| Poster |
Message |
Max3,0
|
kast ei tööta :( ??????
...milles võib olla asi kui kast lakkab yhel hommikul lihtsalt töötamast ,nii et ainuke käik mis sisse läheb on R....ytlen kohe ,et õli on normullis (kontrollitud sooja käiva mootoriga)
Kas on on tõesti nii nagu mulle veerenni tänava usa autodega tegelejad ytlesid ,et pole mõtted hakkata yltse midagi muud tegema kui kohe kast ära vahetada... |
| 31.01.2003 at 12:32 |
|
Vanaisa
Moderator |
quote: Max3,0: ...milles võib olla asi kui kast lakkab yhel hommikul lihtsalt töötamast ,nii et ainuke käik mis sisse läheb on R....ytlen kohe ,et õli on normullis (kontrollitud sooja käiva mootoriga)
Kas on on tõesti nii nagu mulle veerenni tänava usa autodega tegelejad ytlesid ,et pole mõtted hakkata yltse midagi muud tegema kui kohe kast ära vahetada...
Kas seal ehk mõni tross katki/lahti olla ei või?
| 31.01.2003 at 12:44 |
|
AjuVant |
quote: Max3,0:
Kas on on tõesti nii nagu mulle veerenni tänava usa autodega tegelejad ytlesid ,et pole mõtted hakkata yltse midagi muud tegema kui kohe kast ära vahetada...
Taurusel oli kunagi samuti. Pärast väikest peatust hamburgeriputka ees ees olid edaspidi käigud kadunud....
Kastivahetus..... |
| 31.01.2003 at 13:15 |
|
valts |
Mul kastil selline jama et kui sõidad D ga vahetab ilusti käike aga kui sõidan tagurpidi või panen vahepeal P siis ei vaheta esimesest käigust edasi - aitab see kui sõidu ajal panen N,suretan auto välja ja käivitan ja tõmban D peale ja jälle korras. Ei ole viga leidnud ja hakkan varsti juba selle jubimisega ära harjuma. Seda veel ka et ükskõik mis asendis käigukang on saab autot käivitada(pidin ykskord vastu garaazi ust sõitma) |
| 31.01.2003 at 19:54 |
|
Vanaisa
Moderator |
Seda veel ka et ükskõik mis asendis käigukang on saab autot käivitada(pidin ykskord vastu garaazi ust sõitma)
See näitab park/neutral lüliti viga - on selline lülla, mis nullib starteri tõmbereleesse mineva voolu ära - just selleks, et garaazi uks terveks jääks
| 31.01.2003 at 20:00 |
|
valts |
quote: Vanaisa: Seda veel ka et ükskõik mis asendis käigukang on saab autot käivitada(pidin ykskord vastu garaazi ust sõitma)
See näitab park/neutral lüliti viga - on selline lülla, mis nullib starteri tõmbereleesse mineva voolu ära - just selleks, et garaazi uks terveks jääks Kas see lülla peaks asuma kusagil käigukangi läheduses või pean sukelduma kapoti alla |
| 31.01.2003 at 20:04 |
|
Vanaisa
Moderator |
Kas see lülla peaks asuma kusagil käigukangi läheduses või pean sukelduma kapoti alla 
Kardan, et igal autol omamoodi - enda omal istub ta kuskil k.kangi juures...
Siin peaks jälle mingi Haynes abiks olema...
| 31.01.2003 at 20:07 |
|
hirax
|
to valts: kas sul kolme- või neljakäiguline kast ?
| 31.01.2003 at 20:26 |
|
valts |
quote: hirax: to valts: kas sul kolme- või neljakäiguline kast ?
neljane |
| 31.01.2003 at 20:29 |
|
hirax
|
Neljase kohta ei tea 
Mul kolmene. Ehk on niipalju sarnased.
Kolmesel läeb käimasse kaks pistikut. Üks (park throttle unlock) on kohe õlivarda kõrval ja ees vasakul ongi see: neutral start and park up lights switch. Sellel kolm klemmi kõrvuti, unlock-i omal kolmnurkselt. Vaata oma relee kah üle, võib-olla sealt massi ühendatud. Starteri relee saabki miinuse läbi tolle lülla. Isegi ühendasin kunagi releest keresse kui lüliti nässus oli.
Ja huvitav, et siin väidab, et 90 lebaron 3-se käimaga
Sry for OT
| 31.01.2003 at 21:10 |
|
Max3,0
|
...mnjah mul nyyd siis veerenni tänava america autos aeg kinni pandud ......jama lihtaslt selles ,et kui tegelikuses on mingi kuradi juhe või ma ei tea mis asi seal lahti ja siis kutid vahetavad mul rahulikult kasti ära ja kysivad hea eegu ka veel lihtsalt selle pärast ,et ma ise matsu välja ei jaga......nutune lugu !!!!!
Loodan väga ,et on usaldusväärne koht ! |
| 02.02.2003 at 17:27 |
|
Riho |
Kui Drive'ile shiftida, käis autost päris tugev jõnksatus, võiks isegi öelda kerge kolakas läbi - kast õhtul?
Chevy 2,8 V6+aut. kast oli vahendiks. Muidu R ja teistele käikudele vahetamine toimis kenasti.
Viimati samade sümptomitega oli Omega kast, mis tähendas 11k eegust väljaminekut. |
| 03.02.2003 at 11:10 |
|
valts |
Täna tööle tulles hakkas tegema sellist trikki et kui vahetada käiku siis käib kuskil kapoti all mingi kolks |
| 04.02.2003 at 14:11 |
|
mrtn |
kontrolli mootoripadjad üle. see kolks võib vabalt sellest olla, et summuti vms osa käib käigukasti ühendamisel kuhugi vastu. |
| 04.02.2003 at 14:31 |
|