register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Chryselr 3,5 mootori remont  
Poster Message
Madlobster
Chryselr 3,5 mootori remont
Kas keegi võtaks ette sellise mootori remondi. Üks kepsusaale on ringi käinud.
Kui kellelgi koht olemas ja huvi teha siis võiks ühendust võtta. Kui vänt käes eks siis saab otsustada, kas tellida uus vänt või lasta vana lihvida.
Teenindused ei ole sellisest asjast eriti huvitatud. Neile sobib puksi ja õlivahetus paremini kui selline pikem töö.
28.06.2008 at 15:29
sindrinahk
On minul ka täpselt sama probla siin üleval, aga infi ei ole laekunud. Helistasin A B-sse ja sealt öeldi,et mingit vända lihvimist ei ole mõtet teha, aimult kap.remont, mis läheb maksma ca. 45 000 raha. Jätan selle variandi viimaseks.
Ma pole praegu ise eriti aktiivselt otsida saanud (finants olukord on niru), aga järgmise kuu alguses kavatsen asja põhjalikumalt käsile võtta. Kui targemaks saan, eks annan siis teada, aga kui Sa leiad mingi koha kus ollakse nõus asi käsile võtma,siis kriba siia väheke infi.
28.06.2008 at 22:01 1 edit. Last edited 28.06.2008 at 22:02 by sindrinahk
Vanaisa

Moderator
no hard feelings, but 45 kilo kisub juba ju enam vähem olemasoleva chr hinnaks?
29.06.2008 at 01:28
sindrinahk
45 kiloga saab juba 1,5 chryslerit :) . Ma olen küll mõelnud teise auto ostmisele, aga ei raatsiks kuidagi enda rüüslerist (Vision) loobuda. On teine mind ju siiani hästi teeninud.
45 kilo muidugi ei tahaks kuidagi välja käia, seepärast otsingi alternatiive. Mootori ülemine pool pidavat korras olema, aga mees kes auto üle vaatas ei julge ameeriklast käsile võtta, kuna pole ennem neid remontinud.
Mootor jooksis kokku peale õlivahetust. Oli teine rohkem seisnud, kui sõitnud, eks sellest seismisest settis õli hulka mingit saasta. Ma tean, et tegelikult oleks pidanud laskma mootori läbi pesta, aga... ei tea isegi miks ei teinud. Oma lollus.
29.06.2008 at 09:58
Madlobster
Mulle siin meilipeale on paar pakkumist laekunud tegijate poolt
45 k on üle makstud kui on ainult vända kael.
see kepsusaale on sellel mootoril üks õrn koht vaevalt sind oleks see moto läbipesu päästnud vbl pigem hullemkas teinud.
lihvimise kohta nii palju et kui vähegi on võimalik remontmõõtu lihvida siis ei ole probleemi tee ära ja saab hea.
siin saab jah juba 30 k samasuguse sõitva auto eks vaatan üle millist hinda mulle siin pakutakse eks siis saab oma otsuse teha mis tast edasi saab.
29.06.2008 at 10:56
Tank1
quote:
sindrinahk: On minul ka täpselt sama probla siin üleval, aga infi ei ole laekunud. Helistasin A B-sse ja sealt öeldi,et mingit vända lihvimist ei ole mõtet teha, aimult kap.remont, mis läheb maksma ca. 45 000 raha. Jätan selle variandi viimaseks.
Ma pole praegu ise eriti aktiivselt otsida saanud (finants olukord on niru), aga järgmise kuu alguses kavatsen asja põhjalikumalt käsile võtta. Kui targemaks saan, eks annan siis teada, aga kui Sa leiad mingi koha kus ollakse nõus asi käsile võtma,siis kriba siia väheke infi.

Miks mitte mootori vahetus ette võtta?Suht levinud ju.Ja hind kindlasti mitte nii kallis.

30.06.2008 at 22:49
Madlobster
quote:
Tank1:
quote:
sindrinahk: On minul ka täpselt sama probla siin üleval, aga infi ei ole laekunud. Helistasin A B-sse ja sealt öeldi,et mingit vända lihvimist ei ole mõtet teha, aimult kap.remont, mis läheb maksma ca. 45 000 raha. Jätan selle variandi viimaseks.

Miks mitte mootori vahetus ette võtta?Suht levinud ju.Ja hind kindlasti mitte nii kallis.

Sest kunagi ei tea mis konditsioonis eksemplari sa sinna peale saad.
Kui oled korda teinud tead täpselt
30.06.2008 at 22:50
hunt

A ma tean ühte lammast, kes oma (20 Keeku) maksvale diisel Joopelile 30 tuhhi eest uued pihustid ostis ...

30.06.2008 at 22:55
Madlobster
quote:
hunt: A ma tean ühte lammast, kes oma (20 Keeku) maksvale diisel Joopelile 30 tuhhi eest uued pihustid ostis ...

4 pihustit 30k??? olid need kullast vä???
30.06.2008 at 23:02
Tank1
quote:
Madlobster:
quote:
Tank1:
quote:

Sest kunagi ei tea mis konditsioonis eksemplari sa sinna peale saad.
Kui oled korda teinud tead täpselt

Tõsi ta on.Aga kui su oma motol alumises osas probleemid,pole mingit garantiid,et ülevalt poolt kõik ok on.
Kui teise moto ostmiseks läheb,saab ju eelnevalt kuulata,mõõta, proovida.Isegi saab ju järgi vaadata moto läbisõitu ja selle auto ajalugu,millelt mootor pärineb.Kui see võimalus puudub,siis jah,ei julgeks osta.
Iga kasutatud asjaga on ju risk.
Oled sa uurinud,mis see moto vahetus maksma läheb?

