| Poster |
Message |
max |
Speed Pro plasma moly vs chromemply
Teab keegi põhjendada, kumba varianti peaks eelistama? Plasma moly rõngad peaksid justkui kvaliteetsemad olema, aga kestavad vähem ja maksavad palju. Chromemoly pidi aeglasemalt sisse töötama, aga kestma kauem ja odavamad. Vaja siis neid Chevy 350 mootorile, kuni 350hp. |
| 13.01.2003 at 16:05 |
|
partel
|
Tegelt pole sulle pole kumbagi vaja 
Kuidas kepsud edenevad? |
| 13.01.2003 at 16:20 |
|
Kert |
Noo mina vast soovitaks seda teist varjanti kuna sul vist rohkem sihuke tänava terror tulemas nii et vaevalt sa viitsid väga tihti neid rõngaid vahetada ja sul vist aega küll et need korralikult sisse töödelda....
Lhtsal minu arvams |
| 13.01.2003 at 16:23 |
|
max |
Mida mulle sisi vaja on, cast? Summit väidab, et chromemply on: OEM replacement and for mild street performance.
Kepsudega on lugu s*tt. |
| 13.01.2003 at 16:30 |
|
partel
|
Kroom-molübdeen käib küll ja veel, aga sil seinad olgu siledad.
Kepsud, jah, nende pealt ei saa kajuks kokku hoida...
|
| 13.01.2003 at 16:39 |
|
jyrki |
You must use the specified stones in the hone job for your rings. Too coarse, and the coating will wear out; too smooth and the rings will not seat properly. |
| 13.01.2003 at 16:50 |
|
max |
Which stone shold be used for chromemoly rings? |
| 13.01.2003 at 17:13 |
|
peep
Moderator |
Väike aga ma arvan, et oluline täpsustus teema juurde: sellist elukat nagu chromemoly kolvirõngas ei ole olemas. On vaid olemas chrome rõngad ja moly rõngad.
Moly rõngad on kahesuguseid ja plasma arc process'i (plasmakeevitus ) kasutades toodetud rõngad on neist paremad. Teise variandi puhul on rõngas olevasse vakku pressitud moly traat. |
| 13.01.2003 at 19:59 |
|
Erkki
|
Kui tegemist on dailydriverist tänavarelvaga, siis mina eelistaksin kroomrõngaid. Nad on odavamad, kestavad kauem ja silindrite hoonimisega pole vaja nii palju vaeva näha(odavam) kui moly rõngaste puhul.
El Camino '68
F150, 2011
Life begins at 1000 Hp... |
| 13.01.2003 at 22:15 |
|
max |
quote: peep: Väike aga ma arvan, et oluline täpsustus teema juurde: sellist elukat nagu chromemoly kolvirõngas ei ole olemas. On vaid olemas chrome rõngad ja moly rõngad.
Lugesin ma siis siit midagi valesti välja: 
http://store.summitracing.com/product.asp?d=1&s=182&p=1382&searchtype=ecat |
| 14.01.2003 at 10:02 |
|
peep
Moderator |
quote: max: Lugesin ma siis siit midagi valesti välja: 
http://store.summitracing.com/product.asp?d=1&s=182&p=1382&searchtype=ecat
, ei lugenud - nemad on sinna lihtsalt valesti kirjutanud. |
| 14.01.2003 at 10:34 |
|
max |
Kuidagi nadi siis... Summit vägev ettevõte ja kirjutab "chromemoly coating", mida polegi olemas. Kuidas õige kirjaviis oleks? ... et saaksin ka kuskilt lääne foorumist otsida. Tähendab sellepärast ma siiani vasteid chromemolyle ei leidnudki |
| 14.01.2003 at 10:37 |
Last edited 14.01.2003 at 10:38 by max
|
peep
Moderator |
Tegelikult on see vana habemega nali kui keegi hakkab valju häälega rääkima chromemoly rõngastest, siis see on kindel märk inimese asjatundmatusest. Seda küll USA kontekstis, siin ju lihtsalt pole nii palju infi ja kogemust.
Ongi olemas cast, chrome ja moly rõngad. Võib-olla on veel mingid teised kattematerjalid OEM ja racing kasutuses aga tänavaautodel on põhil. need kolm. Ma ka millegipärast arvan, et pigem kasuta chrome rõngaid.
Muuseas kolvirõngastest oli pikk, põhjalik ja pädev artikkel paari aasta taguses "Engine Masters" artiklitekogumikus, kui Sul kuskil vanu ajakirju vedeleb siis kaeva natuke. |
| 14.01.2003 at 10:42 |
|
max |
Et Sa siis ei oska öelda, mida nende rõngaste all silmas peetakse? |
| 14.01.2003 at 11:16 |
|
minimum
|
quote: peep: Muuseas kolvirõngastest oli pikk, põhjalik ja pädev artikkel paari aasta taguses "Engine Masters" artiklitekogumikus, kui Sul kuskil vanu ajakirju vedeleb siis kaeva natuke.
kui ajakirja omaval inimesel vähegi viitsimist, siis oleks väga tore kui saaks selle artikli ka teistele teadmisjanustele huvilistele üles riputada siia 
| 14.01.2003 at 12:16 |
|
peep
Moderator |
ma üritan tekitada, 100 % ei luba. |
| 14.01.2003 at 13:48 |
|
jyrki |
The rings should come with a sheet where the required stone is written. |
| 14.01.2003 at 14:06 |