register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Chevy van g20 kolin tagasillas ja hüplev-jäik vedrustus  
Poster Message
berg_CSG

Chevy van g20 kolin tagasillas ja hüplev-jäik vedrustus
Ostsin mõniaeg tagasi jälle bussi. 7 kohaline madal buss. Esisild sai korda tehtud - ei kolise - olen rahul, aga tagasild...
aukliku tee peal käivad teravad kolksud läbi (lehtvedru otsas olevad puksid on korras), samuti on tagaots väga jäik. kui buss on tühi ja nt lamavast politseinikust vaikselt üle sõita siis viskab jubeda pauguga tagaotsa üles ja pauguga alla ja siis põrkab paar korda, nagu amordid oleks läbi, kui rahvas peal pole asi üldse nii hull. Käisin us-partsis konrollis, Vannispetsialist arvas et ehk kaubiku lehtvedrud taha pandud, samas olen teiste bussidega võrrelnud tundub justkui sama. Kas siis vahetada lehtvedurd ja/või amordid. Samas keharaskusega taga õõtsutades tunduvad amordid siiski ok.

Samuti miks loksuvad tagarattad ca 0,5-1cm sisse välja sillatala suhtes. Kas see on normaalne nähtus, või on poolasside lukustus poolkuud kulunud, või hoopis miskine muu põhjus?
21.01.2009 at 23:25
heiki6666
mul enamvähem sama probleem, et rattad loksuvad
22.01.2009 at 13:31
kefka
quote:
berg_CSG: Ostsin mõniaeg tagasi jälle bussi. 7 kohaline madal buss. Esisild sai korda tehtud - ei kolise - olen rahul, aga tagasild...
aukliku tee peal käivad teravad kolksud läbi (lehtvedru otsas olevad puksid on korras), samuti on tagaots väga jäik. kui buss on tühi ja nt lamavast politseinikust vaikselt üle sõita siis viskab jubeda pauguga tagaotsa üles ja pauguga alla ja siis põrkab paar korda, nagu amordid oleks läbi, kui rahvas peal pole asi üldse nii hull. Käisin us-partsis konrollis, Vannispetsialist arvas et ehk kaubiku lehtvedrud taha pandud, samas olen teiste bussidega võrrelnud tundub justkui sama. Kas siis vahetada lehtvedurd ja/või amordid. Samas keharaskusega taga õõtsutades tunduvad amordid siiski ok.

äkki on mingid lühema käiguga amordid alla pantud,või siis pikemad lehtvedrud,mis ühtlasi tõstavad tagaosa kõrgemaks.

22.01.2009 at 17:42
Astro-97

mitu lehtvedru on kummalgi poolel?

23.01.2009 at 23:29
berg_CSG

mõlemal pool 5 lehte pakis
24.01.2009 at 18:02
Vanapagan

Võta vähemaks või lõika alumisi lühemaks.

25.01.2009 at 09:45
berg_CSG

Kui vähemaks võtta, kas siis madalamaks ei lähe?

Edit: Või teha pärast ühe lehe eemaldamist kiik pikemaks?
25.01.2009 at 17:00 1 edit. Last edited 25.01.2009 at 17:00 by berg_CSG
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Chevy van g20 kolin tagasillas ja hüplev-jäik vedrustus  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.