Poster |
Message |
newton
Moderator |
performance'i testimine
Tuli selline kiri:quote: Tere!
On välja pakkuda võimalus testida autode dünaamikat, kasutades selleks kõrget täpsust tagavat dünaamika mõõtesüsteemi Racelogic VBOX-Pro.
Seade võimaldab mõõta: auto kiirendusvõimet (1/4 miili aeg ja lõppkiirus, 0-100 km/h aeg, autole mõjuv pikikiirendus, käiguvahetuse kestvus, jne...), max. kiirust, külgkiirendust kurvis liikudes, sõidutrajektoori ringrajal koos informatsiooniga kiiruse ja kiirenduste kohta, jms.
Mõõtmistulemusi on võimalik jälgida reaalajas (sülearvuti ekraanilt) ning analüüsida salvestatud kujul nii tabelite kui graafikutena.
Üldine kehtestatud testimise (mõõtmine + andmetöötlus) tasu on 905 kr/h. Soodne on katsetada mitut autot korraga, mispuhul oleks pakkuda kokkuleppelised testipaketi hinnad - N: 10 auto kiirendustest (0-100 km/h, 1/4 miili, tippkiirus ja pidurdustest, sealhulgas käiguvahetuskestvused), iga autoga kuni 3 õnnestunud katset, maksaks 1500 kr, 5 auto puhul sama pakett 1000 kr.
Seega võimalus auto tõehetkedeks!
Lisainformatsiooni saamiseks meilige aadressil:
hans_rammal@email.com
Edu soovides:
Hans Rämmal
Tallinna Tehnikakõrgkool
Transporditehnika õppetool
Kuna inimene pole meie foorumi väga järjepidev lugeja, oleks täpsustavad küsimused kasulikum saata otse toodud mailile. Saadud vastused või muud kommentaarid võib muidugi siia panna |
27.05.2002 at 18:33 |
|
urmas |
performance'i testimine
Et turul väike võistlusmoment tekiks, pakun kasutada kiirenduse mõõtjat G-Tech TÄIESTI TASUTA 
Sellega ei saa küll tulemusi läpparile, kuid seade võimaldab mõõta: 0-60 mph aega, 1/4 miili aega ja lõppkiirust, raskuskiirendust mitmel moel, 60-0 mph pidurdusmaad, algelisel moel ka powerit.
Riista laenutamine ei tähenda siiski seda, et suva vend helistab ja saab. Teeme pundi soovijaid, lepime aja ja koha kokku. Korra või kaks kuus mingil nädalavahetuse päeval saaks siis nõrkemiseni oma autot hoorata.
Tegelt seis selline, et kellel on ikka oma autot vaja pidevalt analüüsida ja timmida, sel peaks analoogiline riist omal olema.
|
27.05.2002 at 19:09 |
|
Ago
|
performance'i testimine
Noh aga võta Tapale oma "riist" kaasa. Ma arvan, et seal soovijaid jatkub. Katsetaks isegi.
27.05.2002 at 19:49 |
|
vkx
|
performance'i testimine
Ma arvan, et mõlemad on huvitavad pakkumised. Nii et ükskõik kumma variandi jaoks hakatakse esimesena gruppi kokku panema, mina oleks osavõtja! |
27.05.2002 at 21:03 |
|
urmas |
performance'i testimine
Hetkel on mu kalender mitmekordselt üle planeeritud ja ilmselt Tapale ei tule. Kui peaks sündima ime ja saan oma auto selleks ajaks konditsiooni, siis lükkan kõik muu kõrvale ja tulen. |
27.05.2002 at 22:34 |
|
peep
Moderator |
performance'i testimine
Võiks ju mõõta küll selle uue vidinaga, väidetavalt pidi tal täpsus parem olema kui tavalistel mõõtjatel. Hind pole ka halb, kui 10 masinat kokku saaks - mina oleks siis nr.2. |
27.05.2002 at 22:44 |
|
BlueStang
|
performance'i testimine
Mina olen käsi. Ma ise käisin Tehnikakõrgkoolis talve lõpul (märtsi alguses täpsemalt) sealse kateedrijuhatajaga rääkimas, et dynovärki meil pole ja midagist taolist on vaja. Siis ta rääkis juba, et GPS süsteemi baasil neil mingi sarnane asi aretamisel. Tundus huvitav olevat ja tore, et asi teooriast praktikaks saanud on.
