register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : astro 89  
Poster Message
tellis
astro 89
On see loogiline et B lamdaandur ei tööta ja A anduri ostes kõik mured kaovad? Sai vahetatud nimelt see andur aga ikka näitajad nihu ja ei saa ülevaatusest läbi. Ameerika autost öeldi et B osa ei töötagi.
03.07.2009 at 16:29
viplala
astro 89
quote:
tellis: On see loogiline et B lamdaandur ei tööta ja A anduri ostes kõik mured kaovad? Sai vahetatud nimelt see andur aga ikka näitajad nihu ja ei saa ülevaatusest läbi. Ameerika autost öeldi et B osa ei töötagi.

Ei ole seal suurt vahet, kas A või B. Paljud andurid ongi kohe uuena peetis, Boshil näiteks, pidi praagi näitaja päris suur olema. Ise olen kasutanud seda firmat (nime ei tule meelde) mida müüb Melasi (B varuosa). Soovitas mulle seda Speedsteri Hannes. Ta olla erinevaid lambdasid ka katsetanud ja ühed töökindlamad ning parima hinnaga, olla just seal müüdava firma omad.
04.07.2009 at 08:48
Vanapagan

astro 89
Olen NGK lambdasid paigaldanud kindlasti üle saja ja ei ole ühegagi probleeme olnud.

04.07.2009 at 09:07
tellis
astro 89
Kahte andurit olen juba proovinud, abi ei midagi ilmselt on viga mujal. Mis oleks kaval järgmiseks välja vahetada?
04.07.2009 at 11:56
Vanapagan

astro 89
Vast on odavam enne viga tuvastada ja alles siis juppe vahetada.

05.07.2009 at 09:32
tellis
astro 89
krt ameerikaautos tehti diagnostika ja 500 eeku eest öeldi et lamda andur ei tööta
05.07.2009 at 09:51
Vanapagan

astro 89
Kas lambda andur ei tööta või on läbi? Need kaks täiesti erinevat asja. Kui ei tööta siis miks ei tööta? Alati ei ole läbi kui ei tööta. Üks asi sõltub teisest nagu olen vist juba varem öelnud.

05.07.2009 at 21:53
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : astro 89  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.