| Poster |
Message |
Rizzy
|
Bensiinipumba probleem?
Mure järgmine: autot käivitades ei tõmba kütet üles ja bena tuleb otse karpasse kallata. Sedamoodi tegutsedes paar korda järjest pole käivitamisega enam probleeme, veab mootori kenasti käima ja võiks töötada kasvõi senikaua, kui paagist küte otsas. Kui jätta mootor seisma näiteks 5 minutiks ja seejärel uuesti käiata, käivitub taas. Probleem esineb just pikemal seismisel. Millest võib see tõrge tulla? Autoks 73' Chrysler Imperial |
| 12.04.2009 at 20:11 |
|
mehaanik666
|
Bensiinipumba probleem?
Võimalik et etteandepumb ära väsinud |
| 12.04.2009 at 21:57 |
|
Vanaisa
Moderator |
Bensiinipumba probleem?
ei usu, et sellele aastal etteandepump olemas oli.
Minu ´70 Eldol oli sama jama, aitas värske bensupump - ju vanal jäid klapid lahti pikemal seismisel ja ei jõudnud enam kütust üles tõmmata. |
| 12.04.2009 at 22:09 |
|
Rizzy
|
Bensiinipumba probleem?
Ma arvasin ka seda, et küte vajub alla pikemal seismisel. Aga kui oleks asi klappides ja selles, et pump ei jõuaks enam üles pumbata, siis miks mingil hetkel pärast kütte manuaalset lisamist karpasse kõik toimima hakkab? |
| 13.04.2009 at 06:23 |
|
79capri
|
Bensiinipumba probleem?
quote: Rizzy: Ma arvasin ka seda, et küte vajub alla pikemal seismisel. Aga kui oleks asi klappides ja selles, et pump ei jõuaks enam üles pumbata, siis miks mingil hetkel pärast kütte manuaalset lisamist karpasse kõik toimima hakkab?
Paak maha, et seest puhtaks teha.
PS. mul mingi Chrysleri pump olemas(318/360cid). Võin anda proovimiseks. |
| 13.04.2009 at 06:59 |
|
stihl
|
Bensiinipumba probleem?
Proovimiseks ei ole vaja muud kui: pärast pikemat seismist võtad karpa küljest vooliku lahti ja otsapidi pudelisse.
Siis annad starterit ja kohe näed ju, mis toimub....kas pumpab või ei.
| 13.04.2009 at 08:06 |
|
Vanaisa
Moderator |
Bensiinipumba probleem?
mootori pöörded on midagi muud, kui starteril, nendega tõmbab bena üles ikka. |
| 13.04.2009 at 08:07 |
|
stihl
|
Bensiinipumba probleem?
Noh, siis vähemalt saab selgeks, kas starteriga pumpab kütust või mitte...
Kui ei pumpa, siis on selge, et pump ise on crap ja ainult vahetus aitab.... (s.t. probleemi tegelt ei ole)
Kui pumpab, siis on viga muus....(mis samuti pole välistatud, aga siis on vähemalt selge, et teemaalgatus ei ole õige...)
| 13.04.2009 at 14:36 |
|