register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Grand Cherokee 2005 keskpaneeli eemaldamine  
Poster Message
Kummipuru

Grand Cherokee 2005 keskpaneeli eemaldamine
Kas oskab keegi nõu anda kuidas peaks eemaldama kahe esiistme vahelist plastist osa (see mis käigukangi ümber). Oleks tarvis keskkonsooli püstisest osast eemaldada temp ja ventika nuppudega osa, kuid tolle vertikaalse paneeli alumine osa tundub olevat selle horisontaalse osa serva taga kinni... ühtegi kruvi kusagilt ei paista ja päris huupi ei taha jõuga kiskuma hakata...

Tänud!

02.03.2009 at 17:22
antennimees

Tundub, et kõik käib tõmmates kasutades tüübliharki või midagi sarnast. Piltide ja jutu järgi ei pea keskonsooli eemaldama kui tahad kliima paneeli kätte saada. Keskmine armatuuri osa peaks tulema ära tõmmates ja kliima paneel on vist selle küljes kinni.

02.03.2009 at 19:53
Kummipuru

Tõmmates tuleb niikaua kui alumine äär jääb selle horisontaalse osa taha kinni... ju siis peab saama selle sealt kuidagi välja meelitada, proovin!

Tänud!!!

03.03.2009 at 12:34
Kummipuru

Keskmine armatuuri osa eemaldub täpselt niikaugele kus alumine äär jääb horisontaalse keskkonsooli esimese ääre taha. Ülevalt sisse piiludes on kaks kõige alumist tüüblit veel oma pesades ning konsooli ülespoole välja meelitada ei õnnestu.

Antennimees:
Kas piltidelt on ka näha kuidas kliima paneel keskkonsoolist eraldub? Kas on ainult 4 kruviga kinni? Kusjuures silma järgi hinnates tuleb ennem eemaldada information center nuppude paneel, aga see selleks... Kas su pildid ja tekst räägib midagi ka kliimapaneeli valgustusest, täpsemini pirnide, dioodide või mis iganes seal valgust annab, vahetamisest?

11.03.2009 at 14:31
antennimees

Juba eelmise põlve Grandil tegelikult ei saanud kliimapaneeli valgustuse pirne vahetada, kuigi ma olen seda teinud. Seal on pisikesed pirnid ploki sisse joodetud ja ma usun et uuemal samuti, ainult et pirnide asemel võivad juba LED'id olla. Käigukangi ümbrus peaks ära tulema ülespoole tõmmates kruve ei paista olema, või kui siis keskel oleva panipaiga põhjas. Kliima paneel on kinni selle tüki küljes mida sa kätte ei saa.

11.03.2009 at 20:14 1 edit. Last edited 11.03.2009 at 20:15 by antennimees
Kummipuru

Kui ma paneeli kätte saan ja sulle toon kas paned sellel tuled põlema??

12.03.2009 at 12:39
antennimees

quote:
Kummipuru: Kui ma paneeli kätte saan ja sulle toon kas paned sellel tuled põlema??

Kahtlane, aga lahti võin võtta ja vaadata.

12.03.2009 at 19:43
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Grand Cherokee 2005 keskpaneeli eemaldamine  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.