Dri Wash - kuivpesu, kellel on kogemusiVõtad sitase auto, ühe kaltsu ja hõõrud auto peal olevate abrasiivosakestega (liiv jm sodi) värvikihi kriimuliseks aga auto saab muidugi puhtaks.
quote:viplala: Võtad sitase auto, ühe kaltsu ja hõõrud auto peal olevate abrasiivosakestega (liiv jm sodi) värvikihi kriimuliseks aga auto saab muidugi puhtaks.
Dri Wash - kuivpesu, kellel on kogemusiSee on nagu too FFI (tuntud kütuselisandi poolest) kuivpesu vaha, mida keegi müügimees proovima läks ühe venna sodise auto peal ja omanik talle tappa tahtis anda. Mingi taoline jutt on jäänud meelde Auto24 foorumist Arvan ka, et füüsikaseaduste vastu ei saa ning värvi kriibib liivateraga siiski ära, isegi kui seal mingi imevahend mängus on.
Võib-olla kannataks seda kasutada pühapäevaauto peal, mis mustaks ei lähegi, vaid kergelt tolmuseks ja võibolla mõned pigiplekid kogub. Mul endal Vette'ga on sedasi, et tavamõistes MUST pole ta kunagi olnud, vaid pärast igat sõitu meie teedel kipub lihtsalt tolmuseks minema. Siis olen küll vahel teinud sedasi, et lükkan tolmu maha ja vahatan üle puhastustoimelise vahaga.
23.05.2009 at 09:24
1 edit. Last edited 23.05.2009 at 09:26 by speedbird
quote:speedbird: Mul endal Vette'ga on sedasi, et tavamõistes MUST pole ta kunagi olnud, vaid pärast igat sõitu meie teedel kipub lihtsalt tolmuseks minema. Siis olen küll vahel teinud sedasi, et lükkan tolmu maha ja vahatan üle puhastustoimelise vahaga.
Sorry aga ei saanud pidada - OT: Piltide pealt näeb küll must välja, aga vbla olen mina värvipime- ju see Sinu jaoks on punane
____________________________ Team OUTLAW
'80 Jeep Wagoneer 258 cid R6 4 spd manual
'79 Jeep Wagoneer 360 cid V8 TH400
'06 Fiat Panda 4x4