Ja kui oled korda teinud,tead täpselt mida?Pole ju mingit garantiid ülejäänud moto kohta.
Kurbnaljakas mehaanikute kild ka lõppu-garantii on täpselt niikaua,kuni garaazi juurest tagatulesid näha on.

30.06.2008 at 23:03
Madlobster
Sain just moto maha. Lähipäevil kisun pulkadeks. Vahetusse lähevad kõik asjad mis vahetust vajavad. Aga arvan et peale tihendite saalede ja ühe kepsu olulisi üllatusi ei tule. (Vänt läeb lihvi ma arvan)
Ja pole kuulnud ka et sellel motol ülemise otsaga mingeid oulisi jamasi oleks. Antud eksemplar on sõitnud u 100 000 km ja arva et kestab teise 100 000 ilma probleemideta. (tegeilkult peaks oluliselt rohkm kestma) Miks kepsusaale läks on minujaoks suht arusaamatu tegelt.
Mingid teooriad on aga mis neist põhjus on ei tea.
1) sõitsin mõnda aega õli alla miinimumi ja paar päeva enne seda valasin normi sisse (sama mark aint teise firma õli)
2) jahutusvedelik oli alla miinimumi vbl mingi hetk ei saanud jahutust
3) sellel momendil sai suht ägedalt kiirendatud ja kuna kastil mingi andur vms elektri asi aegajalt jebis st ei vahetanud käiku ära õigel ajal olid pöörded mõne sekundi põhjas kolmanda käiguga 7k rpm

Mis asi talle sellest saatuslikuks sai võta sa kinni.
Ise arvan et pöörded! Kuigi minu arvamist mööda oleks ta pidanud ka neid pöördeid lõdvalt kannatama (vanu diisel peldikuid piinatakse ülevaatusel ja mitte aint mõned sekundid hääl on selline et hirm tuleb peale ja mitte sittagi ei juhtu)

Nii et ei tea.
Otsus korda teha tuli just sellest, siis on kindel mis seal sees on. Läheb küll mõne kilo kallimaks aga pole ullu. Moto on suht kulumatta silndrites surved 15 bar nii et arvan et kestab peale remonti veel kaua.
30.06.2008 at 23:33 1 edit. Last edited 30.06.2008 at 23:45 by Madlobster
sindrinahk
Teist mootorit ei ole konkreetselt otsinud on küll olnud paar pakkumist olnud, üks tegelane ei tahtnud garantii andmisest kuuldagi ja teine mootor pidi üldse svenssonite maal olema, pooleaastase garantiiga ja 19 kilose hinnaga, mis on isegi mõeldav, aga see jutt oli mingi tuttava tuttavatuttavatuttavatuttava kaudu. Ei hakanud tookord seda teemat üles võtma, sest finantsidega oli tänu mitmete halbade asjade kokkulangemise tõttu fekaalne seis ja ei tahtnud tühjade taskutega äri ajada.
No ja muidugi kuskilt romulast ostes võid ju ka saada mootori, mis on nii kaputt,et kui asi on külge installitud ja käivitatud, siis jälle kepsud kotti ja MTJ-i.
PS. Mootori ülaosa pidavat korras olema.:)
01.07.2008 at 19:06
Tank1
quote:
Madlobster: Sain just moto maha. Lähipäevil kisun pulkadeks. Vahetusse lähevad kõik asjad mis vahetust vajavad. Aga arvan et peale tihendite saalede ja ühe kepsu olulisi üllatusi ei tule. (Vänt läeb lihvi ma arvan)
Ja pole kuulnud ka et sellel motol ülemise otsaga mingeid oulisi jamasi oleks. Antud eksemplar on sõitnud u 100 000 km ja arva et kestab teise 100 000 ilma probleemideta. (tegeilkult peaks oluliselt rohkm kestma) Miks kepsusaale läks on minujaoks suht arusaamatu tegelt.
Mingid teooriad on aga mis neist põhjus on ei tea.
1) sõitsin mõnda aega õli alla miinimumi ja paar päeva enne seda valasin normi sisse (sama mark aint teise firma õli)
2) jahutusvedelik oli alla miinimumi vbl mingi hetk ei saanud jahutust
3) sellel momendil sai suht ägedalt kiirendatud ja kuna kastil mingi andur vms elektri asi aegajalt jebis st ei vahetanud käiku ära õigel ajal olid pöörded mõne sekundi põhjas kolmanda käiguga 7k rpm

Mis asi talle sellest saatuslikuks sai võta sa kinni.
Ise arvan et pöörded! Kuigi minu arvamist mööda oleks ta pidanud ka neid pöördeid lõdvalt kannatama (vanu diisel peldikuid piinatakse ülevaatusel ja mitte aint mõned sekundid hääl on selline et hirm tuleb peale ja mitte sittagi ei juhtu)

Nii et ei tea.
Otsus korda teha tuli just sellest, siis on kindel mis seal sees on. Läheb küll mõne kilo kallimaks aga pole ullu. Moto on suht kulumatta silndrites surved 15 bar nii et arvan et kestab peale remonti veel kaua.

Kas mingit tehase garantiid ei ole enam?
Nii väikse läbisõidu puhul võib oletada mingit valukoja defekti.
Aga eks siis saab vastuse kui väntvõll käes.

02.07.2008 at 16:05
Madlobster
95 aasta auto :)
vaevalt seal mingist tehase garantiist rääkdia saab:)
02.07.2008 at 16:39
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Chryselr 3,5 mootori remont  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.