| Poster |
Message |
buru1
|
Chevy Van ehitus.
Tere.
Kas kellegil on mõnda huvitavat saiti pakkuda või oskab seletada kuidas paigaldada salongi soojendust ka taha otsa ja siis veel kuidas on veetud kellegil salongi elektri süsteeme(mõtlen salongi valgustust).
Ette tänades Buru.
| 03.02.2009 at 10:57 |
|
DevilDeVille
|
Chevy Van ehitus.
vannile pane salongi kero, mingi lisaradika ja voolikutega majandamisel pole erilist mõtet. elektrit saab nii suures asjas vedada nagu jumal juhatab, ega sa oma soovi just ülemäära ei täpsustanud ka. igatahes edu nokitsemisel.
| 03.02.2009 at 11:40 |
|
buru1
|
Chevy Van ehitus.
Kuna olen suht võhik nendes asjades siis äkitse seletad mis asi on KERO?
Salongi valgustust mõtlesin sellisena et osad tuled põlevad akende kohal ja osad keset lage.
Lüliteid on mis osalt on momendil kasutamatta.
Kui palju peab sealt eest akna juurest lahti võtma et saada juhtmed taha poole viia edasi?
| 03.02.2009 at 12:33 |
|
DevilDeVille
|
Chevy Van ehitus.
kero on autonoomne salongikütteseade enamik pakutavaist paraku diisliga, samas leidub ka bensiinitoitel.
| 03.02.2009 at 12:46 |
|
vilkur |
Chevy Van ehitus.
Kui kuskilt soodsalt kero saad, siis pane see.
Kero eeliseks see, et saad kohapeal passides sooja sees hoida ilma mootorit töös hoidmata (võtab suht vähe kütust võrreldes töötava mootoriga tühikäigul), miinuseks suht kõrge hind uuest peast.
Ideaalvariant oleks saada mõne lammutuses oleva masina pealt kogu kupatus, voolikud, radikad jne.
Kui soov näha, kuidas on asi tehases lahendatud, helista 5164646, võin sulle näidata.
Omal on plaan panna lisaks originaalsoojendus/jahutussüsteemile ka kero. Seda juhul kui kuskilt kätte juhtub hea hinnaga.
|
| 05.02.2009 at 14:46 |
|
VANFAN
|
Chevy Van ehitus.
Mis on hea hind? Mul üks bensukero vedeleb garages kusagil... |
| 05.02.2009 at 15:19 |
|
Gunn |
Chevy Van ehitus.
quote: buru1: Kuna olen suht võhik nendes asjades siis äkitse seletad mis asi on KERO?
Salongi valgustust mõtlesin sellisena et osad tuled põlevad akende kohal ja osad keset lage.
Lüliteid on mis osalt on momendil kasutamatta.
Kui palju peab sealt eest akna juurest lahti võtma et saada juhtmed taha poole viia edasi?
Kui juba neid tulesi hakkad panema, siis v6ta terve lagi alla. Saad vabalt juhtmed vedada ning kui juba, siis paneks mina tuled nii nagu Sinagi tahad, äärtele ja keskele ja ilmselt "uputatavad" st. et laega tasapinda. Vahepealsele alale v6iks LED-id panna (pimedas väga kenad). Juhtima, lisaks lülitile, selline nupust regullitav (keeratav) regulaator. Saad sealt keerata vaikselt hõõguma(öisel ajal ilus ja ei sega juhti) v valgustusena põlema kui vaja. Usaraud.ee-s Van-e vaadates peaksid midagi sarnast(LED-d ja hõõguv valgus laes)leidma, et umbes tulemust näha. Küsida võid Noortehnikust ehk. Kui ise ei taha tööd ette v6tta, pöördu näiteks "Avestark" poole, nad tegelvadki busside ümber ehitusega ja teevad töö ära, isegi seal töödanud. Kui Noortehnikust ega mujalt abi ei saa ega ka Avestarki ei taha minna, siis anna teada, üks endine viimati nimetatud asutuse elektrik on mu hea tuttav, ehk ta osakb öelda kus nimetatud vigurit tellida-saada!
Parimat ja edu Van-i ehitamisel!!! |
| 06.02.2009 at 00:16 |
|
|