register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Tahoe tuunimine  
Poster Message
rene
Tahoe tuunimine
Kas ja kus saax lasta Chevrolet Tahoe'd tuunida ning mida saax üldse tuunida?
25.06.2002 at 18:29
newton

Moderator
Tahoe tuunimine
http://www.topparts.ee - vähemasti paar Tahoed on sealt üht-teist külge saanud.
25.06.2002 at 18:33
newton

Moderator
Tahoe tuunimine
Abiks muidugi ka veidi täpsem olla, mida juurde vaja, minekut, välimust, maastikuomadusi, siis osatakse siin ehk rohkem nõua anda.
25.06.2002 at 18:39
rene
Tahoe tuunimine
igatüht natuke
25.06.2002 at 23:04
PlyVal64
Tahoe tuunimine
Minu mälupildis on vaid üks asi, mida Tahoele võiks juurde panna - s.o. benahaagis tasuta bensiiniga. Muu juba tehasestki piisavalt hea, Ahjaa, sillablokid, vints ja asisemad "jalavarjud" oleks kah abiks...
25.06.2002 at 23:14
Indrek
Tahoe tuunimine
Esimene asi, mida oma Tahoe(eelmine keremudel kuni 99, 2 ust) juures kunagi tegin, oli teised veljed teise offsetiga, et rattad tuleksid väljapoole, kuni koopa äärteni. Siis oli rool vahetus vaatamata airbagi väljalülitamisele. Siis ette vints, näiteks Warn 9500. Kui Sul pole tagaklaasid tumedad, siis tuleb teha. Minu autol oli tagamine plokk kohe peal, aga ei tea, kas see on standard. Ja kuna auto suur ja ruumikas, saab sinna teha väga stiilse ja hea soundi koos väga hea viimistlusega, minul näiteks oli taga keskmised ja kõrged viidud lae alla tagaluugi juures, kuhu tehti spetsiaalne selline kast. Samuti panin mina küljetorud, ette autosse oleks parem sisse saada, kuna rattamõõdu valisin suurema standardist, siis auto tõusis maast natuke.
26.06.2002 at 10:31
2koma8
Tahoe tuunimine
Blower.
26.06.2002 at 12:43
urmas
Tahoe tuunimine
Veerenni Ameerika Autos on hetkel sees üks Ford Excursion. Selle omanik on tuunimise eriti laialt ette võtnud: kõrgendatud vedrustus, hummeri rattad, roostevabast rauad, värvilised tulukesed külgedel, uus värvkate, päikese sirm ... Sinna pidi minema 300k eest nänni. Auto on üllatavalt suur ja kõrge; kapoti esiserv ulatus mulle lõuani. Muideks sama firma õue peal veel üks Lincoln Navigator ka.
29.06.2002 at 12:36
tfr

Tahoe tuunimine
Excursion eestis? või ikka Expedition?
29.06.2002 at 22:20
rene
Tahoe tuunimine
Äkki kellelgi on mõnda selle teemaga haakuvat linki, kus seletatakse seda asja lähemalt??
19.07.2002 at 16:03
vkx

Tahoe tuunimine
quote:
rene: Äkki kellelgi on mõnda selle teemaga haakuvat linki, kus seletatakse seda asja lähemalt??

Paar linki, mis mulle esimese hooga meenuvad:
http://www.fullsizechevy.com/
http://www.truckworld.com/
Veel soovitaks, nagu mitmeid kordi varem siin foorumis on tehtud, kasuta Googel`it. Otsingus proovi "Tahoe", "Tahoe tuning", "4x4", "Offroad" ja muud sarnast, võib vabalt kasutada oma fantaasiat, materjali peaks olema rohkem kui viitsid vaadata/lugeda.
20.07.2002 at 22:02
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Tahoe tuunimine  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.