register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Kaugtuled kustuvad  
Poster Message
BENBEN

Kaugtuled kustuvad
Oskab ehk keegi midagi kommenteerida. Näiteks kaugtulede peale lülides mingi 2-3 min. pärast kustuvad tuled ära, jäävad pargid aga need on teises kohas, omaette koos suunatuledega. Varem vilkusid aga nüüd kohe läinud, armatuuri alt kostusid mingid plõksatused lisaks samaaegselt tulede kustumisega.Lähituledega mingit kammi pole.Sõiduriist on wrangler.
18.02.2003 at 21:06 Last edited 18.02.2003 at 21:08 by BENBEN
Jansa
Kaugtuled kustuvad
saunds laik relee.
otsi ta ülesse sealt armatuuri alt, vbla on pesast vähe välja rappund lihtsalt.
18.02.2003 at 21:13
deathdog
Kaugtuled kustuvad
mul sama kala tekkis kui releed vahele installisin ....lihtsalt odavad klemmid (kuumenedes ei taha enam ühendust anda
) sai ostetud ja nüüd ootan ilusat ilma et ära vahetada
18.02.2003 at 21:22
Jutulind
Kaugtuled kustuvad
Mina pakuks hoopis termokaitset ( see ca 30A junn kaitsmepesas ). Berettal vähemalt see hakkas mängima kui mul lähi-kaug lüliti otsad andis ja kaug ja lähituled korraga peale lükkas.

'06 Fiat Panda 4x4
18.02.2003 at 23:43 Last edited 18.02.2003 at 23:44 by Jutulind
CoachMan

Kaugtuled kustuvad
Termokaitse (sihuke bi-metall liistakas) on tunduvalt tõenäolisem variant jah, aga minu teada asub Wrangleril see tulede lüliti korpuses, mitte kaitsmete juures. Võin muidugi eksida. Põhjuseks liiga vinged kaugtuled või pisike lühis, esimesel juhul lahenduseks relee, teisel juhul juhtmete kontroll.
19.02.2003 at 09:17
BENBEN

Kaugtuled kustuvad
Okei, tundub, et siis relee, sellepärast, et kaitsmed on wrangleril kapoti all ja sealt ei kuule mingit plõksu. Kiitus arutelust!
19.02.2003 at 14:45
deathdog
Kaugtuled kustuvad
ma ei taha küll hirmutada aga mul käitusid tuled sama moodi enne roolisamba lüliti loojakarja minekut et nagu kustusid lihtsalt lambis äää ja siis ükskord ei läinutki enam põlema (olin just kuskil põltsamaa ja võrtsjärve vahel :) )
19.02.2003 at 16:41
BENBEN

Kaugtuled kustuvad
Endal oli analoogne jama, tuisuga olime liikumas mööda kole libedat maanteed kuskile raba keskele metsamajakesse, kui usinast vilgutamisest(vastutulevad autod)vaatamata sellele, et ma kahva ei puutund tema jätkas vilgutamist, ja siis kustus.Kiirus oli u.selline 70km/h ja pime oli, vaatasime siis tibiga üksteisele otsa, ei osanud midagi kosta. Kahvast lükkasin täied maha, lülitist pargid ka maha ja siis pooled uuesti peale, saagu valgus-ja valgus sai.Ära ehmatas küll.
19.02.2003 at 17:28
rabbit rider
Kaugtuled kustuvad
kui sul on võimsamad pirnid, kui tehase poolt lubatud, siis on väga loogiline, et asi pildi tasku viskab, kui ei ole , siis kusagil pesas on klemmid rooste ja vanaduse tõttu mustad, nõrgad jne...ja kipuvad kuumaks minema(tavaliselt pirni küljel olev pesa), mille tulemusena tuled tarbivad tunduvalt rohkem voolu ja kaitse viskabki välja...sarve lüliti klemmid võivad kah mustad olla...
22.02.2003 at 16:15
BENBEN

Kaugtuled kustuvad
käisin ühenduskohad üle, relee oli justku jah vähe ripakil, täna õhtul sõitsin, kõik toimis minu keelamise käskimisega kooskõlas... :-).nojah, viimasd 7-8 aastat tuttuued tööautod istumise all olnud, unuvad sellised pisiasjad ära...
24.02.2003 at 20:51
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Kaugtuled kustuvad  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.