| Poster |
Message |
Taurus_93 |
Koputamine vastu põhja
Nimelt sooja mootoriga koguaeg vastu põhja ngu mingi kopsimine käib, seda terves autos tunda, asja olen uurinud palju, vastu põhja ei saa mingi detail käia, olen kuulnud et Taurustel/Sabledel teistelgi sellist müstilist kopsimist on... Mis see on? |
| 07.08.2002 at 12:20 |
|
Vanaisa
Moderator |
Koputamine vastu põhja
lase neeger põhja alt sisse 
| 07.08.2002 at 12:27 |
|
LaSa
 Moderator |
Koputamine vastu põhja
sumba ei vibra vastu põhja? |
| 07.08.2002 at 12:28 |
|
ylovoitka |
Koputamine vastu põhja
Jah, oman samasugust kopsimist, ja see ei ole mitte neeger, kes põhja all taob, kontrollisin. Koputamine ilmneb nimelt just auto seistes ja pärast piduripedaali vajutamist ja natuke aega pärast piduri vabastamist P asendis. Muidu ilmneb ka foori all D või OD'ga seistes. Müstika. Äkki käigukastis mingi jubin? |
| 07.08.2002 at 12:32 |
|
ylovoitka |
Koputamine vastu põhja
Väljast ei olegi nii palju kuulda, just salongis. Täpselt selline tunne, et keegi haamriga vastu raami taob kop-kop-kop... |
| 07.08.2002 at 12:34 |
|
LaSa
 Moderator |
Koputamine vastu põhja
mingi mootoripadi? |
| 07.08.2002 at 12:56 |
|
valts |
Koputamine vastu põhja
Vaata ega sumps teatud pööretel tekkiva vibraga taguma ei hakka - mul oli kunagi Opel vectra ja sama koputamise põhjus oli purunenud sumpsi kinnitus |
| 07.08.2002 at 13:03 |
|
tambet
|
Koputamine vastu põhja
Kas ei vôi olla sellex koputajax mingi aut.kasti
detail,mis teatud olukorras rohkem vibreerib ja seega vastu
pôhja käib? |
| 07.08.2002 at 17:09 |
|
Taurus_93 |
Koputamine vastu põhja
Summuti ei saa kusagilt vastu põhja ja see on igasugustel pööretel ühesuguse sagedusega, ka söiduajal... |
| 08.08.2002 at 15:18 |
|
audiq |
Koputamine vastu põhja
mul oli sarnane juhus, sai ära vahetatud tagasillas kõik puksid, lääbad, ikka koputas. Lõpuks tuli välja, et tagadiferentsiaalis oli ära murdnud üks võre, mis pidi difri lukustuma ja need samased võre tükid mul mööda difrit "käies" koputasidki...
Seega ilmselt ongi Sul käigukastis mingi jublakas. |
| 08.08.2002 at 16:07 |
|
Taurus_93 |
Koputamine vastu põhja
Leidsin vea... see on vesi, mis keeb sisemises soojendus radikas, vöi siis öhk, sisemise radika torud on körgemal maapinnast, kui radiaatori ava. Seepärast ka viga ainult sooja mootoriga, pesin jahutussüsteemi läbi ja köik õhk välja, esialgu ei paugu enam... EDU voitka loputamisel |
| 09.08.2002 at 10:39 |
|
ylovoitka |
Koputamine vastu põhja
thanx, man!
Edit: Kui mõtlema hakata, siis mul kodus oli keskkütte systeemis täpselt sama heli, kui tsirkulatsioonipump elektrikatkestuse ajal ei töödanud! |
| 09.08.2002 at 11:13 |
Last edited 09.08.2002 at 11:14 by ylovoitka
|