| Poster |
Message |
fleetwood |
seisupiduritest
võtsin siis eile südame rindu ja lammutasin suure murelapse seisupiduri pulkadeks.
peale viite tundi kirumust ja nikerdamist sain kõik üli roostes trossid kõhu alt kätte..tervelt..selleks pidin ikkagi ära lõhkuma pedaali süsteemi enda..
no ja siit küsimus foorumi rahvale,et kui suur on tõenäosus mul neid trosse kõride sees liikuma saada on, eeldusel,et keegi kurat pole neid pea 20 aastat liigutanud ja kuidas pärast,oletame,et kui isegi saab liikuma,need nii ära konserveerida,et nad liiguks ka tulevikus..?? |
| 29.07.2008 at 09:47 |
|
Madlobster |
seisupiduritest
Paned rippu ja hakkad ülevalt rooste surma sisse ajama. Võib võtta paar päeva enna kui mõikama hakkab. Aga ajad aga ülevalt sisse seni kuni alt märjaks läeb 
Kui trossi kiud on terved siis saab liikuma ma arvan. Kui tross ise ka juba kiud läbi siis mõttetu töö. |
| 29.07.2008 at 10:06 |
|
fleetwood |
seisupiduritest
märjaks ajan ma nad niikuinii
aga vot see on küll küsimus,kas kiud terved on-kõride sisse ei näe ennem,kui nad liikuma saab.niipalju,kui trossi alasti näha oli,tundus ok.häda ju selles,et terve parema poole tross tervenisti kõrisse lükatud.
ostan täna diislit ja panen nad alustuseks sinna hauduma.. |
| 29.07.2008 at 10:32 |
|
Stang-R
|
seisupiduritest
quote: Madlobster: Paned rippu ja hakkad ülevalt rooste surma sisse ajama. Võib võtta paar päeva enna kui mõikama hakkab. Aga ajad aga ülevalt sisse seni kuni alt märjaks läeb 
Kui trossi kiud on terved siis saab liikuma ma arvan. Kui tross ise ka juba kiud läbi siis mõttetu töö.
mõtlesid ilmselt leotajat(penetration oil), mitte roostesurma. Peale lahtileotamist tuleks lakibenaga pesta ja õige trossimäärdega määrida.
| 29.07.2008 at 10:34 |
|
Madlobster |
seisupiduritest
Tegelikult tuli veel üks hea mõte mul. Põhimõte sama mis korralikul keti määrimisel. St paned õli sisse üleni ja ajad selle õli pliidi peal kuumaks. Kuumutamisel õhk paisub ja tuleb mullidena välja ja kui nüüd jahtuma hakkab siis tõmbab õli sinna sisse.
Idee järgi võiks häid tulemusi anda.
Jah eelmises postis mõtlesin seda penetration oili jah |
| 29.07.2008 at 10:39 |
|
fleetwood |
seisupiduritest
mnjaa..õli sees kuumutamine ei tulnud esimese pauguga pähegi...tundub hüva nõu olevat
ja kasulik oleks vist kõri otstesse mingid kummi muhvid mõelda,et edaspidi sitta tee peal sisse ei korjaks..... |
| 29.07.2008 at 10:56 |
|
Madman
|
seisupiduritest
Kas lihtsam mitte uusi poleks tellida? Vähemalt need mis Fierole ostsin, oli trossi peal plastkiht nagu pesunööril, need vast peavad kauem ka.
Aga muidu pannakse täis õlipudel tagurpidi ja trossi ots tihedalt sinna sisse, siis pole vaja iga paari minuti järel peale kallata.
| 29.07.2008 at 13:10 |
|