| Poster |
Message |
Ronk
|
Peegli väljalõikamine
Nimelt tegu siis salongipeegliga. Klaasi tagant see peegli osa nii ära kulund, et hakkas pudenema ja nüüd peegel kole. Nagu tavaline klaas. Kus oleks kõige parem sellist peeglit uut lõigata ja kas üldse lõigatakse? Asja teeb keeruliseks veel see, et peegel on alt õhem ja ülevalt poolt paksem. |
| 22.07.2008 at 13:52 |
|
kaedoo
|
Peegli väljalõikamine
iga klaasitöökoda lõikab peeglit aga erineva servapaksusega peeglit nad sulle küll vist ei paku.
kui soovid sisse panoraampeeglit,ostad veoauto peegliklaasi ja lased sellest lõigata.vanadest tükkidest nad lõigata ei taha. |
| 22.07.2008 at 17:00 |
1 edit. Last edited 22.07.2008 at 17:03 by kaedoo
|
Saemees
|
Peegli väljalõikamine
Cadre AS Laki 11 Tallinn, saanud igasugust peegliabi.
| 22.07.2008 at 20:15 |
|
Tim
|
Peegli väljalõikamine
Ma otsisin suurema suvalise sõiduauto peegli ja lasin parajaks lõigata Tartus Autofer autoklaasis. Suht hea sai. |
| 22.07.2008 at 20:25 |
|
kiilakas
|
Peegli väljalõikamine
ei pea ostma suurema auto peeglit vaid tuleb minna kadriorus terase tänavale seal firma nimega klaasisepp lõikavad panoraampeegli toorikust peegli välja ja lihvivad raami järgi täpseks |
| 22.07.2008 at 22:05 |
|
ERAK
|
Peegli väljalõikamine
quote: Saemees: Cadre AS Laki 11 Tallinn, saanud igasugust peegliabi.
kiidan ka seda kohta mitmel korral asjalikku abi soodsalt saanud
rehvide müük |
| 23.07.2008 at 19:56 |
|
Tim
|
Peegli väljalõikamine
quote: kiilakas: ei pea ostma suurema auto peeglit vaid tuleb minna kadriorus terase tänavale seal firma nimega klaasisepp lõikavad panoraampeegli toorikust peegli välja ja lihvivad raami järgi täpseks
Panoraampeegel on midagi muud kui salongi oma. Salongi peegli klaas on küljepealt vaadatuna kiilu kujuline vähemalt minu autol. |
| 23.07.2008 at 20:42 |
|
Ronk
|
Peegli väljalõikamine
Tim. Jah seda ma mõtlen, et kiilu kujuline.
Üritan mingi aeg Cadrest läbi käia.
Igatahes tänud. |
| 23.07.2008 at 22:43 |
|
Tim
|
Peegli väljalõikamine
Millise kinnitusega see peegel kinnitub? Olen vaadanud, et paljudel usakatel on see esmapilgul vaadatuna sama. Detailidesse pole süvenenud. Sammuti nägin viimati Morgenis käies salongipeeglit vitriinis, pead ei anna aga äkki sobib suvaline usamaalt pärit auto peegel. Ma arvan, et on lihtsam kui seda olemasoleva peegli klaasi vahetama hakata, kuna tõenäoliselt ei käi see klaas sealt lihtsalt välja vaid nõuab kuumutamist ja palstiku venitamist. Endal lõhkusin sisse painutamisega ühe klaasi ära, edasi ei proovinud vaid viisin peegli sinna autoklaasi vendade juurde. Too vana seal ise lõikas parajaks ja toppis ta mulle vana peegli korpuse sisse. Edasipidi ei viitsi seda jama ette enam võtta. |
| 24.07.2008 at 19:52 |
|
Ronk
|
Peegli väljalõikamine
Peegel käib lihtsalt ära. Võtad tihendi ära ja klaas käes. Lisaks selle peegli sees on salongituled, seega mingit suvalist konstruktsiooni ei saa panna. |
| 25.07.2008 at 19:49 |
|
Ronk
|
Peegli väljalõikamine
Cadre ei aidanud. Ütlesid et sellist peeglit ei ole ja ei lõika. Kust veel otsida? Kuidas see peegeldamine üldse käib? Kas klaasifirmad ostavad otse seda tegijalt ja nemad lõikavad või klaasifirma lisab klaasile selle nö peegli ka? Kas klaasi siis lihvida ei anna? |
| 31.07.2008 at 09:33 |
|
retro |
Peegli väljalõikamine
aga http://klaasissepa.ee/ ? |
| 31.07.2008 at 10:09 |
|
kiilakas
|
Peegli väljalõikamine
quote: retro: aga http://klaasissepa.ee/ ?
siin teati ju rääkida et tavaline panoraampeegel ei sobi ja spets tahavaatepeeglit neil kindlasti ei ole aga seda varianti võid küll proovida et ostad kuskilt suurema peegli ja siis lähed sinna, tean kindlalt et neil on pisike lihv pink milllega lihvivad siis panoraampeeglit. Kui piisavalt hea jutuga oled siis usun et teevad ära ja pakun välja et on ka ühed vähestest kes viitsivad nikerdada
|
| 31.07.2008 at 23:05 |
|
kaedoo
|
Peegli väljalõikamine
kiilu kujuline on ta vist see tõttu,et pimedas sõites tagasõitjad ei pimestaks.mina paneks sinna panoraampeegli ja mure murtud.endal ka parem vaateväli,kuigi pimedas sõites kehvem |
| 01.08.2008 at 07:41 |
|
Ronk
|
Peegli väljalõikamine
Klaasissepa ütles ka, et ei ole võimalik sellist teha. Kuid uurin kuskilt suurema peegli varianti. Kui kellegil midagi pakkuda, andku teada . |
| 01.08.2008 at 10:02 |
|
Tim
|
Peegli väljalõikamine
Ma sain endale selle klaasi kolmese bemari tagasivaate peegli seest. Võtsin sealt selle ise välja ja viisin autofer autolaasi tartus kus vend selle sama kalaasilihv pingi peal asja parajaks lihvis. Mine näiteks lammarisse ja otsi enda peeglist suurem peegel ja ongi olemas. Mulle ütles kaa see vend seal, et pole kunagi teinud ja ei julge teha, ma vastu et proovigu vähemalt mul neid klaase veel kodus Ära tegi igaljuhul ja väga hästi |
| 01.08.2008 at 22:42 |
|
Ronk
|
Peegli väljalõikamine
Kuid kas mõni firma ka sellist teenust pakub, et paneb klaasile nii öelda uue "peegelkile" peale. Klaas on mul terve ja korralik, lihtsalt see peegeldav kiht on hakanud ära tulema. Kui ei paku, siis minek lammarisse. |
| 23.10.2008 at 20:38 |
|
_siim_ |
Peegli väljalõikamine
Sind võib aidata mees kes selle mirracrome-iga mässab,kontaktid annab keegi teine,kuna mina ei tea. |
| 23.10.2008 at 20:41 |
|
Ronk
|
Peegli väljalõikamine
Kahjuks arvan, et see mirrachrome ei aita. Jääb liiga hägune. |
| 25.10.2008 at 19:57 |
|
christian
|
Peegli väljalõikamine
kas lihtsam ei oleks terve peegel uus osta?
selliseid peegleid peaks siin maal kyllaga olema näit.berettal ja firebirdil on selline peegel ja kindlasti paljudel markidel veel,
sa ikka mötled seda kahe tulega alumises servas peeglit? |
| 26.10.2008 at 07:22 |
|