register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : 98a. Grand Cherokee tagaluugi link nöögib.  
Poster Message
kadjakas
98a. Grand Cherokee tagaluugi link nöögib.
Needus, ei saa oma Grand Širõkil tagaluuki lahti enam. Lukk ja kesklukk toimivad, a linki järgi ei võta. Link käib vabalt, nigu uksed-lukus-olekus. Fuu King.
Luugi sisemusse asja tutkima pääseb ainult luugipolstri eemaldamise teel, polstrit saab aga eemaldada vaid lahtise tagaluugiga... head Jaanipäeva! Eee, on äkki keski sihukese jamaga enne kokku puutund ja miskit tarka soovitada mõistab?
19.06.2008 at 17:07
Maik

noh, viimati sai taolises olukorras augupuuriga üks kenake auk tehtud uuele S klassile numbritahvli taha :P
Vaakum ja mittetöötav võtmesüdamik on vahest abiks asjad...

kas linki ära võtta ei anna?

19.06.2008 at 17:22
kadjakas
quote:
Inferno:
kas linki ära võtta ei anna?

Ainult luugi seest. Ja selleks tuleb polster maha saada...
Ikaldus.
19.06.2008 at 17:30
eikeegi
Mul vedeleb õues üks täpselt sama häda käes vaevlev Grand. Pole vahelduva eduga viitsimist või aega olnud, et asjaga tegeleda aga katsun millalgi natukene kangutada. Kuidagi peaks see polster sealt ikka ära tulema (kusagilt oleks nagu kõrvu jäänud, et mingi takistav plastinurk tuleb ära nüsida ja siis saab kätte aga seda kommenteerida ei oska, sest pole uurinud).

19.06.2008 at 17:34
Madman

Ühel Audil sai taolises olukorras luku vastus läbi saetud, oli kõige ohutum variant aga tegu oli esiukse mitte luugiga. Ei kujuta ette kas sinna rauasaelehega kuhugi vahele pääseb.

19.06.2008 at 19:16
reimo
Mul ka aeg-ajalt sama jama, üldiselt olen luugi ikkagi lõpuks lahti saanud, kui lingi tõmbamise ajal luuki kinni suruda. Korra olen koera ka salongi kaudu välja lasknud pagassist. Mul see jama, et poldid käivad käepideme sees ringi ja nende kättesaamiseks tuleks käepide ära lõhkuda, muidu oleks need loksuvad mutrid ammu peale pingutanud. Kui polstri maha saad, siis on seal üks keermelatt plekiriba vahel, pinguta seda peale, mingiks ajaks saab sellest abi.

19.06.2008 at 21:00
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : 98a. Grand Cherokee tagaluugi link nöögib.  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.