Tema (Tehnikakõrgkooli) jaoks, kunagi panin siia ka rallilada ostukuulutuse, mille peale mind siin välja naerdi 
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=2339
Nii, et kui tõesti 10-st kampa kokku vaja, siis mina olen heameelega in.
GT poolt väljapakutud G-Tech oleks muidugi kõva asi, aga ma pole söandanud küsida, kuigi see mõte on läbi pea käinud. Aga ehk seda saab võrdluseks kunagi hiljem siis, kui su ajakava on vähe vabamaks muutunud.
28.05.2002 at 01:16 |
|
smr |
performance'i testimine
quote: BlueStang: Siis ta rääkis juba, et GPS süsteemi baasil neil mingi sarnane asi aretamisel. Tundus huvitav olevat ja tore, et asi teooriast praktikaks saanud on.
ooot, asi baseerub GPSil? Targemad inimesed täpsustage, kuid kas gpsi täpsus pole mitte ka DGPSi puhul sinna 10 meetri kanti? Seega ka kõik need numbrid, mida too masin pakub, on u. sellise täpsusastmega.... |
28.05.2002 at 01:28 |
|
peep
Moderator |
performance'i testimine
Viimases (või eelviimases) Autolehes on selles seadmest artikkel. |
28.05.2002 at 10:12 |
|
vkx
|
performance'i testimine
Kas siis ainult kolm huvilist leidubki või? Üritaks ikka natuke suurema grupi kokku panna, vähemalt 5tk(200EEK-i näkku) kui kümmet ei saa! Mehed tehke ikka julgemini häält, paneme grupi kokku ja teeme selle ürituse ära!!! Foorumis on varem ikka kõvasti rohkem(kui 3)neid huvilisi olnud, kes on otsinud võimalust oma auto performance`i testimiseks ja siin on meil konkreetne võimalus selleks olemas! |
30.05.2002 at 18:06 |
|
smr |
performance'i testimine
quote: vkx: Kas siis ainult kolm huvilist leidubki või? Üritaks ikka natuke suurema grupi kokku panna, vähemalt 5tk(200EEK-i näkku) kui kümmet ei saa! Mehed tehke ikka julgemini häält, paneme grupi kokku ja teeme selle ürituse ära!!! Foorumis on varem ikka kõvasti rohkem(kui 3)neid huvilisi olnud, kes on otsinud võimalust oma auto performance`i testimiseks ja siin on meil konkreetne võimalus selleks olemas!
heh, no tüüpiline ju. kui vaja ainult juttu ajada, on kõik mehed.
kui vaja midgai reaalset teha siis on vaikus majas 
|
30.05.2002 at 18:18 |
|
Raul |
performance'i testimine
Ma tuleks küll aga hetkel jälle auto remos ...kui kondi vahetatud saab siis ehk tuleks, samas auto on suht lahja et ei tea kas seal üldse midagi mõõta ongi |
30.05.2002 at 21:02 |
|
vkx
|
performance'i testimine
quote: Raul: Ma tuleks küll aga hetkel jälle auto remos ...kui kondi vahetatud saab siis ehk tuleks, samas auto on suht lahja et ei tea kas seal üldse midagi mõõta ongi 
Minu autoks, mida ma tahaks testida on diisel Volvo, nii et häbeneda pole siin midagi. Ega see ei olekski mingi võistlus vaid oma auto võimete testimine ja selgeks tegemine ennekõike just ise enda jaoks. Nii et rohkem julgust ja peale hakkamist, mehed! Pange oma nimi aga kirja!
|
30.05.2002 at 21:22 |
|
Ago
|
performance'i testimine
Oleks kah käpp. Auto mul ka muidugi selline, et ega neil numbritel just suurt tähendust ei ole aga endal hea teada vähemalt. Probleemiks muidugi see, et elan/töötan Rakveres ja Tallinna just tihti ei satu. Seega oleks mingi laupäevane päev sobilik kui organiseerima hakatakse.
