register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : K: Jeep Cherokee disla käivitub raskelt... Probleem lahendatud   1 2  
Poster Message
Occassion

K: Jeep Cherokee disla käivitub raskelt... Probleem lahendatud
Tere!

Ehk oskab keegi targem nõu anda miks masin hommikul raskelt käima läheb? Peab päris pikalt käiama enne kui käima läheb ja siis ka mitte alati esimesel katsel.
Ja peale seda kui masin käima läheb siis ajab jubedalt sinist tagant välja ning mootor ka töötab veidi aega ebaühtlaselt ning siis natukese ajapärast (umbes pool minutit) kõik läheb korda.

Süüteküünlad vahetasin just ära ja midagi ei muutunud. Samas kui masin töötab on kõik ok - mootor töötab normaalselt ja nagu pole millegi üle nuriseda.
See probleem on aga järjest süvenenud - kui algul oli vaja veidi rohkem starterit anda siis ajapikku tuleb seda teha järjest ja järjest rohkem.
Kas võib olla, et pihustid kuidagimoodi ei funka korralikult? või probleem on mujal ?

Kontrollis pole kusagil käinud kuna olin kindel, et just süüteküünlad põhjustavad peale pikka seismist (öö) raskelt käivitamist.

Auto: Jeep Grand Cherokee 2001a. Disla.
07.07.2008 at 20:22 1 edit. Last edited 16.10.2008 at 07:01 by Occassion
Madlobster
1) Kuskilt lekib küte vajub ööga tagasi. Proovi enne käivitamist käsitisi küte üles lüüa. Kui siis läeb hästi siis asi selles.
2) Kas küünaldele pinge tuleb peale? St kas nad soendavad
3) Kontrolli pihusteid
4) Lihtsalt kohvi juba
07.07.2008 at 20:33
kaedoo

nii võib talvel raskeks minna.kõige lihtsam viis on lisada kütuse lisandit ja vaadata siis järgmisel hommikul,tegelikult mingi läbisõidu järel.kui see ei aita,tuleks ikka pihustid lasta ära kontrollida.mingi pihusti võib olla pissiv natuke.see minu arvamus.
07.07.2008 at 20:36
Occassion

quote:
Madlobster: 1) Kuskilt lekib küte vajub ööga tagasi. Proovi enne käivitamist käsitisi küte üles lüüa. Kui siis läeb hästi siis asi selles.
3) Kontrolli pihusteid
4) Lihtsalt kohvi juba

Kohvi ta vaevalt et on - masin suht värske olemisega ja probleem on tulnud esile viimase kuu jooksul enne seda ei olnud. aga ühel päeval hakkas lihtsalt kehvemini käima minema.

Ülejäänud 3'e pole kontrollinud.
07.07.2008 at 20:39
Valmet

Pihustid on ilmselt pekkis, kruti maha ja vii stendi.

07.07.2008 at 21:30
jaanomartin

quote:
Occassion:
quote:
Madlobster: 1) Kuskilt lekib küte vajub ööga tagasi. Proovi enne käivitamist käsitisi küte üles lüüa. Kui siis läeb hästi siis asi selles.
3) Kontrolli pihusteid
4) Lihtsalt kohvi juba

Kohvi ta vaevalt et on - masin suht värske olemisega ja probleem on tulnud esile viimase kuu jooksul enne seda ei olnud. aga ühel päeval hakkas lihtsalt kehvemini käima minema.

Ülejäänud 3'e pole kontrollinud.

Kui kõik need 3 asja kontrollitud ja viga ikka alles, võiks proovida süütenurka natuke varasemaks keerata ja kui see ei aita, siis ka kõrgsurvepumba enda stendi viia.

Ise paneks panuse pihustiotste remontimisele/vahetamisele, aga otsustamiseks tuleks need stendi viia.

11.08.2008 at 14:49
v6sa
Diisli kolmainus:
1) mootori surved!!!!!
2) pihustiotsad;
3) HÕÕGküünlad. Mitte süüteküünlad - otstarve on teine.

1 ja 2 saab kontrollida käsikäes - auto diselisti juurde ja seal tehakse mõlemad korraga. Pealegi, kui ikka mootorist ei jaga, tasub seda spetsialistile näidata.

Kui surve on kahekümne tuuris, siis ei peagi käima minema...

