| Poster |
Message |
capriisne vend |
G20 6,2 diisel, käigukastimure
Aasta tagasi, kui bussi talvekorterist välja ajasin, lülitusid edaspidi ja tagaspidi käik paraja kolakaga sisse ja ka kick down ei töötanud. Samas masin ka liikus kuidagi uimaselt. Aga siis juhtus nii, et unustasin tuled ööseks peale ja kui olin akud laadinud oli viga kadunud. Pärast küll umbes viis-kuus korda ilmnes sama viga, kuid siis kadus see auto välja suretamisel ja uuesti käivitamisel. Aga nüüd on viga tagasi ja enam vabatahtlikult kaduma pole nõus. Olen maha võtnud akuotsa, lasknud tuled sees öö läbi seista, et juhtmetest kaoks viimne vool, aga ei midagi. Ei tea kuhu kohta peaks pöörduma, et teada saada neid veakoode, millest siin foorumis juttu. Mootori ja abs-i tuled ka säravad nagu kevadpäikesed, üksteise võidu. Ma ei tea isegi käigukasti marki, aga OD peaks olema ja kimp juhtmeid läheb ka käigukasti. Kuskilt teemast jäi veel silma, et mingid kaitsmed on ka mingis kohas olemas. Loodan, et keegi saab infot jagada, tänan |
| 09.04.2009 at 17:25 |
|
capriisne vend |
Ja äkki keegi teab, kus kohas see aju üleüldse asub? |
| 09.04.2009 at 20:10 |
|
kaedoo
|
niipalju kui mul Imre jutust meelde jäi,asub aju käigukasti sees, alumises osas.pääseb ligi alumise kaane eemaldamisega.see uuretega värk,mis vastu vaatab ongi vist. |
| 10.04.2009 at 06:18 |
|
capriisne vend |
Mure on ikka sama aktuaalne kui enne. Lasin ameerika autos diagnosti teha. Ütlesid, et TPS andur on rikkis. Panin uue peale, jama on ikka alles. Paluks abiinfot. |
| 28.05.2009 at 19:36 |
|
capriisne vend |
Kas kellegil on õrna aimu, mitu volti pinget TPS andurile peale tulema peab? Mina mõõtsin, tuleb täpselt 5.01 volti |
| 29.05.2009 at 18:20 |
|
Fanaatik |
quote: capriisne vend: Kas kellegil on õrna aimu, mitu volti pinget TPS andurile peale tulema peab? Mina mõõtsin, tuleb täpselt 5.01 volti
Proovi mõõta mõnel sama tehnikaga autol. |
| 30.05.2009 at 17:54 |
|
capriisne vend |
See mõte oli endalgi, aga pole tutvusringkonnas samasugust. Proovin igasugustel mõõta |
| 31.05.2009 at 21:50 |
|
|