register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Autod : Dodge Charger 71  
Poster Message
soonetasuja

Dodge Charger 71
Õnn tuli minu õuele!
Täitus minu ammune unistus, saada endale üks tõeline Mopar.
Ja selline ta siis on:
http://www.usaraud.ee/?id=5_5_20_1220

71 aasta Dodge Charger.
Autol veel peal originaal värv. Roostet minimaalselt. Mootoriks üks väiksemaid, mis tol ajal pakuti. 318.
Eelmine omanik oli alustanud "taastamistöid" ja auto sai ta käe all kõvasti räsida. Sisu on samas juba osaliselt korrastatud.
Plaanis on täielikud keretööd ja BB.

Tänud Raulile, kes auto leidis ja kohale tõi ja Pärnu klubi P.A.A.K. liikmetele kes ennastunustava entusiasmiga auto saamisele kaasa elasid.

Niisiis, tundub et see on esimene Mopar Pärnus ja loodame et mitte viimane.
21.08.2008 at 23:18 1 edit. Last edited 21.08.2008 at 23:24 by soonetasuja
Varblane
Dodge Charger 71
Kena masin aga värv on küll ikka jubedat tooni küll.Isegi üks dog dish cap/kilp veel veljepeal mis minu meelest kõvasti kenam kui need pede American Torque Thrustid mida külge vägistatakse!Õnneks lähvad dog tishid jälle moodi.Kas esimene sõit juba kah tehtud?Väga palju mehhaanikuid on küll ühe pildi peal.:) Kas soetatud sai lihtsalt hobiautoks või plaanis kiirendama kah vahest minna?Hetkel vara küsida vist kas välimus jääb tehase konditsiooni või midagi muud kuna mõtteid palju auto ümber ma usun.Edu ja muretud miile siis! :beer
21.08.2008 at 23:39 1 edit. Last edited 21.08.2008 at 23:55 by Varblane
mustus
Dodge Charger 71
Ma ei tea, mida sinu naine selle "ämber ja number" kohta ütles, aga minu oma leidis selle isendi väääga asise olevat. Loodan, et sa lähimatel öödel magada ei saa. Tahaks juba näha mis seal sees on!

22.08.2008 at 00:01
Olds

Dodge Charger 71
Palju õnne! Rõõm on näha, et õigeid Mopareid üha juurde tekib
Loodetavasti saan Sind tulevikus ka Moparile vääriliste osadega aidata...Tutvu minu kodulehega
PS. Oleks sulle ka üks komplektne BB pakkuda ( samuti info selle kohta kodulehel, "garage sale" all )

22.08.2008 at 09:05 3 edits. Last edited 22.08.2008 at 11:59 by Olds
Vanaisa

Moderator
Dodge Charger 71
Igatahes seltsimehed!
iga vana auto on puhtaks rõõmuks. Pealegi tegu igati ontliku muskliga!
Kannatlikku meelt taastamisel.

22.08.2008 at 09:19
Taavi
Dodge Charger 71
Originaalroheline kere nende ilukilpidega + 440 kapoti alla, siis saad sellise auto millega mõnes 70'date seriaalis San Francisco politseiuurijad oleksid sõitnud :) Jõudu ja jaksu taastamisel!
22.08.2008 at 10:08 1 edit. Last edited 22.08.2008 at 10:11 by Taavi
Toothfairy
Dodge Charger 71
Nägin selle eile ka oma silmaga ära... Mõlke oli, aga roostet peaaegu mitte. Värv värviks, aga muidu peaks mainima, et olen kade...
Mu peagi kolmeseks saav poeg ütles kohe, mis autoga tegu, kuigi sellest temaga enne juttu polnud, mida vaatama läheme :D ...

22.08.2008 at 10:17
CHR74

Dodge Charger 71
Väga kõva jõudu taastamise :):) sest seda läheb palju vaja.Ma omast käest tean sest mul endal sama asi hetkel käsil.
22.08.2008 at 14:29
kongo

Dodge Charger 71
Pealehakkamist

Peace :)

23.08.2008 at 21:57
soonetasuja

Dodge Charger 71
Tänud heade soovide eest!
Praegune värvkate on küll ajastuhõnguline ja omamoodi stiilne, aga siiski küllaltki kole. Kui ma ei eksi siis värvi nimi on "Green Go"

Esimene soov on, et taastaks auto nii originaalilähedaselt kui võimalik ja lisaks ehk 440 mootor, aga eks näis...

Eile tegime koos Mr. Mustusega põhjaliku inspektsiooni, et palju siis autot veel alles on.
Rõõm on, et plekitöödest ma peaaegu pääsen. Läbi oli aku alus, siin-seal mõned väiksed mõlgid ja natuke rihtimist. Põhi, rattakoopad jms. on praktiliselt roostevabad.

Kurvaks teeb aga eelmise omaniku agarus auto taastamisel. Armatuur on lahti kisutud nii, et tükid taga. Tagatuled on küljest võetud ja pagassi visatud, kus need muu kola all on lihtsalt katki läinud. Õnneks on tulede klaasid terved. Sisu on hakatud uuendama aga ülima lohakusega. Jne.