Õhk küttemagistraalis on võimalik, kuid suitseda ikkagi ei tohiks. Kas sellel üldse on enam käsipumpa?

Hõõgküünalde puudumine korras mootorit praeguste ilmadega loksutada ei tohiks. Kui aga 1 või 2 on kehvad, siis on ka küünla puudumisel suur mõju.

Siis tulevad alles hiline pritse, veidi lekkivad klapid ja lekked magistraalis.
12.08.2008 at 08:57
PPV69
Oma kogemustest:
Kui silindritest hakkas surve kaduma, pidi hommikul üsna pikalt käiama ja sõites oli selline hele suits taga.
Kui üks hõõgküünal oli läbi, siis seda märkasin alles siis kui õhu temperatuur langes alla +5 , siis pidi suht pikalt käiama ja kui käima läks siis lonkas ja ajas musta suitsu algul.
12.08.2008 at 09:52
Occassion

Olen olnud pikalt puhkusel ja pole seega saanud remondiga tegeleda. Kuigi just enne puhkust oli aeg kinni pandud "joe's garage" nimelises asutuses ja ka auto eelnevalt õhtul kohale viidud, et nad ise ka hommikul katsetada saaks seda käivituse jama. Läksin siis õhtul lootusrikkalt järgi aga nad ei olnud mitte halligi teinud. Hakkas miski haige joga teemal, et meil on enne ka käinud neid autosid ja siis on alati olnud probleemiks tagasivoolu voolikud ja me vahetasime need ära ja nüüd ootame, et läheks aega mööda ja siis käima panna. No kuna juba suht kiireks läks ja ütlesin, et mul pole aega siin oodata enam. Proovis siis masinat käima panna see kohalik jorss ja ei mingit muutust - kõik oli sama nagu enne. See tegi ikka meele küll mõrudaks - kas oli siis raske kontrollida üle pihustid ja mõõta surved jne. Ühesõnaga maksin nende voolikute eest ja mitte ka mitte millegi eest kokkuvõttes 400 krooksu ja lasin sealt august jalga. Ei kavatse kunagi enam ka sinna tagasi minna. Pigem lähen enne esindusse kui hakkan tiblade kliendiks.

Kahju aga olin algul väga positiivse suhtumisega sellesse asutusse aga pidin pettuma.

PS! Auto ei suitse. Ainult käivitub raskelt (peab pikalt käiama enne kui käima läheb) või siis käivitama mitu korda järjest kuni enam välja ei sure. St käima nagu läheb aga tahab kohe välja surra sest ei saa pöördeid üles. Ja kui käima läheb peale pikka käivitust siis on selline sinine suits taga nagu diisel ei põleks ära aga see on ainult korraks. Muidu ei tossa ei suitse kusagilt.
18.08.2008 at 20:54
margus61
Äkki saad siit ideid: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=3633
18.08.2008 at 21:10
Occassion

Niih vahepeal pole ikka masinat korda saanud.

Mis siis juhtunud on:

1. Käisin autoga "Silberautos" kus lubati kohe masin järgmisel päeval sisse võtta. Läksin siis kohale ja ennäe imet silber ei osanud autoga midagi peale hakata. Veelgi enam nad ütlesid, et nemad ei remondi selliseid masinaid - neil puudub vastav tehnika jne... bla bla... - Mul jäi nagu suu lahti What a ....fuck. Kuidas nagu esindus saadab auto tagasi mida ta nagu tegelikult peaks remontima - nad ju ometi on müünud neid. Peale selle tuli välja, et seal oli eelmisel päeval olnud tööl miski muu koll kes ei teadnudki asjast midagi ja asjatult lubas masina korda teha. Siis kargas välja teine koll kes ütles, et ma ikka sinna "Joe's Garage'sse" tagasi läheks ta helistab ise ette ja räägib Anatoliga (meister siis seal).

2. No ok käisin veel kusagil männikul Test-Rem nimelises kohas kus pandi prooviks ainult klapp voolikule vahele - Ei muutnud olukorda. (Hiljem mulle öeldi "Karla Auto'st" et tegelikult ei tohikski seda üldse sinna panna - miskipärast igal pool kus ma käinud olen on see kohe esimene asi mida nad peale suruvad - paneme klapi siis on kõik korras) Kui auto kunagi korda saab viskan selle klapi sealt minema.

