| Poster |
Message |
deathdog |
tihendid vs. silikoon
kas keegi teab kas klapikambri kaanele(ja teistele analoogsetele) pannakse tihendid(nuh orginaalisju on tihendid)või pannakse aint silikooni ...nuh ma mõtlen et mida tavaliselt tehakse mootori remondi ajal et kas pean uued tihendid ka ostma või ei ole mõttet sest praegu on ka mõnes kohas tihend ja teise kohas tihend (doch mootor..... yks pool tihendiga teine silikooniga)
ma ei saa remondi meest kätte (ja enne loomulikut ei tulnud meelde kysida) praegu ja tahaks omme poodi minna järgmise portsu juppide järgi |
| 01.01.2003 at 20:23 |
|
rekord |
tihendid vs. silikoon
tihend käib ikka..
aga võib hädajuhul ka silikoni kasutada,kui liiga kallis vms....kuumakindlat siis peale ja sõitu |
| 01.01.2003 at 20:28 |
|
PlyVal64 |
tihendid vs. silikoon
Mina olen viimased korrad, kui vaja olnud mootorit remoda, ostnud algatuseks nn"full-seti" ja olen rahul! Simmerite-tihendite arvelt ei tasu kokku hoida, too silikooniga mögistamine on sama kallis ja tulemus tihti küsitav. Ja kui ainult ühte jubinat vahetanud, siis alati ka uue tihendi pannud, enamasti vastavast toormaterjalist lõikamise teel. |
| 01.01.2003 at 23:13 |
|
mr. RocknRoll
|
tihendid vs. silikoon
Ja seda toormaterjali saab Volga poest, maksis kuskil 120 eeku ruutmeeter. Ise tegin kunagi tsiklile karteri tihendi, siiamaani peab. Autol klapikaane ´tihendid´ silikooniga ja mõnest kohast immitseb juba. Tihend parem. Hinnavahe kohapealt tuleb odavam jääb väljalõikamisrõõm siis. |
| 02.01.2003 at 00:30 |
|
deathdog |
tihendid vs. silikoon
Kuna ise ei tee remonti siis pean ostma kohe valmis tihendid
aga kas keegi teab kuidas nimetatakse seda tihendit mis asub plokikaane ja klapikambri vahel ....nimelt on need k6ik eemaldatavad ja see tihend vajab kohe kindlasti vahetamist aga ma ei tia selle nimetust |
| 02.01.2003 at 00:46 |
|
Vanaisa
Moderator |
tihendid vs. silikoon
quote: deathdog: Kuna ise ei tee remonti siis pean ostma kohe valmis tihendid
aga kas keegi teab kuidas nimetatakse seda tihendit mis asub plokikaane ja klapikambri vahel ....nimelt on need k6ik eemaldatavad ja see tihend vajab kohe kindlasti vahetamist aga ma ei tia selle nimetust
Pakun välja, et ploki ja pea vahel on plokikaane tihend ja klapikambrikaane ja pea vahel on klapikabrikaane tihend...
| 02.01.2003 at 09:50 |
|
Lancia |
tihendid vs. silikoon
quote: deathdog:
aga kas keegi teab kuidas nimetatakse seda tihendit mis asub plokikaane ja klapikambri vahel ....nimelt on need k6ik eemaldatavad ja see tihend vajab kohe kindlasti vahetamist aga ma ei tia selle nimetust
Seal üleval otsas on viis tihendit, millest kolm pead kindlasti vahetama. Need siis on plokikaane tihend ja kaks nn. nuka puki tihendid, klapikambrite omad võid teha küll ise, aga tavalise silikooni asemel kasutaksin suht jäigaks kuivavat korpuste ühendamise liimi Loctitelt. Kokku panekuks on mõtekas kõik tihendid (va plokikaas) hästi õhukese silikoni kihiga kokku teha, sobitub pindadega paremini ja jääb kindlasti pidama, jälgida, et kuhugi mingit paksu kihti ei jääks, muidu on tulemus lihtsalt rõve ja ei pea midagi. Aga üldiselt tihendid ei ole nii kallid, et nende pealt kokku hoida, komplekt ca 1500 eeku. |
| 02.01.2003 at 10:15 |
|