| Poster |
Message |
ToomasM |
Corvette C5 kojameeste mootori remont
Kas on lootust remontida kojameeste mootorit või peab lihtsalt uue ostma? |
| 17.06.2008 at 22:35 |
|
rustang
Moderator |
See selgub lahti võttes, elektrimootorite tüüpvead on näiteks mingi jama harjade või laagritega, mis on parandatavad. |
| 18.06.2008 at 08:43 |
|
Vanaisa
Moderator |
Salve tänava taadid vast teevad korda, kui asi päris kapitaalselt pees pole... |
| 18.06.2008 at 08:54 |
|
rustang
Moderator |
Loen teisest teemast, et kojamehed kord ei lähe käima ja kord ei jää seisma. See "automaatika" on teinekord lahendatud väga lihtsalt, mootori otsas olevate liugkontaktide ja vastava plaadiga - ma alustaks remonti just sealt. |
| 18.06.2008 at 09:01 |
|
Oldermann
|
Mis see Salve tänava taadid endast kujutab, mul ka kojameestega väike jama ja praeguste vihmaste ilmadega kuluks korralikult töötav süsteem ära
| 18.06.2008 at 09:27 |
|
viplala |
quote: Oldermann: Mis see Salve tänava taadid endast kujutab, mul ka kojameestega väike jama ja praeguste vihmaste ilmadega kuluks korralikult töötav süsteem ära
Minuteada nad remondivad ainult maha võetud mootoreid. |
| 18.06.2008 at 12:56 |
|
California
|
Kui kojamehed vahelduva eduga töötavad / ei tööta või suvalises kohas seiskuvad, siis viga kojameeste mootori juures oleva skeemi lahti loksunud ühendustes. Kahel masinal piisanud ühenduste ülejootmisest ning asi korras. See neil selline kena tüüpviga väga pikkade aastate jooksul olnud. Endal nii Luminal kui capriisil ning sõbra 1995 pontiacil igatahes täpselt sama mure oli. Korda sai!
Jutt kehtib, kui muidugi sama sorti mootor on...
| 18.06.2008 at 20:55 |
|
kaedoo
|
mu capricel oli ka sama viga,töötasid millal tahtsid.trükiplaati kattev kaan oli katki ja pori ning vesi pääsesid sisse.ma läksin muidugi kergemat teed ,ostsin uue. |
| 18.06.2008 at 21:12 |
|