| Poster |
Message |
spideryl |
Grand Cherokee
Soovitati mul pöörduda probleemiga siia foorumisse. Prob järgmine
Auto Grand Cherokee 94a 5.2 V8
Kiirustevahemikus 70km/h - 90 km/h hakkab auto hüppama. Selline tunne nagu ei töötaks mootor ühtlaselt või jätab vahele või ei saa piisavalt kütust vms. Autole tehti nii veeremi kui mootoridiagnostika esinduses ja vahetati ära hea ports juppe aga tulemus on muutumatu.
milles võiks olla probleem ja võmalusel soovitage mingit teenendust, millest ka kasu oleks. Tänan. |
| 31.01.2003 at 14:54 |
|
arxx |
Grand Cherokee
paldiki mnt või peterburi mnt esindus?
| 31.01.2003 at 14:56 |
|
Vanaisa
Moderator |
Grand Cherokee
aga kas äkki on selline tunne, nagu OD jõnksutaks peale/maha?
| 31.01.2003 at 15:13 |
|
spideryl |
Grand Cherokee
peterburi. pldiski mnt mehed ütlesid et sellise veaga on parem peterburi mnt.le minna.
mul on see esimene usakas millel OD peal st. ei oma kogemust mis selline funktsioon teha võib ja kuidas käitub. niipalju kui manuaalist lugesin ainult. igatahes tundub mulle, et OD nupuvajutus ei tee absoluutselt midagi va. tulukese põlemaminek nupul. |
| 31.01.2003 at 15:18 |
|
Erkki
|
Grand Cherokee
Kas Sa saaksid seda "hüppamist" veidi lahti seletada?? Kas see avaldub ühtlase gaasiga sõites või kiirendades? Äkki ei ole tegemist mootori jõnksutamise vaid hoopis veermikust tuleva vibratsiooniga, näiteks rataste disbalans avaldub reeglina just 70-90 km/h juures.
El Camino '68
F150, 2011
Life begins at 1000 Hp... |
| 31.01.2003 at 15:19 |
Last edited 31.01.2003 at 15:33 by Erkki
|
arxx |
Grand Cherokee
OD off (tuluke peaks põlema) ... kast peaks lappama käike kuni 3-ndani ... elik 4-s peaks olema sellises asendis disabletud.
... neljas peaks lülituma 70+ km/h (OD on - tuluke kustunud) ...
kusagil siin on seda OD teemat ennem ka lahatud, search abiks.
BTW, peterburi mnt kontor suht ok võrreldes paldiski mnt omaga (arxx subjektiivne arvamus)
| 31.01.2003 at 15:32 |
|
spideryl |
Grand Cherokee
nu auto ei hyppa yles alla vaid pigem naguedasi tagasi st. mootor jääb nagu mingi murdosasekundiks seisma.
Mida siis mulle on räägitud.
1. et tegemist on mingi viskoossiduri veaga (vahetus 28tonni)
2. Leiti, et yx mootoripadi on läbi vahetati ära tulemust ei andnud
3. on arvatud, et äkki tegemist mingi elektrilise veaga. sellega ei ole veel teenindusse läinud
4. diagnostikates nii veeremi kui ka mootoriomas ei leitud vea põhjust.
5. kummid on tutikad ja nii suve kui talvekummidega on ikka sama asi.
6. Kui mootor on külm või kui kiirendan/aeglustan siis ei "hüppa" |
| 31.01.2003 at 15:33 |
|
mrtn |
Grand Cherokee
minu teooria:
kui mootor/kast on külm, siis O/D ei rakendu. soojenedes hakkab O/D-d lülitama, aga selles on mingi kala, kas solenoidis endas, klapikehas, gaasipedaalianduris või kiiruseanduris. kui (eel)viimane näitab aiateibaid, siis viskab ta kohe rakendunud O/D välja, arvates, et vajutasid gaasi. |
| 31.01.2003 at 15:45 |
|
Raul |
Grand Cherokee
Ise midagi sarnast üle elanud. Kirjeldus oli täpselt sama, ka just ühtlase sõiduga hakkas auto raputama ja jättis nagu vahele, kiirendades probleemi polnud. Teeninduses võeti kastilt mingilt andurilt juhe tagant ja probleem kadus. Hoiatati ainult et kütusekulu võib nati suureneda ja soovitati kunagi andur ära vahetada. |
| 31.01.2003 at 16:33 |
|
spideryl |
Grand Cherokee
äkki oskab keski soovitada kuhu teenindusse pöörduda. esinduse 450.+ eeguseid tunnitasusid olematu tulemuse eest ei tahax nagu kah enam maxta? |
| 31.01.2003 at 16:36 |
|
newton
Moderator |
Grand Cherokee
quote: Raul:Teeninduses võeti kastilt mingilt andurilt juhe tagant ja probleem kadus. Hoiatati ainult et kütusekulu võib nati suureneda ja soovitati kunagi andur ära vahetada.