3. Pöördusin siis tagasi kohta kuhu ma üldse ei tahtnud minna. Aga Eestimaal lihtsalt ei ole peale selle remondikoha kusagil kedagi kes oleks valmis võtma vastu just sellise mootoriga masinat - Müstika

Esmasp viisin auto kohale. Teisipäeval võeti auto kuigi oli eelnevalt kokku lepitud et kohe esmasp. läheb tööks. ndl lõpuks nad targemaks polnud saanud. Nende väitel on pihustid korras, eelsüüteküünlad ka ok. Väitsid vaid, et asi on kõrgsurve pumbas ja seda nad ei tee. Kuna mul masinat oli ikka ndl vahetusel vaja läksin reedel järgi ja kihutasin maale ära.

Esmaspäeval läksin siis uuesti sinna tagasi, et see sama kõrgsurve pump maha võetakse ja koheselt "Karla Auto'sse" viidaks - Reedel sai veel kokku lepitud, et tulen esmasp. hommikul et see pump veel samal päeval enne lõunat remonti saaks viidud. Ja veelkord ei maksa kokkulepped seal mitte sittagi. Helistan siis õhtul, et uurida mida "Karla Autos't" öeldi - a me polegi seda veel saanud ära viia - tuli välja, et see oli isegi maha võtmata seal - mida kuradit... kas ma sellepärast pean terve päev bussiga sõitma linnas ja auto seisab ilma, et keegi seal lillegi liigutaks. Ütlesin siis sellele jorsile, et ma ei ole rahul asjade käiguga kui mitte midagi ei tehta. Vabandas ja lubas kohe teisip. hommikul ära viia ning kohe helistada kui "Karla Auto'st" vastus tuleb

Teisipäeval helistan kella 11 ajal ja vastab siis, et jah viisin pumba hommikul ära. Ok hea seegi.

Kolmapäeva lõunal kusagil uurin, et kuidas on - Selgub pump juba tagasi. Ei olnudki midagi viga. Pump töötab laitmatult. Vastab siis mulle, et juu on viga kusagil elektri süsteemis hakkame homme uurima - mida mõtlen endamisi kuidas saab nii olla mis homme kas täna juba tööpäev läbi (kell oli 12 midagi) . Jõuan veel öelda, et ma tahan hiljemalt reedel autot kätte saada ja korras olekus.

Kokkuvõtteks neist sündmustest ajab vihale see, et absoluutselt ei öelda sulle mitte halligi (helistata) kui ise koguaeg tagant ei torgiks. Ning see "Silberauto" suhtumine ???
Endale tundub et siiski on tegu küttesüsteemis ja jääb mulje nagu küte ei tuleks üles - ehk on hoopis etteande pump läbi. See mis siis paagist peaks üles pumpama. Kuigi ega ma ka miski ekspert ei ole.

Eks annan siis teada peagi kuidas asjad edenevad.
25.09.2008 at 07:08
v6sa
Kas küte VAJUB tagasi või ARVATAKSE, et küte tagasi vajub? Muide, ülevooluvoolikud on üks vägagi levinud õhuprobleemide allikas. Aga et nende vahetuse eest 400 võetakse.... Krt, mitu meetrit seal seda toru nüüd ongi? Äkki oli seal ka tülika kliendi lisa...

Kui palju on küuse etteanderõhk? Siis enne kõrgsurvepumpa? Ma eeldan, et sellel masinal on etteandepump paagi juures.
Kui etteandepumpa ei ole, siis kui suur on küuse imirõhk (alarõhk kütusemagistraalis)? Kuna enamusel masinatel on paagis sõel, siis võib see kah nöökida.
Kas täisvõimsusel (kõrged pöörded ja raske vedu) töötab mootor laitmatult? Katkuma ja pudistama ei kipu?

Päripidi klapp ei tee mitte midagi halba. Aga ega sellest kasu kah pole - süsteem on projekteeritud nii, et kütus tihedast süsteemist jalga ei lase. Aga jube tark on öelda, et teine koht tegi sitta.

Iseenensest võib kütus alla vajuda suvalise viiekroonise O-tihendi lekke tõttu. Ja nende vahetus on ikka päris tülikas ettevõtmine. Aga ilma ka ei saa.

