register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Mure Holley karburaatoriga  
Poster Message
pampkuri

Mure Holley karburaatoriga
Hea rahvas kas keegi oskab ära seletada kuidas reguleerida sellist karburaatorit nagu holley P/N 0-80457s. Nimelt probleemiks see et segu liiga rikas, kui auto töötab kohal tühikäigul siis on must suits taga. Tegemist siis täiesti uue isendiga ja istub fordi 460 mootori otsas. Veel parem kui oleks inimene Pärnus või Pärnu lähiümbruses oskas selle vastava tasu eest paika panna.

09.07.2008 at 20:17
kaedoo

kas sul manuaali pole?seal oleks mõõdud olemas,ujukite tase ja segu düüside lahti keeramiste pöörded.pane googlesse oma karbussi nimetus sisse ja vaata sealt või mine holley kodukale,ehk on seal manual pdf-is olemas,saad välja printida.
09.07.2008 at 21:05
pampkuri

Mina loen siit sellise taeksti välja :
1: Attach the vacuum gauge to a manifold vacuum port on the throttlr body.

2: Adjust the idel mixture screw 1/8 turn at a thime, alternating between each screw. Tuen them equally, until you achieve the highest possible vacuum reading without adjusting the corb idle speed screw. Turn screws in to lean the mixture. Turn them out to richen the mixture.

3: Now that the idel mihture is set, it may be necessary to go bac and reset the idel speed using the curb idel speed screw.

4: If vacuum gauge is not available, use a tachometer to obtain the higest rpm.

Kas ma saan õieti aru et segukruve tuleb nii kaua keerata et tekiks suurim vaakum tuhikäigul ilma gaasi andmata, või kui ei ole võimalik vaakumit mõõta siis tahomeetri järgi kõrgeimad pöörded on saavutatud. See järel vajadusel reguleerida tuhikäigupöörded selleks ette nähtud kruvist.

Millises vahemikus peaks olema manomeeter millega mõõta vaakumit, ilmselt on mul lihtsam homme see manomeeter leida pärnust kui V8 tahomeeter.

09.07.2008 at 22:40
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Mure Holley karburaatoriga  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.