| Poster |
Message |
90Deville
|
PT Cruiseri raadio kood-kust saab?
Seisis teine vähe pikemalt ja aku läks tyhjaks,ning oligi raadiol kood peal.Paberitest ei leidnud,eelmine omanik on ilmselt unustanud yles kirjutada.Silberist tuli väga haiget juttu teemal et too auto siia,vötame maki välja ja siis hakkame vaatama.Kölab minu jaoks kyll vähe nagu lihtsa rahateenimise vöimalusena nende jaoks.Ehk on kellelgi ennem kokkupuudet olnud sellise asjaga? |
| 10.03.2007 at 18:05 |
|
Vanaisa
Moderator |
Silber peaks VIN koodi järgi uue koodi saama tehasest (mersudega küll, kuidas CHR on ei tea).
Ja näidata autot ja ennast ikka vaja selleks, et suva taadid ei hakkaks telefoni teel koode nuiama.
Mine uuri sealt endisest Jeepi ja Chry esindusest - need vast tsiba targemad, kui Järve mehed... |
| 10.03.2007 at 19:49 |
|
supp |
maki Leo (kadakast) võib ka äkki aidata, kui ta viitsib |
| 10.03.2007 at 19:55 |
|
90Deville
|
quote: Vanaisa: Silber peaks VIN koodi järgi uue koodi saama tehasest (mersudega küll, kuidas CHR on ei tea).
Ja näidata autot ja ennast ikka vaja selleks, et suva taadid ei hakkaks telefoni teel koode nuiama.
Mine uuri sealt endisest Jeepi ja Chry esindusest - need vast tsiba targemad, kui Järve mehed...
Selge,sa mötled ilmselt seda mis seal Susi hotelli kandis asus,saab yle vaadatud.Auto oli Järvel ka kaasas,kui keegi seda näha oleks tahtnud.A seal arvati et tuleks mingi aeg panna,et töökotta sisse vötta jne.Ma ei saagi eriti hästi aru,mis point nendel krdi koodidel on,kas töesti leidub keegi kes seda makiaretist sealt varastama hakkab.Selle kättesaamiseks tuleb ju pool autot laiali vötta,ja see ei sobi niikuinii mitte yhessegi teise autosse.Ma ei usu ka,et ta mingite imeliste heliomadustega hiilgab.A noh,thats life... |
| 10.03.2007 at 20:22 |
|
Vanaisa
Moderator |
Susi juures jah.
Aga see koodide jura on ilmselt mõnele ostjale tõsiseltvõetav lisa, ma pakun. |
| 10.03.2007 at 20:29 |
|
kuripiiritus
|
Silberist peaks saama (vanasti sai küll) telefoni teel ilusti. Maki seerianumbrit läkst vist vaja. Kui sa just mingi tropi otsa ei satu, kes "hullu" raha teenimise eesmärgil üritab ikka kohale ajada. Siis võid proovida mõnd muud silberit.
| 10.03.2007 at 20:31 |
|
90Deville
|
All right,sain vist mötteid juurde kyll.Aga tegelikult tahtsin teada midagi sellist,et kas tal ei vöi kuskil autos see kood kirjas olla.Mul oli nimelt paar aastat tagasi selline auto nagu 300m,ja seal leidsin juhuslikult selle koodi kindalaekast,kus oli mingi etikett paljude numbritega.Siis yhe pika numbri löpus oli sidekriips ja seejärel 4 kohaline kood,mis osutuski maki omaks.A seda saab ilmselt teada ainult inimene kes selle samuti juhuslikult on leidnud...ja liiga palju Cruiseri omanikke siin foorumis vist ei ole...
| 10.03.2007 at 20:40 |
|
kuripiiritus
|
autos ,ma ei tea et oleks. Mul on autoraamatu viimase lehe peal see kood (auto küll stratus, aga üks süssler kõik)
| 10.03.2007 at 20:44 |
|
Vanaisa
Moderator |
enamuses on see kood eraldi kaardikesel kirjas(mis sul ilmselt kadunud), heal juhul ka owners manuali kirjutatud. |
| 11.03.2007 at 03:11 |
|
mambr |
Mina olen neid CHR autodel väga erinevas kohas näinud, aga enamasti ikka orig. raamatute (tavaliselt hoolde-) vahel lipikuna või mõnele lehele kirjutatuna!
| 11.03.2007 at 22:15 |
|
90Deville
|
Ja nüüd lahendus-kood oli kirjas päikesevarjus asuva peegli katte siseküljel...Äkki on teinekord kellelgi sellest abi.
