| Poster |
Message |
rapex |
chevrolet citation v6 81a
Okei kõigepealt siis Tere selle foorumi rahvale.
Sai siis 2 kuud tagasi endale selline isend ostetud ja nüüd aparaat garaaži lükatud kuna vajab veits kohendamist. Nimelt siis vajab põhi omajagu keevitamist ja karpaga peab midagi ette võtma. Siit sisi ka kaks põhilist küsimust:
1. Nimelt huvitab millega kaitsta uus põhjaplekk? Ise mõtlesin, et ehk supervärv Hammerite? Mis arvaksite sihukesest asjast?
2. See siis sihuke suurem probleem juba. Nimelt siis karpa jebib. Asi siis valest õhu ja kütte suhtest. Vanal kelle käest auto ostsin oli pandud õhuklapi võlli külge sihuke pehme traat ja tema käivitamisprotsess nägi välja järgmine. Kui mootor oli külm läks vana kapoti alla, võttis õhufiltri pealt ära ja tõmbas õhuklapi traadiga niivõrd pilukile et sai minimaalselt õhku ja käivitas auto, lasi mootoril soojaks tiksuda ning siis korra gaasi andes tõugati klapp normaal asendisse ja sõit algas, aga eks ta üks paras jebi ole, jebi juba sellepärast, et vahest kippub klapp soojast peast kinni kukkuma ja siis on jokk. Karpa aga ise on niivõrd keerulise ehitusega, et mina ausalt teeks pudeli välja sellele kes selle leiutas. Nimelt on seal hunnik reostaate ja ei tea mis vaakumklappe ja varraste arvust mis mingeid erinevaid asju sulgevad ja avavad ei hakka rääkima. Et ehk siis keegi oskaks sihukese isendi karpast midagi täpsemalt rääkida ja kõige parem oleks kui kellegil juhtuks sihuke karpa olema mille pealt saaks asja kontrollida. Netist ei suuda ma praegu selle karpa pilti ka leida aga homme proovin ise pildi võtta ja kudiagi üles riputada.
Igatahes tänud juba ette ära ja jõudu jaksu! |
| 30.11.2009 at 22:56 |
|
DevilDeVille
|
põhjale ikka krunti, kivikaitset, rekka raamivärvi, tectyl-i
| 30.11.2009 at 22:59 |
|
Stealth
|
Hammerite kõlbab enamjaolt ainult aiapostide võõpamiseks.
Autokerede tegemiseks on teistsugused materjalid mõeldud, mida DevilDeVille ka mainis.
| 01.12.2009 at 00:48 |
|
90Deville
|
Tee oma karpast pilti, ma kardan et mul on selline olemas, kui mitte kaks.
| 01.12.2009 at 07:49 |
|
rapex |
Okei siis viskan hammerite mõtte nurka ja uurin seda reka raamivärvi asja.
Siin siis peaks olema karpa pildid kui mul õnnestub need siia saada kuidagi:

|
| 01.12.2009 at 23:02 |
|
79capri
|
quote: rapex: Okei siis viskan hammerite mõtte nurka ja uurin seda reka raamivärvi asja.
Siin siis peaks olema karpa pildid kui mul õnnestub need siia saada kuidagi:
Kui oled Tallinnas võin näidata kuidas ta peab töötama.
Midagi keerulist seal ei ole.
|
| 02.12.2009 at 09:50 |
|
90Deville
|
Vaatasin täna oma asjad üle, selline karpa tundub olemas olevat täiesti. Oli ka samatüüpi mootori peal ja käis korralikult, mis muidugi ei takistanud kepsu endale aknaid juurde tegemast.
Niiet kui asja ei saa enda omast siis vöid ühendust vötta.
| 02.12.2009 at 17:00 |
|