ).Koodidest siis 43 on välja tulnud,küll vahetatud knock sensor ja jagaja kaas ja rootor jne. viimati AB diagnostikas,siis öeldi ,et süüte moodul,vahetasin siis ära ja jälle tuluke põleb...Süüde välja ja uuesti käivitades kustub,aga jube tüütu nii käituda ja tulukesega edasi sõites pole minekut ja kütusekulu ka nagu kõrgem...Oskab keegi veel midagi pakkuda ,mida kontrollida või kust otsast siis pihta hakata,üritan siis lähiajal uuesti koodi välja lugeda,kas ikka sama...
Ette tänades. |
| 09.05.2008 at 21:32 |
|
jagermeister
|
check engine tuluke
AB s käidud ja ikka see müstiline kood 43 !!! Kuna ise ei oska enam midagi teha, siis viin auto AB sse äkki leiavad selle kala siis üles.Aga ootaks ikkagi ideid, kust seda viga otsida,tundub et ESC ei ole,sest sai võetud teise auto pealt ja mingi aja pärast jälle gaasi põhja lajatades väike krõbin ja tuluke süttis.Vist siis kuskil mujal,aga ise seda enam otsida ei oska |
| 19.05.2008 at 18:46 |
|
jagermeister
|
check engine tuluke
Kuna AB sse aeg 30 ndal ,siis olen ise uurinud netist kõiksugu infi.Oskab keegi seda kommenteerida:Lugesin egr -i kohta ja tuli välja selline lause: If it is open when it is not supposed to be open, at idle for instance, It will act like one monster vacuum leak and the engine will not idle or will idle really roughly. If it doesn't open when it is supposed to open you will probably experience a symptom of "pinging" or "knocking" since the combustion chamber temperature will be higher than normal (one of the main causes of pinging in an engine). Kuna mul probleemid just kiirendamisel ja kood 43, kus ka seost knockinguga.Kuidas EGR-i kõige lihtsamalt kontrollida?
|
| 22.05.2008 at 09:52 |
|
jass
|
check engine tuluke
Kui minu autol sama mure oli siis mul oli EGR eemaldatud täielikult ja egr-i augud kõik kinni lastud sisselaske kollektoris, kahtlustasin ka viga ,et aju tuleb ümber seadistada ilma egr-ita autole. |
| 22.05.2008 at 10:01 |
|
sqirrel
|
check engine tuluke
Selline leht http://www.bnb32.com/readarticle.php?article_id=14 annab kood 43-le vastuseks:
43 TPS (Throttle position sensor) out of adjustment OR knock sensor signal error OR low voltage at electronic spark timing control.
| 23.05.2008 at 11:58 |
|
Fog
|
check engine tuluke
quote: sqirrel: Selline leht http://www.bnb32.com/readarticle.php?article_id=14 annab kood 43-le vastuseks:
43 TPS (Throttle position sensor) out of adjustment OR knock sensor signal error OR low voltage at electronic spark timing control.
Sümptomite ja selle koodi järgi arvan, et viga on TPS-is ikkagi mitte muus. Kui ikka aju ei näe, et lapatsit vajutati, siis bena ka ei anna. Eriti on tunda enne kui aju closed loopi läheb(lambda soojaks läheb).
| 23.05.2008 at 14:04 |
|
jagermeister
|
check engine tuluke
Tundub et minu mure oli väike viga,nimelt knock sencori taha oli vale juhe pandud Saan Õhtul auto AB st kätte ,siis saab proovida,kas tõesti mu suur mure oli üks vale juhe... |
| 30.05.2008 at 12:41 |
|
|