register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Kriimud esiklaasil  
Poster Message
hunt

Kriimud esiklaasil
Esiklaasil kojameeste raamist tekitatud min kriimud. Just väljapassimise piirkonnas. Krt, häirivad. Käisin eile ka mingite klaaside ettenikerdajate juures nõu pidamas.
Nendel, potensiaalset klienti nähes - läks kohe kikki ja tormasid hinnakirja tooma, et mulle uus klaas ette kruvida. Kui ma mingi poleerimise peale jutu viisin, siis nad olid kohe kiired väitma, et sellest pole tolku ja nemad pole sellise porriga juba 10 aastat pole tegelenud.

Kas see on ikka nii ? On keegi sel teemal äkki miskit katsetanud ?

01.09.2009 at 07:28
DevilDeVille

Kriimud esiklaasil
mingid autode ilusalongid suudavad isegi täkkeid kõrvaldada minu andmetel

01.09.2009 at 07:29
hunt

Kriimud esiklaasil
Devil, ma tean, et täkkeid ja väikeseid pragusid kõrvaldavad - aga mul selline 1 x 15 cm matistud lint klaasil.

01.09.2009 at 07:32
Timo

Kriimud esiklaasil
Minumeelest smartservice tegeles sellise asjaga, ja mina ütleksin ka, et tegemist porriga. Niipalju, kui ma uurinud, siis tulemus ei ole jääv. Ja ma arvan, et kui nad sul seda nühivad, siis nad küsivad ca pool uue klaasi hinnast, aga uut klaasi sul lõpp kokkuvõttes ikka ei ole, ja siis lähed nina maas nende klaasi vendade juurde tagasi ja lased uue klaasi panna, nemad aga irvitavad pihku ja hiinas ka alla ei anna. Uute klaaside hinnad ei ole ju enam nii õudsed ja uue klaasiga ikka teine tera sõita, esialgu katsud, et kas on ikka klaas ees :D

01.09.2009 at 07:53
cce
Kriimud esiklaasil
kunagi sai välja hõõrutud just selline lint,vihmaga äärmiselt pahasti annab tunda.
soovitaks ka pigem uut klaasi.
01.09.2009 at 12:40
R.Ott

Kriimud esiklaasil
Sõltub vigastuse sügavusest aga tõenäoliselt kipub töödeldud pind läätseks või lainetama minema. Klaasil pole ju palju üldse vaja, meenutaks mõnda veneaegset aknaklaasi, mis tundus olevat täiesti ühtlase paksusega aga ometi kuskil osas "joonena" väljavaadet moonutas.

01.09.2009 at 12:59
hunt

Kriimud esiklaasil
quote:
cce: kunagi sai välja hõõrutud just selline lint,vihmaga äärmiselt pahasti annab tunda.
Millega sa hõõrusid ?

Mul hetkel veel selline tunne, et vigastatud pind on väga min sügavusega.

01.09.2009 at 16:03
mrtn
Kriimud esiklaasil
quote:
R.Ott: Sõltub vigastuse sügavusest aga tõenäoliselt kipub töödeldud pind läätseks või lainetama minema. Klaasil pole ju palju üldse vaja, meenutaks mõnda veneaegset aknaklaasi, mis tundus olevat täiesti ühtlase paksusega aga ometi kuskil osas "joonena" väljavaadet moonutas.

selleks ei pea olema veneaegne aknaklaas. alero esiklaasil on täpselt samasugune laine sees, ülemises pooles. istme seljatugi tuli allapoole lasta, muidu läks sõites süda pahaks :D
01.09.2009 at 16:05
cce
Kriimud esiklaasil
quote:
hunt:
quote:
cce: kunagi sai välja hõõrutud just selline lint,vihmaga äärmiselt pahasti annab tunda.
Millega sa hõõrusid ?

Mul hetkel veel selline tunne, et vigastatud pind on väga min sügavusega.

Ausalt öeldes nime ei mäleta aga tegu oli mingi pastaga,mis klaasi poleerimiseks mõeldud.
Olida ka omaarvates hästi madalad kriimud,suht kergelt tulid välja aga
päevasel ajal puhta klaasiga ei näinud suurt erinevust kuid õhtul ja vihmaga oli väga halb.
Ja kui klaas natuke tolmune siis oli töödeldud osa ilusti näha.Sama ainega sai ka teleka
kineskoobilt paar kriimu eemaldatud,seal jäi moonutus kohe näha.
01.09.2009 at 19:16
astro94

Kriimud esiklaasil
3M selline spets mögin olemas.Polgendis vist täitsa kohapeal olemas.Aga ei pidanud ka s..ast saia tegema ;)

01.09.2009 at 22:28
anryo
Kriimud esiklaasil
Uuri Soomest Kuttialn Autolasi OY nimelisest kohast uue klaasi hinda. Minu Cudale näiteks on seal kohapeal olemas klaas hinnaga 190.- eur.

02.09.2009 at 10:27
hunt

Kriimud esiklaasil
Nats uuritud kah juba. Meie foorumisõbrake ''klaasimees'' pakkus 1150 + paigaldus 500.
See 2-3 x odavam, kui nendel, kelle olemasolust me igaltpoolt reklaamidest oleme teada saanud.

Proovin ikka oma hinge rahustamiseks mingi pasta ära ja kui ei tööta, siis uue klaasi järgi.

02.09.2009 at 10:35
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Kriimud esiklaasil  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.