register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Automaat kast  
Poster Message
Virko
Automaat kast
Kas keegi oskaks arvata milles on kala,Kui mootor on külm siis käigud ei taha eriti vahetuda(Pisut aitab kui vahetad käike nn. polleldi ise,algul lähed kohalt 1-ga siis lükkad 2-le ja seejärel D)Sooja mootoriga töötab normaalselt .Vahest ennem 3 käigu lülitamist lööb nagu pöörde korraks üless.Vahest töötab kast laitmatult.Filter vahetatud ,ôli uus.Milles KALA.(olen sedasi sôitnud auto ostmisest saati,umbes30 000 km)
11.12.2002 at 13:00
bels
Automaat kast
quote:
Virko: Kas keegi oskaks arvata milles on kala,Kui mootor on külm siis käigud ei taha eriti vahetuda(Pisut aitab kui vahetad käike nn. polleldi ise,algul lähed kohalt 1-ga siis lükkad 2-le ja seejärel D)Sooja mootoriga töötab normaalselt .Vahest ennem 3 käigu lülitamist lööb nagu pöörde korraks üless.Vahest töötab kast laitmatult.Filter vahetatud ,ôli uus.Milles KALA.(olen sedasi sôitnud auto ostmisest saati,umbes30 000 km)
Külma mootoriga ja külma ilmaga on normaalne, et kast joristab esimese käiguga mingi 500 meetrit. Eriti kui õliks d II. Tasuks kontrollida õli taset ja ka seda, et kas õlil pole kärsakat juures. Aga KALA, ma pakun, on kastis ;)

11.12.2002 at 14:08
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Automaat kast  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.