register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : starter  
Poster Message
udu

starter
kuskohas saaks starterit remontida?

05.03.2003 at 09:27
mrtn
starter
Pakuks seda Iru töökoda, jääb enamvähem samasse kohta, kus Belesta, aga vasakule poole Vana-Narva maanteed. Seal on mingi varuosakauplus ka. SHO geneka remontisid igatahes korralikult ära.
05.03.2003 at 09:36
margus61
starter
A-Auto-O vist ettevõtte nimi. Sain sealt soodsalt dioodsilla (küll B-osana), mida Bosch eraldi kätte ei saanud.

Omal ajal see firma mul Mersu paketika pihustite survet knopkadega reguleeris, aga genede ja starteritega räägitakse hästi hakkama saavat.
05.03.2003 at 09:47
ylovoitka
starter
Ise pakuks Melasi autot Juuveelitehase hoones. Väga korraliku töö sain, küll starteriga, aga suht odavalt. ~300 EEK läks maksma puhastamine, laagrite vahetamine, kinni/lahti jootmine ja testimine.
05.03.2003 at 09:48
udu

starter
mul starter teeb ainult plõks ja ringi vedama ei hakka ja siis mingi sajanda korraga hakkab taha ning veab kenasti käima, ei tea milles viga võiks olla?

05.03.2003 at 09:49
ylovoitka
starter
Harjad kindlasti, sama viga oli ka siin..

Edit: Mul tuli see plõks Soomes laevajärjekorras olles :uhoh
05.03.2003 at 09:49 Last edited 05.03.2003 at 09:50 by ylovoitka
margus61
starter
quote:
udu: mul starter teeb ainult plõks ja ringi vedama ei hakka ja siis mingi sajanda korraga hakkab taha ning veab kenasti käima, ei tea milles viga võiks olla?
Tõmberelee mustad/oksüdeerunud kontaktid annavad sama tulemuse. Tekkis päevakorda pärast veekogu külastamist...
05.03.2003 at 09:57
-fred-

starter
mul tegi samuti ja probleem oli tõmberelee kontaktides, kui need liiga ära põlenud on saab need ära vahetada
05.03.2003 at 10:02
Fire
starter
Sama lugu Firebirdiga, viga aga märksa lihtsam. Läksin siis eile õhtul autot talvekorterist välja ajama. Võti süütelukku ja plõks, proovisin uuesti, tulemus sama, siis hakkasid juba tuled armatuuril hääbuma. Selge aku tühi, juhtmed taha, laks käivitus eetrit ja paugust käima. Ei mingit plõksimist.
Kuigi ma arvan et sa aku korrasolekus oled juba ammu veendunud.

Käivitite ja genekate remondiks oskaks soovitada Hiiul Salve tänaval asuvat töökoda. On sellised vanakooli mehed, Firebirdi geneka tegid Reede õhtul 2 tunniga korda (vahetasid harjad, dioodiplokki ja laagri) summa oli ka mõistlik, Soovitan.

Corvette ´81
Bronco ´86
Town Car ´97
05.03.2003 at 10:53
Vanaisa

Moderator
starter
sama lugu: soojalt soovitan seda Hiiu auku - taadid on juba elektri leiutamisest alates genekate/starteritega tegelenud :D

05.03.2003 at 11:03 Last edited 05.03.2003 at 11:04 by Vanaisa (Moderator)
udu

starter
well, kus ma saaksin starteri maha kruvida?

05.03.2003 at 11:12
deathdog
starter
seda sama mõtlen ka mina et tahaks sooja kohta autoga :( aga reede lubas soojemaks minna eks siis saan ette võtta ....eile oli asju juba natc ekstreemne ....niukseste paksude vattide ei ole autoremont just kõigeõigem tegu :)

Minu strer käis jaanuaris ka kuskil (vana) -narva mnt täpsustan koha nime ja kui streri maha olen saand siis kas soovitan või mitte
05.03.2003 at 11:18
max
starter
quote:
udu: well, kus ma saaksin starteri maha kruvida?
Sõida autoga kohale, las ise võtavad. Käima pidid ju pika jupsimise peale saama. Kui tegu Vette'ga, siis saab ka käima lükata ju.

Btw, kuskohas Chevy SB starteril see laager on? Minu mäletamist mööda on seal ainult 2 pronkspuksi.
05.03.2003 at 11:39
PlyVal64
starter
Kas Broncol tõmberelee mitte eraldi ei asu? Igatahes tasub alati proovida kruvikeerjaga releed asendada(ehk siis käsikäivitust). Kui starteri harjad ise korras, siis releed peaks ju imelihtsalt eemaldada saama. Ja teine hää omadus, saad starteri korrasoleku ka kohe teada.
05.03.2003 at 12:36
udu

starter
tegemist siiski corvette'iga

05.03.2003 at 13:29
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : starter  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.