| Poster |
Message |
Lef |
jahutusvedelik
ise uus, aga kohe küsima 
Siiani valasin prestone antifreeze masinale jahutuseks a too on nüüd eestist otsa saanud. Kuna kevadel ilmselt radika/lõdvikute vahetus ootamas siis vahetaks ka jahutusvedeliku ära.
Oskab keegi öelda on neil punastel/sinistel /rohelistel jahutusvedelikel mingit vahet kah?
Endal oli selline kaval mõte, et loen vana kanku pealt sisukorda ja valin siis eestis müüdavatest jahutusvedelikest analoogseima välja??
| 05.02.2003 at 10:38 |
|
Vanaisa
Moderator |
jahutusvedelik
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=4979
| 05.02.2003 at 10:47 |
|
faust |
jahutusvedelik
Teooriaid jahutusvedelike kohta näit :
http://www.kamoil.ee/homeest/productionsest.htm
Punase-rohelise-sinise vahet on seal seletatud, aga kui õigesti, ei tea |
| 05.02.2003 at 22:12 |
|
mrtn |
jahutusvedelik
a kes vahepeal veepumpa määrib?
|
| 05.02.2003 at 23:20 |
|
vkx
|
jahutusvedelik
quote: BlueStang: Parimate jahutusomadustega vedelik on VESI. Sel juhul juba suveks vesi sisse ja alles sügisel antifreeze. Siis aega küll õiget valida
Päris nii see vist ei ole, minu teada. Vesi peaks ennem keema minema kui jahutusvedelik ja teiseks, nagu juba märgiti, et veel puuduvad määrimisomadused. |
| 06.02.2003 at 00:41 |
|
5.0 |
jahutusvedelik
quote: vkx: quote: BlueStang: Parimate jahutusomadustega vedelik on VESI. Sel juhul juba suveks vesi sisse ja alles sügisel antifreeze. Siis aega küll õiget valida:)
Päris nii see vist ei ole, minu teada. Vesi peaks ennem keema minema kui jahutusvedelik ja teiseks, nagu juba märgiti, et veel puuduvad määrimisomadused.
vee puuduseks tundub mulle katlakivi teke ja seda tekib iga kord, kui toorest vett sisse paned ja mingi kanal jälle väiksem või umbes. Destilleeritud veega seda jama muidugi pole, aga sealgi pole inhibiitorit. Igasugu antifriiside imeheades (veega võrreldes just veepumba seisukohalt) määrimisomadustes ma küll nii hirmus kindel pole. |
| 06.02.2003 at 08:06 |
|
Lef |
jahutusvedelik
See kamoili link oli hea , aitähh.
|
| 06.02.2003 at 14:27 |
|