register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : buick skylark jahutussüsteem  
Poster Message
tarczan
buick skylark jahutussüsteem
probleem selles, et buick skylark custom 90 3,3 paisupaagi ülevoolutorust tilgub jahutusvedelikku pärast maanteesõitu, kui auto seisma jätta. ventikas töötab ja armatuuris ei ole signaaltuli põlema läinud. oskab keegi öelda, milles asi. vahest mängib oma osa see, et radika ja veepumba vahelise lõdviku kinnituskoha veepumba poolsest otsast immitseb väheke vedelikku välja. andke palun nõu.
25.08.2008 at 20:00
viplala
quote:
tarczan: probleem selles, et buick skylark custom 90 3,3 paisupaagi ülevoolutorust tilgub jahutusvedelikku pärast maanteesõitu, kui auto seisma jätta. ventikas töötab ja armatuuris ei ole signaaltuli põlema läinud. oskab keegi öelda, milles asi. vahest mängib oma osa see, et radika ja veepumba vahelise lõdviku kinnituskoha veepumba poolsest otsast immitseb väheke vedelikku välja. andke palun nõu.

Plokikaane tihend, jahutusvedelikku liiga palju, termostaat pees.
26.08.2008 at 00:40
Maik

Lisaks veel jahutuspaagi korgi mis avaneb valel tempil (või ei avane üldse) (tõsi,endal kogemused puuduvad,aga liiga palju selle müstilistest mõjudest kuuldud,et lisamata jätta)

26.08.2008 at 07:37
tarczan
plokikaane tihendi lekke tunnuseks peaks olema õli ja jahutusvedeliku segunemine, mõlemad tunduvad puhtad olevat ja termostaat avab suurt ringi, salongi soojendus töötab hästi, samuti olen jälginud, et paisupaagis oleks vedeliku tase normi piires. paisupaagi kork avaneb, kui ta vedelikku välja laseb. ???
26.08.2008 at 10:13
ROKIPEER

quote:
tarczan: plokikaane tihendi lekke tunnuseks peaks olema õli ja jahutusvedeliku segunemine, mõlemad tunduvad puhtad olevat ja termostaat avab suurt ringi, salongi soojendus töötab hästi, samuti olen jälginud, et paisupaagis oleks vedeliku tase normi piires. paisupaagi kork avaneb, kui ta vedelikku välja laseb. ???

Alati ei lähe mahlad segi, kui on ainult pisike surve leke silindrist veesärki siis piisab sellestki, aga mul oli endal vahepeal jama ka just radika korgiga
ja vahetus aitas, AB-s peaks letist võtta olema, ja odav ka teine.
26.08.2008 at 10:39
tarczan
sorry, olen antud teemas suht uus, kus see AB asub
26.08.2008 at 17:16
coupe76
Tallinn, Madara 33

26.08.2008 at 19:32
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : buick skylark jahutussüsteem  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.