Ikkagi, kui palju on mootori surved? Ilma neid numbreid (mitte arvamus teadmata) ei saa rohkem öelda. Võib-olla on mootor lihtsalt kohviks aetud. Kui õhufiltri vahetamisega koonerdada, siis on sitemal juhul kümne tuhandega mootor kapremondiküps kolvigrupi kohalt. Diiselmootor, eriti turboga, tarbib õhku ikka väga palju.
27.09.2008 at 08:21
jesse

Peres on üks sarnane 2000a 3.1
Ning lausa silmaga on näha, kuidas õhumullid jooksevad. Loogish on käivitusega raskusi. Praegusel ajal 3 korda eelsüüdet ja siis käitama. Ahjaa, ja gaasipedaaliga püüavad kah pumbata kui juba lubab. Ja kui prahvatab, siis prahvatab momentaalselt.

On käidud kah mõnede mootorispetside juures, aga need ei ole aidanu ja ei suuda välja selgitada, kust õhku vahele võtab!

Ja veel - isegi sõites on probleeme maanteekiirust kohese ülessaamisega - tuleb meelitada seda va õhku sealt välja! Ja ta on kärme gaasi mahalaskmisel uue õhu vahele võtma!

Kuna masinat palju ei kasutata, siis hetkel mingit pranemiseprotsessi pole oodata. Ehk siinfoorumis keegi ikka leiab lahenduse!
28.09.2008 at 22:17
Madman

Eelsüüteküünlaid saad ise ka kontrollida.
Võta küünalde pealt juhtmed maha.
Siis kontroll-lambi üks ots aku + klemmi peale ja teine küünla klemmi peale, kui lamp põlema läheb siis on küünal OK, kui ei lähe siis on ta seal niisama augu täiteks.

Praegu on juba öösel suht jahe ja olen isegi tähele pannud et kui kohe starterit anda siis läheb rohkem aega. Kui enne oodata kui küünlad kuumaks lähevad siis läheb paremini käima. Seda siis 1a vanuse prantsuse diisliga.

28.09.2008 at 23:00
Occassion

quote:
v6sa: Kas küte VAJUB tagasi või ARVATAKSE, et küte tagasi vajub? Muide, ülevooluvoolikud on üks vägagi levinud õhuprobleemide allikas. Aga et nende vahetuse eest 400 võetakse.... Krt, mitu meetrit seal seda toru nüüd ongi? Äkki oli seal ka tülika kliendi lisa...

Kui palju on küuse etteanderõhk? Siis enne kõrgsurvepumpa? Ma eeldan, et sellel masinal on etteandepump paagi juures.
Kui etteandepumpa ei ole, siis kui suur on küuse imirõhk (alarõhk kütusemagistraalis)? Kuna enamusel masinatel on paagis sõel, siis võib see kah nöökida.
Kas täisvõimsusel (kõrged pöörded ja raske vedu) töötab mootor laitmatult? Katkuma ja pudistama ei kipu?

Päripidi klapp ei tee mitte midagi halba. Aga ega sellest kasu kah pole - süsteem on projekteeritud nii, et kütus tihedast süsteemist jalga ei lase. Aga jube tark on öelda, et teine koht tegi sitta.

Iseenensest võib kütus alla vajuda suvalise viiekroonise O-tihendi lekke tõttu. Ja nende vahetus on ikka päris tülikas ettevõtmine. Aga ilma ka ei saa.

Ikkagi, kui palju on mootori surved? Ilma neid numbreid (mitte arvamus teadmata) ei saa rohkem öelda. Võib-olla on mootor lihtsalt kohviks aetud. Kui õhufiltri vahetamisega koonerdada, siis on sitemal juhul kümne tuhandega mootor kapremondiküps kolvigrupi kohalt. Diiselmootor, eriti turboga, tarbib õhku ikka väga palju.

No kuule kas ma mitte ei kirjutanud juba, et firma ise on saamatu ja lihtalt venitatakse kummi. Igakord kui ma sinna helistasin siis ainult lubati et teevad homme jne. Ma ei leia, et peaksin sellise asjade käiguga rahul olema. Kui on kokkulepe. et sellel päeval siis ka nii on. Mitte ei ole nii, et kusagilt tuleb miski teine auto vahele või lihtsalt ei viitsita tööd teha.