Turbiini lock-up'iga mingi jama?
|
| 31.01.2003 at 16:54 |
|
mrtn |
Grand Cherokee
ÄÄK! newton, nüüd alles märkasin, mis jama ma terminoloogiliselt ajasin, pane O/D asemele turbiinilukustus ja jutt pädeb 
reede õhtul juba peast sassis. |
| 31.01.2003 at 16:56 |
|
urmas |
Grand Cherokee
Soovitaks minna Veerenni AmeerikaAuto diagnostikasse. |
| 31.01.2003 at 17:04 |
|
spideryl |
Grand Cherokee
nood mehed sealt ameerika autost soovitasid esindusse pöörduda surnud ring nagu?
samas käisn kunagi yhe teise murega ameerika autos ja lasin ära vahetada kõik õlid filtrid kyynlad jne. kaks nädalat peale käiku avastasin, et mootoriõli vahetamat oli ja lihcalt õli juurde valatud. ma lihcalt ei usu, et kahe nädalaga õli täiesti mustaks läheb ja filtrilt kirjad maha kuluvad. niiet ma nagu seda firmat kah... hmm ei usalda või nii. |
| 31.01.2003 at 17:14 |
|
mrtn |
Grand Cherokee
ma küll hästi ei usu, et ameerika auto sulle tünga tegi. filtri kirjad on teinekord nii viletsa värviga trükitud, et jäävad külgekeeramisel käe külge ja kui sul õli kaua vahetamata ja mineraal oli, siis võib vabalt 2 nädalaga süsimust olla. |
| 31.01.2003 at 17:18 |
|
spideryl |
Grand Cherokee
krat ma nagu kah ei taht uskuda sedaenam et teema oli ju lihtne õlivahetus, aga loomulikult läksin siis uuesti õli vahetama ja teise töökotta ning sääl töömees mainis, et seda õli pole vahetatud. a vahet pole kui muud varianti ei ole siis tuleb minna.
soovitati veel mulle mulle töökoda american beauty? Kas on kommentaare? |
| 31.01.2003 at 18:09 |
|
madis |
Grand Cherokee
turbiini lukk hakkab jõnksutama kui kastiõli on vana. Seda ei ütle sulle ükski spetsialist
Mina vahetasin ära ja ei pidanud laskma kasti maha võtta, turbiini pooleks saagida ja kokku panna jne jne jne mis kokkuvõttes oleks ka aidanud - õli oleks uus läinud |
| 31.01.2003 at 18:47 |
|
madis |
Grand Cherokee
seda veel: kui hakkab jõnksutama, anna rohkem gaasi (lukk avaneb) ja vaata kas jõnks kaob ära. |
| 31.01.2003 at 18:48 |
|
spideryl |
Grand Cherokee
nu kui ma gaasi annan ehk siis kiirendan kaob see ära jah kastiõli sai vahetatud kohe peale ostmist ja sellest ca pool aastat möödas. |
| 31.01.2003 at 18:54 |
|
PlyVal64 |
Grand Cherokee
Mul oli kunagi "au" kadunud(ehk automaadist maha lastud) Jaak Veike autoga Soomes Metro-Autos remondis käia. Auto 4,3V6 Blazer. Tegi täpselt samu asju, ainult et selleks pidi enne u.100 km sõitma. Siis hakkas päris kitsehüppeid maanteel sooritama. BMi diagnostika koos uusima tarkvaraga ei tuvastanud mitte midagi - kogu check oli OK!. Kõikvõimalike andurite vahetus ei andnud mingit tulemit. Ja Metro vendadel läks ka 2 nädalat enne, kui kasti ajust miski "kala" leidsid. Kuna oli garantii, siis vahetati välja. Niipalju sain aru, et oli kah miski turbiini ja OD omavahelise elektroonse suhtlemise probleem. Aga pagana ebameeldiv oli sõita küll enne seda... 3 võttis megalt bena ja OD "hüpitas". |
| 31.01.2003 at 18:55 |
|
CHEVY |
Grand Cherokee
minu autol tekkisid igasugu hüpped,paugud ja lausa tagasilöögid mootorisse siis kui panin talvel papitüki radikale ette ja siis kui tekkis +1, +2 c sooja väljas.
asi kadus kui papitüki eest ära võtsin, uskumatu
anomaalia, ju see mingile andurile siis ei meeldinud.. |
| 31.01.2003 at 19:37 |
|
Ragnar |
Grand Cherokee
Vaheta termostaat ära! |
| 31.01.2003 at 19:46 |
|
spideryl |
Grand Cherokee
termost kah vahetatud juba. ja papitykk?? see tundub chryslerite omapära olevat, et mootor ei taha soojax minna. vahet pole ta hyppas ju suvel kah.
|
| 31.01.2003 at 20:21 |
|