Päikest
| 16.03.2007 at 18:45 |
|
Maik
|
See esimene post pole haige rahateenimise võimalus...
90% inimestest või rohkem ei saa esiteks ise makki autost kätte, teiseks on maki pealt vaja PRODUCTION/MODEL number + SEERIA number.
vähemalt viljandis on see väljavõtmine + numbri andmine hetkel ca 75 eek, ei tea kas on ikka röövimine :P
me @ silberi palgal
imho on need tehased kes topivad neid haigeid makke autodesse lihtsalt lollakad, muud midagi.
| 17.03.2007 at 09:20 |
|
90Deville
|
Tore on siis,et teil seal odavalt ja söbralikult asi käib.Tallinna Silberis oli igatahes suhtumine sellist tüüpi,et mida sa väsitad siin selle möttetu raadio koodiga,näed ju et aega pole ja üldse on nii raske kogu aeg,osta parem uus auto vöi midagi...Ma arvan et siia teemasse ei ole vist küll enam midagi asjalikku lisada,järgmised mehed peaks kasuliku infi,nii palju kui siin seda oli,kätte saama küll.
| 17.03.2007 at 11:29 |
1 edit. Last edited 17.03.2007 at 11:31 by 90Deville
|
Limited ED |
Minul sama mure. Leidsin küll manuaali pealt mingi 4 kohalise numbri, kuid see sisaldab numbreid 7 ja 9, kuigi paneelil numbreid ainult 1 - 5. Kui see nüüd on õige kood mis mul kirjas, siis mis valemiga ma saaks valida 7 või 9 raadio paneelil.
Tänan juba ette kui keegi oskab aidata... |
| 08.08.2008 at 10:54 |
|
STW |
koodi numbreid saad valida vastavalt siis 1.-4 numbri klahv ja siis vajutad nii mitu korda, et õige nr. ette tuleb.
e. kui 9 vaja siis 9 korda pead seda nuppu vajutama.
lõpuks vist pidi veel 5. klahvi vajutama. |
| 08.08.2008 at 11:10 |
|
Heiti |
Minge käige esinduduses ja on kood olemas.Mõningase raha eest loomulikult.Tarvis makil olevat seerianumbrit,tehakse tehasesse päring ja asi olemas.
Seda kõike muidugi juhul kui kood päris kadunud.Mina igastahes sain abi. |
| 08.08.2008 at 11:54 |
|
Limited ED |
na gu ma kirjutasin, et mingi 4 kohaline kood mul on, kuid see sisaldab numbreid 7 ja 9. See versioon kajuks ei tööta, et nii mitu korda vajutada mis number vaja on, numbrid lähevad kohe edasi järgmise peale ja 3 korda vale koodi vajutades lükkab pooleks tunniks raadio "wait" peale. Aga ma juba esindusse aja kinni ka panin, vaatan mis need mehed räägivad. Kuid kui kellelgi siiski kogemusi pt cruiseri raadio koodiga siis igasugune nõu on teretulnud. |
| 08.08.2008 at 15:50 |
|
Madman
|
see 4-kohaline date code mis raadio peal on ei ole õige, see on mingi muu number üldse
mu 300m'i maki koodi leidsid pädevad mehed ca tunni ajaga ja läks 300 eeki maksma vist
| 08.08.2008 at 16:23 |
|
Limited ED |
mul see number manuaali peal mis autoga kaasa tuli, aga mure jah, et seal sellised numbrid mida raadio peal ei ole... |
| 08.08.2008 at 17:30 |
|