register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Chrysler Concorde 99a. Mõned Küsimused.  
Poster Message
kuppi
Chrysler Concorde 99a. Mõned Küsimused.
Avastasin täna et mu chryslerile oleks vaja roolivõimu õli lisada aga ei tea millist sinna valada mis värvi sinna läheb? Kui uurisin mis värvi mul sees on siis on see selline kollakas pruun õli. Aga poes sellist polnud oli ainult roheline ja punane. Ehk oskab keegi öelda milline õli läheb sinna?
Kliima kohta kah küsimus et kuidas see A/C toimib sellel masinal kui ma vajutan selle lumehelbekese peale siis ei tule sealt külma õhku. kas ma olen midagi valesti teinud või milles probleem on kas seda külma annab reguleerida kah kuidagi või ei. Natu loll selle koha pealt pole sellise kliimaga kokku puutunud teistel autodel on lihtsalt A/C peale vajutanud ja asi korras aga sellele saab kuidagi seda vist veel timmida et keegi võiks ära mull seletada mis moodi see asi concordil töötab.
ja viimane küsimus kah veel et kuidas vabaneda vea koodist P1684 Battery Disconnected Within Last 50 Starts mida see üldse nagu tähendab?? aku on kõik korras kõik toimib nii nagu peab. lasin vea ära kustutada aga pärast mõnda starti tuleb see tagasi nagu. milles probleem olla võib?
16.08.2008 at 18:55
Taurus_93
tere

Roolivõimu pane punast õli, saad isegi osta potskuga, millele märgitud "power steering oil". Muidu sama, mis aut. kastis. Minu omal oli see aku viga kogu aeg ees, aga kuna see mootori tuld põlema ei pannud, siis ei süvenenud.
Kliimas hakkab siis külma puhuma, kui temp vähemaks keerad.

Veiko

Ex: Chrysler 300M 00´
Yamaha YZF-R6
17.08.2008 at 09:35
Maik

Kui punane siis ATF +4

muidu on olemas ka originaal chr roolivõimu õli, too on vist taoline pruunikas jah...

17.08.2008 at 10:03
Vanaisa

Moderator
see viga ütleb täpselt seda, mis ta tõlkes on - viimase 50 käivitamise jooksul on akujuhe maas käinud. :)
17.08.2008 at 10:30
kuppi
nujah chrysleri esinduses maksab see originaal õli 1600 natu kirves 1L aga mul pole seda nii palku vaja... ja kui mul seal sees on selline kollakas pruun siis pole vist eriti soovitatav seda punasega segamini valada. mulle vähemalt nii öeldi et see võib midagi seal tuksi keerata. ja kui kliimas Lo peale panna siis peaks nagu kõige jahetamat tulema hakkama jah ?? või peab Hi peale panema et sealt tuleks rohkem külma ??
ja aku klemmi pole ma maha kakkunud sellelt masinalt.
17.08.2008 at 10:54
Vanaisa

Moderator
lo ja hi on ventilaatori pöörded, ma pakuks - temperatuuri sa sealt ei säti.
Ja kuidas sa siis lasid selle veakoodi maha võtta?
17.08.2008 at 11:04
kuppi
Mkmmm sellega saab temperatuuri muuta mul see kliima automaatika vms... vendi pöördeid saan ma muuta keeratavast nupust kas siis puhub tugevamalt või vähemalt aga ma saan temperatuuri muuta tupust Temp nupp on et kui vajutan kõige alla siis on Lo kui klõpsin ülesse poole siis kraadid suurenevad kui jõuan lõppu siis on Hi ees. kui panen A/C peale siis ma saan kah seda temp seal muuta 16-32 kraadini. pilt kah siis sellest. http://www.zone.ee/kuppi/kon.jpg?2
Ära lasin kustutada TopPartsis.
17.08.2008 at 20:02
Vanaisa

Moderator
jah - sulatõsi, sealt timmides peabki tempi muutma.
Ja see lumehelbeke peaks tekitama max külma. Kui sul sealt seda ei tule, siis pakun, et kont tühi või katki.
17.08.2008 at 21:17
Timo

Chrysleri roolivõimu ei käi ATF. manualist lugesin ka välja selle. ise ostsin korralikust autopoest mersule mõeldud roolivõimu õli, see ongi sama mis Chrysleril, maksis ta miski 150 EEK liiter.

18.08.2008 at 06:57
kuppi
Sain kah selle roolivõimu oli korda TopPartsis oli olemas chrysleri võimu oli ja 150 maksis esinduses küsiti 1L 1600 ulmeline hinna vahe või mis ?? ja Mesa küsis oma õli eest mingi 260 eeki vms...
18.08.2008 at 19:09
Maik

see 1600 pidi olema mingi 100l vaadi hind ilmselt. Tõsiselt.

19.08.2008 at 07:35
kuppi
ei olnud tglt ka jummala tõsiselt rääägin käisin seal uurisin mis õli sinna läheb nad ei osanud kohe alguses öelda vms.. siis kirjeldasin et õli on selline kollakas pruun vms... siis ta arvas et see on chrysleri originaal õli vms... ja siis küsisin et palju see õli maksab see ütles hinnaks 1600 mille peale jäi mul omal seal samas suu lahti 1L pudel Chrysleri roolivõimu õli maksis 1600 eeki. ma ei saanud valesti kuulda sest mul oli isa ka kaasas kes kuulis sama. Kui just see klemm seal nüüd hinda segamini ei ajanud millegi muuga.
19.08.2008 at 16:49
lundve

silberauto Jeebi esinduses maksis originaal roolivõimu õli 160 EEK 1 l pudel

Jeep Grand Gherokee 4,7 Limited ´00
Jeep Grand Cherokee 3,0 CRD Overland´07
06.09.2008 at 00:05
kuppi
Mhmh ma läksin topPartsi seal oli sama õli ainult et 150 :D
16.09.2008 at 16:11
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Chrysler Concorde 99a. Mõned Küsimused.  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.