| Poster |
Message |
Fire |
V8 diagnostika
Soovitage head kohta kus saaks teha V8 Firebirdile diagnostikat.
Olen kuulnud, et mitte igas kohas pole võimalik V8-le diagnostikat teha, kuna iga auto vajavat eri programmi juppi ja need pidavat kohutavalt kallid olema (mida ma ka usun).
Kas võib tekkida probleeme sellega kui auto pole enam originaal juppidega (karb. vahetatud "Edelbrock", surveastet on tõstetud jne...).
Ja diagnostika võiks asuda Tallinnas või selle lähiümbruses.
Town Car ´97 |
| 26.08.2002 at 15:55 |
|
Erkki
|
V8 diagnostika
Arvan, et moditud mootoriga pole Sul vist kuhugi pöörduda... mul omal oli sama mure eelmine kevad-suvi. Käisin hipodroomi Hannese ja Paldiski mnt. Imre jutul, aga lõpuks ei jäänud ikka muud üle, kui tuli asi omale üksipulgi selgeks teha. Nüüd teen ainult ise.
PS mis probla sul mootoriga on?
El Camino '68
F150, 2011
Life begins at 1000 Hp... |
| 27.08.2002 at 16:02 |
|
rustang
Moderator |
V8 diagnostika
Mis Sa selle diagnostika all mõtled?
Vaata küünalde värvi, uuri stroboga süütenurka, katsu mõõta heitgaaside hapnikusisaldust (kasvõi lambda-anduri ja voltmeetriga). Selle põhjal saab juba palju mootori hingeelu kohta öelda. |
| 27.08.2002 at 23:15 |
|
Fire |
V8 diagnostika
Lugu nimelt järgmine, et ma ise ei ole kohe mitte tehnika inimene, rohkem tehnika huviga kunsti inimene, kuigi omal ajal sai isegi Mosse mootorile kap.rem. tehtud, aga see ju lihtne (ja krt sõitis ka peale seda).
Mootoril ei ole tõenäoliselt midagi viga, kuna Tõnspoeg elik Jörms on selle paar aastat tagasi üle vaadanud ja natuke ka muutnud (sisselase lihvitud ja surveaste tõstetud).
Tahaks lihtsalt teada kas kõik töötab ikka normaalselt, tahaks selle mootoriga veel mõned aastad sõita (nii kaua kui teist ehitatakse, aga see on juba teine jutt).
Vähemalt isu on autol hea.
Sai siin enne Otepää reisi segu veidi lahjemaks keeratud, läks minek nagu paremaks, aga kõik see on rohkem nagu p....se tunde järgi ehitamine või käibki see nii.
Town Car ´97 |
| 28.08.2002 at 07:35 |
|
|