Aga rääkides autost: Räägiti mulle, et kui nad panid otse vooliku mootori juurest miskist kanistrist ja ära õhutasid oli hommikul kohe poolest pöördest käima läinud. Siinkohal jääbki mulle arusaamatuks miks nad selle kõrgsurve pumba siis "Karla Auto"sse pidid viima ??? Ma ise oleks pigem ka hakanud otsima tagantpoolt viga. Etteande süsteemist nt.

Igasugu rõhkusid ja asju pole mina siiani teada saanud. Sest minu nõudmise peale, et kontrollige pihusteid ja muid rõhke öeldakse, et me teeme ja siis kui küsin tuleb uus vastus me ei teinud kuna selles viga pole???

See et ma ütlesin et teine koht sitta tegi vaheklapi vahele panekuga ei ole selles, et nad nüüd midagi halba oleks teinud vaid oleks olnud ikka tark öelda enne minule kui kliendile, et seda ei ole seal järelikult ei peagi seda olema. Minu meelest on tark seda üldse mitte soovitada kui asi peaks ilma töötama. MILLEKS ARETADA asju kui need niimoodi ei pea olema.

Mootor ei ole kohvi. kui käima läheb siis töötab väga hästi isegi suurtel pööretel ei puterda. Ja üldse ma vist juba kirjutasin, et viga tekkis suht mõne päeva jooksul - ükspäev lihtsalt hakkas kehvemini käima minema ja sellest ajast alates nii ta ongi olnud.

Eelsüüteküünlad on korras need on täiesti uued. Silberist käisin ise ostmas ja panin ise peale ka. Peale nende vahetust ei muutnud midagi. Lihtsalt tunne on et küte on alla vajanud kui käima hakkan panema, sest pidevalt tuleb pikalt käiata.

Ning härra v6sa'le niipalju, et ole mõtet möliseda kui asjast midagi ise ei tea. Kui sa oleks lugenud hoolikalt minu postitusi oleks pidanud aru saama et viga pole minus.

Paluks siia siiski konstruktiivseid mõtteid postitada mitte hakata laima ja arvama, et mina midagi valesti teinud oleks. Ma poleks ju sellest üldse kirjutanud kui oleks mujalt abi saanud - kahjuks siiani on see olnud ümmargune null. Auto on olnud nädalaid remondis ja tagasi tulles on täpselt samasugune. Muutunud pole midagi. Välja arvatud see et igakord olen maksnud mitte millegi eest.
29.09.2008 at 06:53
Madlobster
Kas tal käsi õhutus pump on?

Nagu kirjutasin vist juba enne siin teemas, et enne käivitamist proovi ära õhutada. Kui siis läheb siis on ju selge, et vajub tagasi.
Kui kohe peale käivitumist välja suretada ja paari minuti pärast uuesti proovida kas siis läheb hästi käima?

Etteande pumbalt voolik maha mis läheb paaki, sinna läbipaistev voolik otsa ja ots kanistrisse. Kas vajub küte alla või on näha mulle.

Kui nüüd hommikul oled ta käima saanud kas siis päev otsa on kõik ok?
Kas eelsüüteküünalde peale tulevat pinget oled mõõtnud?

Kui foorumist abi küsida siis peab suht täpselt kirjeldama viga. Kirjeldama millal on, kuidas on, mida teinud, proovinud, mis on muutunud jne jne. Iga väike detail kas aitb välistada mingit viga või vstupidi just annab vihjeet vigaon seal. Sest muidu ei ole võimalik analüüsida seda värki.
Ja kui hästi täpselt kõike kirjeldad siis see välistab ka selle et pakutakse lahendusi mida sa oled tegelikult juba ammu proovinud jne jne.
29.09.2008 at 09:44
v6sa
Kuna teemaalgataja pöördus minu poole personaalselt, siis vastan talle.

Enne Sinu probleemile lahenduse pakkumist palun ütle:
1) mis on mootori surved;
2) mis on kütuseliini surve (ülerõhk etteandepumba järel, kui see on paagis/paagi kõrval või alarõhk, kui etteandepump on kõrgesurvepumba küljes);
3) kas kõigi pihustite pritserõhk ja pihustuskoonuse kuju on nõuetekohane ja omavahel ühtlane;
4) kas kütuseliinis on näha kusagil niiskeid liiteid või õhumulle läbipaistvas voolikus.

