register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Chevrolet 97 a. 3,8 L mootori rihm  
Poster Message
Dynojet
Chevrolet 97 a. 3,8 L mootori rihm
Oskab keegi öelda 3,8 Chevrolet mootoril tuli rihm justkui ilma igasuguse põhjusetta lihtsalt maha . Panin peale tagasi justkui oleks kõik korras , kui välja arvata see, et pingutus rulli peal jookseb rihm millegipärast nagu poole rulli peal .
04.10.2009 at 15:02
antennimees

Pingututi kulunud ja on viltu, sellepärast ka rihm poole rulli peal. Pingutit aga kahjuks saab ainult miskise suure tükiga koos kust ka tosool läbi jookseb.

04.10.2009 at 15:22
Fog

quote:
antennimees: Pingututi kulunud ja on viltu, sellepärast ka rihm poole rulli peal. Pingutit aga kahjuks saab ainult miskise suure tükiga koos kust ka tosool läbi jookseb.
Pinguteid on ka eraldi müügis. Tavaliselt kulub rulliku laager, ning rullik+laager on täiesti olemas rockautos ja saadaval ka läbi uspartsi.
Ma olen kokku 3tk vahetanud oma 3.8-l ~500eek tk

04.10.2009 at 15:28
antennimees

quote:
Fog:
quote:
antennimees: Pingututi kulunud ja on viltu, sellepärast ka rihm poole rulli peal. Pingutit aga kahjuks saab ainult miskise suure tükiga koos kust ka tosool läbi jookseb.
Pinguteid on ka eraldi müügis. Tavaliselt kulub rulliku laager, ning rullik+laager on täiesti olemas rockautos ja saadaval ka läbi uspartsi.
Ma olen kokku 3tk vahetanud oma 3.8-l ~500eek tk

Vanal 3,8 sai jah pingutit eraldi uuemal on ta miskise suure jublaka küljes ja eraldi ei saa. Ja laager ei väsi niipalju ära, et rihm poole rulliku peal liigub (noh tegelikult väsib kah aga enne hakkab kõrvadel valus seda uilgamist kuulata). Pinguti väsib küll ja vajub viltu ning siis veab rihma rulliku peal ühte äärde. Pildil jupp nr 318

04.10.2009 at 15:47 1 edit. Last edited 04.10.2009 at 16:01 by antennimees
Fog

Rockautos on "idler pulley" eraldi olemas, ja kui "tensioner"-i pilti vaatad, siis ka eemaldatav.
Aga jah, kui käpa puks kulunud, siis tuleb kogu kobakas osta.

04.10.2009 at 16:10 1 edit. Last edited 04.10.2009 at 16:20 by Fog
Dynojet
Tänud !
04.10.2009 at 16:10
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Chevrolet 97 a. 3,8 L mootori rihm  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.