| Poster |
Message |
tarczan |
buick 3,3 tühikäigu jama
olen eelnevalt juba foorumis muret kurtnud. buick skylark custom 90, 3,3 sihuke jama: esiteks tühikäigul mootor raputab nii, et kere vibreerib kaasa. seda ei saa iseloomustada sõnaga lonkab või puterdab, vaid just raputab või vibreerib regulaarselt, pidevalt, aga mitte perioodiliselt. teiseks soojalt sureb mootor välja, kui jalg gaasipedaalilt ära võtta ja pidurdada ja ka mitte pidurdades, just sõidu pealt, mitte kohapeal gaasi andes, aga mitte ka alati. vahetatud on küünlad ja küünlajuhtmed, vändaandur. kontrollitud on kõike, mida annab. kaks päeva oli silberautos sees juhtmete all, kõik näidud ok - tulemus 0. on kellelgi veel mingeid ideid. oleks ülimalt tänulik. |
| 28.09.2009 at 21:34 |
1 edit. Last edited 28.09.2009 at 21:37 by tarczan
|
90Deville
|
buick 3,3 tühikäigu jama
Mul oleks selline idee,et äkki viiksid ta vahelduseks mönda ameerika autodega tegelevasse töökotta, AB näiteks.
Silberi kohta mingit positiivset juttu pole nagu kuskilt kuulnud, rääkimata täielikust ebapädevusest usa autode alal.
| 28.09.2009 at 22:32 |
|
R.Ott
|
buick 3,3 tühikäigu jama
Nii loll lugu lihtsalt ei tohiks olla aga vägisi kõlab nagu oleks küünlajuhtmed valesti peal, samas silberi puhul ei imesta enam millegi üle...
| 29.09.2009 at 06:16 |
|
tarczan |
buick 3,3 tühikäigu jama
kuna elan rakvere kandis ja seal avati uus esindus, kus nähtavasti selle rajooni kõige uuem tehnika ning on ka tutvust, siis otsustasin lasta neil seal silberis auto üle vaadata. anomaalia oli autol juba enne küljes. mulle tundub, et ma ei ole lihtsalt siiamaani kokku sattunud piisavalt nutika ja kogenud asjatundjaga, kes võiks teada, milles viga on. |
| 29.09.2009 at 07:54 |
1 edit. Last edited 29.09.2009 at 07:55 by tarczan
|
mambr |
buick 3,3 tühikäigu jama
A proovitagu siis juhtmed korraks õigesti peale panna ja sealt juba lihtsam edasi vaadata, sest "kõik kontrollitud" on selge liialdus...
| 04.10.2009 at 20:03 |
|
|