Lisaks oleks vaja teada, kas mootor kord käivitunult töötab hästi kõigil režiimidel või esineb teatud hetkel probleeme.

Kui saan vastused küsimustele 1,2,3 ja 4, siis saan midagi arvata. Aga praegu palun vabandust, et üritasin neti teel aidata, tegelikke mõõtmisandmeid omamata.

Mis puudutab firmades sita töö tegemist, siis siin ei tasu mind küll süüdistada. Minul pole seni Test-Remi poistega sitta kogemust olnud. Muidugi, ma seal käinud kah vaid kuus korda viimase viie aasta jooksul. Karlat kiidetakse, kuid hinnapoliitika ei luba igaühel sinna minna. Joega näikse olevat ühel probleeme, teisel mitte. Huvitav, miks...
Eks neid kohti ole veel. Laagri diislikeskus oli kunagi vägagi asjalik koht, kuid viimasel ajal on nurinat kuulda olnud (tegelikult polegi väga viimasel ajal sellest asutusest üldse mitte midagi kuulda olnud).

Ühed asjalikud mehed olid veel eelmisel aastal Oisus, kuid neil kippus kah ajamääratlus väga muutuv olema... Samas tegid nad mõistliku hinnaga korda neid pumpasid, millega Karla tegelda ei soovinud.

Kõige rohkem on mul kahju, et Silber ei suuda olla esinduse nime vääriline. Seda ei MB, Jeepi ega Mitsubishi puhul. Eeldaksin ka ise, et esindus, olles küll kallis, on siiski see koht, kust ma asjatundlikku abi saan. Aga Silberi puhul sõltub kõik konkreetsest näost, kellega kokku puutud. Mõni olevat täitsa asjalik, räägivad kogenenumad.
Mis on tegelikult masendav, eriti arvestades sealset tunnihinda.

Teemaalgatajale ei oskagi muud soovitada, kui unustada meie soovitused ja leida üles See Tõeline Diislispets, kes ta auto korda teeb.

Ühtlasi oleks tore lugeda, et milliseid konstruktiivseid mõtteid teemaalgataja ootab? Nagu näha, siis vihjed erinevate võimalike vigade kohta seda pole...

EDIT: Madlobster küsis hea küsimuse, millega ühinen: kas sellel mudelil käsipump on?
29.09.2008 at 10:00 1 edit. Last edited 29.09.2008 at 10:01 by v6sa
Occassion

ei ole näinud kusagil käsipumpa - aga väga sügavale pole sukeldunud ka.

praegusel hetkel ei oska ma ühtegi survet öelda, sest nagu kirjutasin ma ei ole saanud mitte kusagilt abi - lubatakse mõõta aga tegelikult ei mõõdeta ja öeldakse ainult viga pole seal.
Ma ei saa ju püssiga kõrval seista ja öelda et mõõda ära muidu saad tina. Ma käin ju ka tööl ja lihtsalt pole aega kõrval passida. Kui ma oskaks ja oleks mul vahendid selleks oleks ka ammu ära mõõtnud aga tõesti tundub et meil eestimaal pole kohta kus seda teha saaks. Kõigil on selline pohhui suhtumine et mine parem sinna firmasse nemad teevad ja siis nemad soovitavad jälle eelmist või hoopis kolmandat. Surnud ring millest suht raske välja pääseda. Varsti peab vist diisel autosid soomes remontima hakkama, sest kohalikud valivad autosid mida nad teevad ja mida mitte. Jeep kahjuks ei sobi kellegile. Silberi puhul pole vahet kas nägu meeldib või mitte - Nad lihtsalt ei ole võimelised seda masinat tegema kuna neil pole vastavaid stende ja seadmeid - mis on küll täitsa kummaline selle margi esindajana.