Siiski, kõike annab teha.
Üritan, kui viitsimist jätkub, edasisi töid usarauas kajastada.
23.08.2008 at 22:38 1 edit. Last edited 23.08.2008 at 22:53 by soonetasuja
Joel

Dodge Charger 71
Õnne ja edu! Tubli ettevõtmine.

Ma olen neid Eestisse toodud vanu usakaid vaadates mitu korda mõelnud, et huvitav kuidas nad nii räbalateks saavad. Kas sealmail tohib liigelda autoga, millel iga plekk ise värvi, augud sees, armatuur tükkideks ja istmevedrud polstrist väljas (nagu Pimp My Ride'ks ettevalmistatud autod) või on nad lihtsalt aia ääres seistes laste poolt ära rüüstatud või mingil eluetapil kellelegi doonoriks olnud? Eks oma osa ole ka kliimal - Eestis roostetab seismajäänud autol lihtsalt kere ümbert ära, enne kui ta nii katki saab minna. Vähemalt kohalike vanade muhkude näitel...

24.08.2008 at 11:40 1 edit. Last edited 24.08.2008 at 11:40 by Joel
Toothfairy
Dodge Charger 71
Vot ma imestan ka alati, et kuidas õnnestub nt kasvõi istmed niiiii ribadeks istuda...

24.08.2008 at 21:36
cam79

Dodge Charger 71
muskel kasvab!
palju õnne!

24.08.2008 at 23:12
kuripiiritus

Dodge Charger 71
Kui jälle pärnule pihta saab siis põhjust :beer Tahaks juba oma silmaga puurida

25.08.2008 at 12:13
K3mik4l
Dodge Charger 71
quote:
Toothfairy: Vot ma imestan ka alati, et kuidas õnnestub nt kasvõi istmed niiiii ribadeks istuda...
Eks tol ajal oli naha kvaliteet kahh teine ja ui keegi kreemitas ja palsameeris nagu praegu :D
31.08.2008 at 13:16
savisaar
Dodge Charger 71
quote:
soonetasuja: Õnn tuli minu õuele!
Ja selline ta siis on:

71 aasta Dodge Charger.
Autol veel peal originaal värv. Roostet minimaalselt. Mootoriks üks väiksemaid, mis tol ajal pakuti. 318.
Eelmine omanik oli alustanud "taastamistöid" ja auto sai ta käe all kõvasti räsida. Sisu on samas juba osaliselt korrastatud.

Tänud Raulile, kes auto leidis ja kohale tõi ja Pärnu klubi P.A.A.K. liikmetele kes ennastunustava entusiasmiga auto saamisele kaasa elasid.

kui küsida tohib kus kohas ta täpsemalt seisab vb tuleks viskaks ka pilgu peale
10.09.2008 at 12:49
kuripiiritus

Dodge Charger 71
sai ka spioonimas käidud, kuna omanik ise ei tahnud mitte näole anda :D tööd on aga muidu vägev värk

EDIT: spioneerimis tulemus ka siis ikka

10.09.2008 at 12:55 1 edit. Last edited 10.09.2008 at 20:16 by kuripiiritus
soonetasuja

Dodge Charger 71
quote:
savisaar:
quote:
Ja selline ta siis on:

71 aasta Dodge Charger.

Tule sellel pühapäeval kell 14.00 klubi garaazi, seal näed.
10.09.2008 at 13:43 1 edit. Last edited 10.09.2008 at 13:43 by soonetasuja
savisaar
Dodge Charger 71
quote:
soonetasuja:
quote:
savisaar:
quote:
Ja selline ta siis on:

71 aasta Dodge Charger.

Tule sellel pühapäeval kell 14.00 klubi garaazi, seal näed.

tulen tulen
10.09.2008 at 14:23
Kummipuru

Dodge Charger 71
Hilinenud õnnitlused ja suured miilide kogused ka minu poolt...

Tekkis selline küsimus, pisut loll küll aga loodan et saan andeks... kas oskab keegi öelda millised põhimõttelised erinevused on 70-ndate alguse Chargeril ja Challengeril? Saan aru et tegemist erinevate mudelitega, kuid tundub, et suunitlus neil suht sama...

11.09.2008 at 13:30
sqirrel

Dodge Charger 71
quote:
Kummipuru: Hilinenud õnnitlused ja suured miilide kogused ka minu poolt...

Tekkis selline küsimus, pisut loll küll aga loodan et saan andeks... kas oskab keegi öelda millised põhimõttelised erinevused on 70-ndate alguse Chargeril ja Challengeril? Saan aru et tegemist erinevate mudelitega, kuid tundub, et suunitlus neil suht sama...

Naljaga pooleks võib vist öelda, et oleneb kumma filmi fänn sa oled, kas "Bullit" või "Vanishing point". :)

11.09.2008 at 13:46
tqhq.ee foorum : Autod : Dodge Charger 71  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.