register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Firebird 96/ 3,8 mootoriga  
Poster Message
SGM74
Firebird 96/ 3,8 mootoriga
Tekkis üks pisike küsimus seoses auto ümber registreerimise ja peatse ülevaatusega
Nii palju kui mina olen asja uurinud peaks antud mudel olema katalüsaatoriga, vaatates auto alla paistab seal ka kati sugune monstrum
Probleem tekkis vist auto ARK s registreerimisel kus üks tähtis ametnik unustas selle lihtsalt kirja panna kahjuks ei mäleta kas vanas oli kat sees või mitte
Kas see kati teema võib saada ülevaatusel probleemiks?
22.05.2009 at 20:59
Fog

quote:
SGM74: Tekkis üks pisike küsimus seoses auto ümber registreerimise ja peatse ülevaatusega
Nii palju kui mina olen asja uurinud peaks antud mudel olema katalüsaatoriga, vaatates auto alla paistab seal ka kati sugune monstrum
Probleem tekkis vist auto ARK s registreerimisel kus üks tähtis ametnik unustas selle lihtsalt kirja panna kahjuks ei mäleta kas vanas oli kat sees või mitte
Kui sul passis on "BENSIIN KAT" siis ülevaatusel on normid karmid.
Kui passis "BENSIIN" siis 10x lõdvemad.

Tundub hetkel, et oled õnneseen, muretsemiseks pole küll mingit põhjust.

22.05.2009 at 21:07
rescue

quote:
SGM74: Tekkis üks pisike küsimus seoses auto ümber registreerimise ja peatse ülevaatusega

Oleks omal ka selline KAT puudumine pabereis aga kahjuks ikka sisse kirjutatud :(
23.05.2009 at 01:12
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Firebird 96/ 3,8 mootoriga  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.