Ma pole süüdistanud Test-Remi - kust ..... tuleb üldse selline arusaam nagu ma süüdistaks neid - ma ju kirjutasin, et oli lihtsalt valesoovitada seda klappi sinna vahele.
29.09.2008 at 10:51
Madlobster
Tegelikult ka kui sa tahad, et sind siin aidtakse siis palun vasta kõigile siin esitatud küsimustele nii täpselt kui oskad.
See töökohtade kirumine ei aita sind siin autot korda saada. Ja kui igat vastust peab su käest kolm korda ja küsima ja lausa tangidega välja meelitama siis kaob ka siinsetel inimestel huvi ära sind aidata. Kui aga mõtled ja tegutsed kaasa siis lootus ehk ka kuhugi jõuda.
29.09.2008 at 11:19
Occassion

quote:
Madlobster: Tegelikult ka kui sa tahad, et sind siin aidtakse siis palun vasta kõigile siin esitatud küsimustele nii täpselt kui oskad.
See töökohtade kirumine ei aita sind siin autot korda saada. Ja kui igat vastust peab su käest kolm korda ja küsima ja lausa tangidega välja meelitama siis kaob ka siinsetel inimestel huvi ära sind aidata. Kui aga mõtled ja tegutsed kaasa siis lootus ehk ka kuhugi jõuda.

oot oot millele ma veel vastanud pole?

Ma juba olen rääkinud mitu korda et ei saa öelda survete kohta midagi kuna neid ole mõõdetud ja ma ei saa ju lambist midagi öelda. Ülejäänule olen juba vastanud. Kes ei näe lugegu veelkord üle. Ma ei saa igakord kõike otsast peale seletama hakata. Proovige ikka ettepoole ka vaadata millest juba olen rääkinud.

Veelkord olgu öeldud probleem on käivitusega peale seda kui masin käib pole mingeid probleeme. Täna tuli jälle veidi rohkem linnavahel sõita ja neid seisakuid kus auto korra seisma jätsin oli ka. Ja tõesti iga käivitus on raske st ei lähe kohe vaid ikka peab käiama veidi rohkem aga peale seda masin töötab korralikult. Pole kohvi ega midagi. Nagu oleks ainult tõesti kütte kätte saamise viga (pole kusagil mingit käsipumpa ka millega kütet üles pumbata).
29.09.2008 at 19:46
viinakaru

jassi autotuba aitab hädast välja, omal oli sama jama sain korda seal
30.09.2008 at 11:14
Occassion

quote:
viinakaru: jassi autotuba aitab hädast välja, omal oli sama jama sain korda seal

Äkki oskad siis öelda mis tehti - mis oli veaks?
30.09.2008 at 13:09
viinakaru

hunnik tihendeid, ka kütusepumba omad

pihustiseibid oli eelmine kord ca 40.000 tagasi, siis oli käivitamisel sama error.

Jassile võid öelda et Sten soovitas. www.jassiauto.ee
30.09.2008 at 17:22 2 edits. Last edited 30.09.2008 at 17:23 by viinakaru
Occassion

Niisiis kõigepealt suur aitähh viinakaru'le hea soovituse eest! "Jassi Autotuba" ( http://www.jassiauto.ee ) tegi masina korda.

Lõpuks siis viga käes. Auto käivutub kenasti kohe poolest pöördest. Mis siis tehti - võeti vahelt ära ja visati metsa originaal filter ja pandi asemele volkswageni oma.
Ja need igasugu liigsed vahele pandud klapid kadusad ka vahelt ära. Muuseas peale Joes garage's käimist oli üks klapp veel juurde tekkinud ja jälle öeldi, et viga pole midagi nüüd on korras. Oli ta jah korras!

Üldiselt soovitan kõigili boikottida sellist kohta nagu "Joe's Garage" Mõtetud trollid on koos kes töötegemisest ei tea midagi.

Mõnele siin võib olla jäänud mulje, et ma liialt palju kirun mõnda kohta - samas enda õigustuseks võin öelda, et põhjusega. Olen piisavalt palju kokku puutunud auto remondiga ja ka ise pole käed rüpes istunud vaid vastupidi palju asju olen ise oma kätega ehitanud ja seepärast oskan ka nõuda. Kui viin masina remonti siis ootan ka vastavat teenust. Mis kasu on sellest kui auto nädala pärast kätte saan ja midagi pole muutunud. Ei ole eriti vaimustunu andmast raha mitte millegi eest.

16.10.2008 at 07:01
Vanaisa

Moderator
et siis originaalfilter oli umbes või on ta juba ehituselt nii niru, et meie kütusega ei funka?
16.10.2008 at 08:40
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : K: Jeep Cherokee disla käivitub raskelt... Probleem lahendatud   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.