register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Corvette spidomeetri häälestus  
Poster Message
kristjan12

Corvette spidomeetri häälestus
Corvettel saab spidomeetril valida, kas näitab kiirust ja läbisõitu miilides või kilomeetrites. Vaikimisi seades näitab miilides. Kas saab kuidagi ümber häälestada nii, et vaikimisi oleks kilomeetrites (ja km/h)?

Tüütu on pidevalt peale käivitamist vahetada. Ja eriti nalja saab, kui vahetada unustada :-)

Kas keegi teab?
11.05.2009 at 16:13
Maik

Ma tean,et 97 ja üles corvettidel jääb see valik mis viimati peale sai pandud ja toimib väga hästi.

aga võibolla on sul vanem ja seal ka selline funktsioon...

11.05.2009 at 18:40 1 edit. Last edited 11.05.2009 at 18:40 by Maik
mrtn
kas seal äkki mingit patareid pole, mis settinguid mäletada aitab?
11.05.2009 at 19:54
Maik

http://forums.corvetteforum.com/c5-tech/1729054-question-regarding-english-metric-switching.html
sarnane teema,kahjuks ..tulemust ei ole.

Mul oli ka US spec spido ja auto ja vahetas küll metricu peale ümber , ka peale süüte väljakeeramist.

Igastahes, spido juhib sel autol üllatavalt palju ja mul on juhuslikult üks kellade plokk üle . 97a oma siis.

Kommentaar :
Ever noticed that everything is bigger and faster in Metric units?

I think the Metric system was developed so that Frenchmen could measure their peckers.

:D

11.05.2009 at 20:28 1 edit. Last edited 11.05.2009 at 20:31 by Maik
kristjan12

Mul on C5 98. Kahjuks automaatselt meelde ei jäta :-( Iga kord süüdet sisselülitades läheb miilidele tagasi.

Tänan spidot pakkumast, aga pole nii terav küsimus, et muidu hästi toimivat autot laiali kiskuma hakata.

Viidatud foorumis soovitas keegi BCM ümber programmeerida. Misasi see BCM on?

Mulle tundub ikkagi loogiline, et kuskilt settingutest seda ikka häälestada saab?

12.05.2009 at 16:10
hunt

Mul C5 läks miilide peale tagasi ainult peale akuotsa mahavõtmist.
Kui peoga jälle kaaemmide peale tagasi sai mindud - siis nii jäigi.

12.05.2009 at 16:16
Maik

hunt, sul pidi hunt see nuppude osa katki olema siis.
Mul ka osaliselt katki,osad nupud ei töötanud.

Spidoka mahakakkumine eriti raske muidu ei ole, mul läbi käidud. Juhikohast kõik alt lahti ja rool allapoole ja ongi lahti.

BCM on ECU teise sõnaga. Body Control module.

Mul tegelt on juhuslikult olemas see asi millega saab ilmselt su aju muuta, peaks ainult uurima kas ka seda featuuri sellega saab muuta.
www.hptuners.com võid ise ka uurida. maksab see 100usd +paypal ülekanne summa veel,sest peab seadme omanikule "krediidid" tagasi ostma mis on tasulised.
Ilma kahjuks ei saa ja eestis vist selliseid seadmeid teisi ei ole vist...

12.05.2009 at 16:20 3 edits. Last edited 12.05.2009 at 16:23 by Maik
partel

Hakake jah vastu suve autosid "katki remontima"...

Aga mph positiivne külg on näiteks, et HUD'i puhul ei ole rajapäeval vms sobivas kohas numbrid kogu aeg kolmekohalised. Samas, kes siis spidomeetri järgi sõidab, näiteks vahetad peaülekannet ja kui kalibreerida ei saa?

Valetavad niikuinii kõik, küsimus lihtsalt kui palju.

12.05.2009 at 16:48
kristjan12

Hundil pidas meeles ja Maigul mitte - järelikult on tehas tootnud kahte erinevat mäluplokki.

Aga mis seal ikka - kuna kõik töötab väga hästi, siis selle pärast autot laiali lammutama ei hakka ja 100+ taala maksta ka pole mõtet.

Kuna lihtsat lahendust pole, vahetame manuaalselt edasi.

13.05.2009 at 13:23
Maik

Täpsustan oma postitust,

minul peab meeles peale seda,kui nupust ära vahetada. Ehk see mis viimati valitud sai, see ka meelde jääb autole ja koguaeg saab ümber vahetada suva hetkel. Ei pea akut maha võtma resettimiseks ja iseenesest ära ei reseti.

See peakski olema tema normaalne ja õige toimimisviis.
Seega,kui viitsid max 1h tööd teha ja kellad maha võtta ja korra teisi kellasid proovida mis mul olemas on saad teada kas viga võib olla selles plokis endas.

13.05.2009 at 13:55 1 edit. Last edited 13.05.2009 at 14:03 by Maik
kimmer
c4 , 93a. massinal hoiiab ilusasti mälus selle settingu mis viimati panid ,nii et arvan kusagil peab olema mingi kala miks ta ei taha mälus hoida, kas siis mingi lisa aku peaks kusagil olema .
18.05.2009 at 08:17
kristjan12

Maik, tänan pakkumast!

See on siiski selline pisiasi, et ma lammutama ei hakka. Mine tea, järsku pärast juppe kahe spido jagu :-)

Kui ümber mõtlen, siis tean, kust küsida :-)

18.05.2009 at 13:39
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Corvette spidomeetri häälestus  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.