register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Rochester Quadrajet  
Poster Message
dodge
Rochester Quadrajet
Probleemiks on elektriline nn."toores", mis nagu liiga ruttu õhuklapi avab ja seega kipub külm mootor välja surema. Ehk teab keegi, kuidas seda reguleerida, Haynes soovitab osta karpa raamatu.
11.01.2003 at 19:51
Ras
Rochester Quadrajet
Kui kiiresti ta siis avaneb. Mul buickil ka sama süsteemiga ja hiljuti sai seda remonditud. Seal sees on mingi bimetall mis soojusega ennast keerama hakkab. üldiselt oli minu karpal see nii paika pandud et ega midagi reguleerida ei andnud.
12.01.2003 at 13:58
dodge
Rochester Quadrajet
Kuskil 5 minutiga, tänase ilmaga on OK, aga külmemaga
sureb ikka välja. Mõtlesin ümber teha nii, et asi käiks jahutusvedeliku pealt, aga pole õigeid tükke veel.
12.01.2003 at 14:48
AjuVant
Rochester Quadrajet
Võta see junn lahti - kui pole näpitud varem, siis on neetidega, viili maha sealt üks metallinõks, nii et saaks rohkem reguleerida, keera õigeks ja keera kaan kinni kruvidega, siis teinekord lihtsam regullida. Mina regullin sügisel - talvereziimile ja kevadel suvereziimile...
13.01.2003 at 09:34
79capri

Rochester Quadrajet
quote:
dodge: Probleemiks on elektriline nn."toores", mis nagu liiga ruttu õhuklapi avab ja seega kipub külm mootor välja surema. Ehk teab keegi, kuidas seda reguleerida, Haynes soovitab osta karpa raamatu.

Mul on samasugune 318cid/Quadrajet 4bbl. See toores avatakse kolme astmega ja kruviga saab reguleerida kylma tyhikäigu.
13.01.2003 at 11:24
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Rochester Quadrajet  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.