31.05.2002 at 08:59 |
Last edited 31.05.2002 at 09:05 by Ago
|
Kert |
performance'i testimine
Sooviks ka asjast osavõtta.....nii et olen käsi.... |
31.05.2002 at 09:21 |
|
JustMe |
performance'i testimine
Ma oleks kah käsi oma Mazdaga
Aga alles kuskil juuni teisel poolel kuna varem ei ol nagu mõtet minu puhul kuna praeguse auto liikumise peaksin raadil teada saama. |
31.05.2002 at 11:23 |
|
Vanaisa
Moderator |
performance'i testimine
Olen ka jalg tulema, kui selleks ajaks auto värvist kätte saan.
Praegu olen jalamees 
31.05.2002 at 11:27 |
|
raulionu |
performance'i testimine
Mina oleks ka osaline. Saaks vähemalt aru palju perfomansist alles on 
___
Raul |
31.05.2002 at 14:22 |
|
devilc
Moderator |
performance'i testimine
Mina oleks samuti in, kui te 1.8 Mazda nägemise peale karjuma ei hakka :-D
Nädalavahetus sobiks kõige paremini, aga võib ka muul ajal.
Ander
05263652
luke@online.ee |
31.05.2002 at 16:26 |
|
vkx
|
performance'i testimine
Võtsin endale väikse vabaduse teha nimekiri nendest huvilistest, kes on siin sellest märku andnud:
1.vkx
2.peep
3.Bluestang
4.Raul
5.Ago
6.Kert
7.JustMe
8.Vanaisa
9.raulionu
10.devilc
Nagu ma aru saan on lahtine veel Rauli osavõtt aga paistab, et 10-ne grupp on meil koos Nüüd võiks ehk veel teha omad pakkumised koha suhtes ja üritaks ka mingi aja paika panna.
edit:Rauli siis auto korras ja osavõtja!
|
31.05.2002 at 17:07 |
Last edited 31.05.2002 at 23:49 by vkx
|
Raul |
performance'i testimine
Minu osavõtt on lahtine, kuna pole teada millal uus kont kohale jõuab. Hetkel mootor rohkem käigukastile toetub. Nii kui midagi selgub annan kohe teada. |
31.05.2002 at 17:21 |
|
vkx
|
performance'i testimine
quote: Raul: Minu osavõtt on lahtine, kuna pole teada millal uus kont kohale jõuab. Hetkel mootor rohkem käigukastile toetub. Nii kui midagi selgub annan kohe teada.
Kont ju vähendab performance`it, nii et sul praegu just õige hetk testimiseks |
31.05.2002 at 17:23 |
|
devilc
Moderator |
performance'i testimine
quote: vkx: Võtsin endale väikse vabaduse teha nimekiri nendest huvilistest, kes on siin sellest märku andnud:
1.vkx
2.peep
3.Bluestang
4.Raul-?
5.Ago
6.Kert
7.JustMe
8.Vanaisa
9.raulionu
10.devilc
Nagu ma aru saan on lahtine veel Rauli osavõtt aga paistab, et 10-ne grupp on meil koos Nüüd võiks ehk veel teha omad pakkumised koha suhtes ja üritaks ka mingi aja paika panna.
Ma usun, et täpselt kümme polegi nii vajalik - kuni vähemalt viis venda koos on: 150 ja 200 eegul pole palju erinevust. Aga muidugi hea, kui tuleb kümme.
Kuidas oleks järgmine nädalavahetus, s.t. 8. või 9. juuni? Koha kohta ei oska suurt pakkuda. |
31.05.2002 at 19:26 |
|
Raul |
performance'i testimine
Kondi all ma siiski mootoripatja mõtlesin, kahtlen kas ilma mootoripadjata paremaid tulemusi saaks
Aga nüüd asja juurde...täna sain auto kätte ja küsimärgi võib nime tagant ära võtta. Juhul kui selleks ajaks midagi muud ära ei lagune siis olen tulija ...(oma autot teades ma ei imestaks kui siiski veel midagi enne katki läheb, siiani pole üle 3 päeva ilma remota hakkama saanud ) |
31.05.2002 at 22:53 |
|
urmz |
performance'i testimine
quote: devilc: quote: [b]Kuidas oleks järgmine nädalavahetus, s.t. 8. või 9. juuni? Koha kohta ei oska suurt pakkuda.
8.juuni on ju raadil üritus 
|
31.05.2002 at 23:18 |
|