| Poster |
Message |
ERAK
|
? kuidas Super Attack'i "lahti ehmatada" ?
kas siin leidub MacGyver'eid, kes oskaksid soovitada kuidas saada lahti liimühendust ilma materjali pindu kahjustamata?
Nimelt on minu auto dashboard'ile liimitud (tundub, et lausa nn superliimiga) automudel, aga mina ei taha, et see seal on- mudel on nii kõvasti kinni dashboard'i vinüüli küljes, et jõuga sikutades annaks ilmselt järele pinnamaterjal- ma ei taha riskida sellega, et sinna jäävad koledad augud/jäljed vmt.
...pealegi tahab mu pojake seda mudelautot endale 
mida teha?
tnx,
ERAK
rehvide müük |
| 18.01.2009 at 02:34 |
|
Ronk
|
http://www.google.ee/search?q=how+to+remove+super+glue&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
Ehk siis sooja ja seebivett või küünelaki eemaldit. See suht aktuaalne proble nii siin pool lompi kui seal pool. |
| 18.01.2009 at 04:54 |
1 edit. Last edited 18.01.2009 at 04:54 by Ronk
|
anryo |
Super Attack'il on endal ka vastav spestsiaalne toode olemas.
Küünelaki eemaldi (atsetoon) ja seebivesu ei ole kõige parem. Ma olen kuulnud, et õliga pidi ka saama.
| 18.01.2009 at 12:06 |
|
valge
|
Kui atsetooni läheb armatuuri peale, siis peaks sinna tuhm laik tekkima.
Või vähemalt midagi sellist mis eristub ja silma jääb.
| 18.01.2009 at 12:24 |
|
ollo |
Selline asi eksisteerib reaalselt, ingliskeelne maailm tunneb seda nime all "CA debonder". Kui keegi teab, kust Eestist saab, öelge mulle ka. |
| 18.01.2009 at 20:35 |
|
ERAK
|
tänan vastanuid.
uurin esmalt seda CA debonder'it ja Super Attack'i enda möginat- nu peab ju selle massina lahti saama armatuuri küljest 
Kui jääb mingi rõve laik sinna siis õnneks see mudel on sellise koha peal, kuhu ilmselt niikuinii paneks naviekraani hoidja
Tnx!
ERAK
säuke mögin siis- currently out of stock
http://www.guillow.com/GuillowDetail.asp?Num=4&prod=WP210&SeriesId=34&FamilyId=5#

möiratage kui keegi kuskil meite poodides seda kohtab!
rehvide müük |
| 18.01.2009 at 21:29 |
1 edit. Last edited 19.01.2009 at 15:42 by ERAK
|
ERAK
|
...ei leidnud kusagilt vajalikke keemiaid ning ei jaksanud seda mudelit seal dashboard'il enam kannatada (poeg ei andnud ka rahu, et millal selle juba saab )
Võtsin siis korraliku vaibanoa tera ning nüsisin libamisi võimalikult pinnalähedalt liimikihi läbi. Armatuurlaua vinüülpind viga ei saanud- veidi on näha laigud, mis liimi tilkadest jäänud, aga nende peale kinnitan naviekraani hoidja- nii, et pole hulu 
Teema ammendunud- minupoolest võib nüüd lukku panna või ä kustutada.
Head!
ERAK
rehvide müük |
| 18.02.2009 at 00:33 |
1 edit. Last edited 18.02.2009 at 00:35 by ERAK
|