| Poster |
Message |
rat_013
|
summi ümberehitusest
ehk siis, ei ole küll usakas, aga tehniline küssa:

pilt 1, üleval plaanitav, all praegune lahendus.. no praegu on seal taga mingi otsepütt ka ripakil, a see pole oluline..
küsimus pilt 2 peal:

et kas nii peaks ka ära ühendama, või mismoodi, või kuskohast?
ärge maha lööge kui lollolen 
| 28.02.2003 at 12:52 |
Last edited 28.02.2003 at 12:52 by rat_013
|
peep
Moderator |
summi ümberehitusest
kohe headerite järel enne pütte on õige ühenduskoht. Soovitavalt X kujuliselt, mitte H kujuliselt nagu momendi joonisel. |
| 28.02.2003 at 14:17 |
|
rat_013
|
summi ümberehitusest
ok tänx abi eest..
| 28.02.2003 at 14:23 |
|
foke
|
summi ümberehitusest
on sul uued torud?
see ühenduskoha leidmine on ka mingil määral oluline, hea oleks ühenduskoht teha sinna, kus tekkivad turbulentsid.. gaaside voolamine on alguses ebaühtlane ja eri silindrite gaasid summeeruvad ja tekitavad teatud keerise, mis hakkab piki väljavoolu toru süsteemselt korduma, samas igal taktil häbub see vastusurve mõjul. Suurepärane oleks sellisest kohast teha ühendus teise toruga, mida lähemale headerile, seda parem. Kuidas seda leida? Eks seda saab kuidagi ka arvutada, samas peaks see koht kuumenema rohkem ja ka varem, niiet see põlemisjälg võib mõnel juhul ka toru välisküljel näha olla. Aga see on rohkem teooria, praktikas on vahe tänavamootoril suht marginaalne, samuti X ja H vahel, isegi ühe piisavalt jämeda toru tahaviimine ja Y-pipe kasutamine pole midagi hullu, tagumikuga vaevalt et vahet tajub, kui siis stendis. |
| 28.02.2003 at 14:47 |
|
rat_013
|
summi ümberehitusest
ega ma ise ka mõtlen et minu mootori puhul on mingid kardinaalsed ehitused ja arvutused mõttetud.. kaheks löön summi siiski niivõinaa, kasvõi hääle pärast see peaks hea saama... tuleviku tarbeks muidugi inf abx... kes teab, ehk kunagi saan haljale oksale ja v8 vahele 
| 28.02.2003 at 14:50 |
|
foke
|
summi ümberehitusest
quote: rat_013: kes teab, ehk kunagi saan haljale oksale ja v8 vahele 
no vee kaheksa ootab sind tüki aega juba 
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=5211
|
| 28.02.2003 at 14:59 |
|
rat_013
|
summi ümberehitusest
jaah.. nutma ajab oleks klotsi võtaks kohe ligi niiet täna ei osta 
| 28.02.2003 at 15:07 |
|
Virko |
summi ümberehitusest
Mina ehitasin oma granatsile(hää auto oli)kogu summi uue.Vahele panin kaks resokat(mis olid ise tehtud).Sai ilus hääl ja pöördesse läks ka hästi.Soovitan soojalt.ühe resokaga karjus ennast tühjaks ja jôudu ka polnud aga kahega oli OK. |
| 03.03.2003 at 13:19 |
|
rat_013
|
summi ümberehitusest
a miks enam ei ole siis granatsi? 
enivei, ma jätan keskele orikad potid, peale neid torud laiali...
| 03.03.2003 at 15:33 |
|