register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Küljepeegli trossid - kust saab?  
Poster Message
Fog

Küljepeegli trossid - kust saab?
Nimelt siis:

Rüüsi sisediameeter: 1mm
Rüüsi välisdiameeter: 2,5mm
Rüüsi pikkus: 40cm x 3tk
Ja sisse trossid ka nii 60cm x 3

Selliseid oleks siis vaja.

Rattapoodidesse olen vaadanud, ei sobi:
piduritrossid on rüüs: 5mm/2,5mm ja tross 1,5mm
käiguvahetitrossid on rüüs 4mm/2mm ja tross 1,2mm

On keegi meiemaal sellist trossi näinud kuskil kasutusel/müügil. Endal ei tule hetkel ühtegi massinat pähe kus sellist trossi oleks näinud.

31.01.2009 at 11:47
antennimees

Trosse ei tea kust sellise diameetriga saab aga mul olemas Caprise juhiukse peegli trossidega süsteem. Kui abiks, võid saada. Trosside pikkust ei oska öelda aga umbes 60cm on, kui vaja võin ka ära mõõta.
:) Trosse saab äkki AS Trossilt :)

31.01.2009 at 16:04
Fog

quote:
antennimees: Trosse ei tea kust sellise diameetriga saab aga mul olemas Caprise juhiukse peegli trossidega süsteem. Kui abiks, võid saada. Trosside pikkust ei oska öelda aga umbes 60cm on, kui vaja võin ka ära mõõta...
Esmaspäeval võtan ühendust, huvitatud olen küll sellest. Sellel peaks ka otsas see õige pööramisenupp olema, seega vaid klaasi mahavõtmise ja peegli poolt lahtivõtmise vaev, et täielik "asenduskomplekt" valmis saada.

31.01.2009 at 17:31
antennimees

quote:
Fog:
quote:
antennimees: Trosse ei tea kust sellise diameetriga saab aga mul olemas Caprise juhiukse peegli trossidega süsteem. Kui abiks, võid saada. Trosside pikkust ei oska öelda aga umbes 60cm on, kui vaja võin ka ära mõõta...
Esmaspäeval võtan ühendust, huvitatud olen küll sellest. Sellel peaks ka otsas see õige pööramisenupp olema, seega vaid klaasi mahavõtmise ja peegli poolt lahtivõtmise vaev, et täielik "asenduskomplekt" valmis saada.

Kahjuks vara hõiskasin, käisin otsimas aga ei leidnudki ja siis tuli meelde, et kõik Caprice peeglid sai antud ühele mustale 91 aasta Caprice omanikule kuna tal olid küljes miskised eurojunnid. Ma arvan, et selle auto küljes need hetkel. Sa võid ju omaniku käest küsida äkki trossid alles.

31.01.2009 at 19:37
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Küljepeegli trossid - kust saab?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.