register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Mustangi kütusepump ?  
Poster Message
anryo
Mustangi kütusepump ?
Tere,

Autoks on 88' Mustang GT. Lugesin oma Haynes'i raamatust, et osadel selle aastate mudelitel on kaks kütusepumpa - üks madalsurvepump paagis ja teine kõrgsurvepump kütusefiltri juures. Osadel aga ainult üks kõrgsurvepump paagis. Samas raamat ei täpsusta millistel täpselt milline setup on.
Kas võib olla, et minu pump on see madalsurve oma ja teine üldse puudu?
Siiamaani parim leht antud teema kohta on see aga seal täpselt seda pumpa pole.
Kiskusin oma pumba maha kuna see andis ainult 1/10 soovitud rõhust (35PSI asemel umbes 3PSI) ja umbes 60L/h. See on ju vähe?
Pump ise on Walbro, model no.5521.

Aga, mis teie arvate?

Ma ei saa hästi aru ka antud lehel antud pumba tootlikkuse arvutamise valemist, ütleme, et 300HP varuga mootoril võiks olla siis mitu L/h andev kütusepump?

edit: vastavalt heale tavale...

12.05.2003 at 08:14 Last edited 12.05.2003 at 09:40 by anryo
rustang

Moderator
Mustangi kütusepump ?
quote:
anryo:
Aga, mis te arvate? Võib pump vigane olla? Kas Märtenil võiks olla vastavat pumpa? Palju uus võiks maksta?
Anryo, kui Sina ei viitsi tõlkida, siis miks Sa eeldad, et kõik viitsivad vastata?

IMHO on kõik SEFI-ga stangid ühe pumbaga. Võin kodust järgi kontrollida aga olen 95% veendunud, et see on nii. Uue pumba hindu küsi poest, nt. TopParts. Märtenile saab helistada, number on veebis, mingi Tbirdi pump võib ehk isegi sobida (neid tal seal vedeles minuteada paar tk.). Võid ka uurida tolle "inzektoriga" pumpade taastaja käest kes siin foorumis end reklaamib.
12.05.2003 at 08:54
rustang

Moderator
Mustangi kütusepump ?
Anryo, ega Sa ei pea ju tingimata Walbro pumpa panema.
Mul on kodus pumba tootlikkuse kontrollimise metoodika kirjas, võin järgi vaadata.
Ega see pump mingi imeasi ei ole, kui rõhk ja tootlikkus kalpivad, siis ei tohiks tootjafirma eriti oluline olla.
Võta näiteks summit lahti, seal on 100$-ga hunnik erinevaid pumpasid alates näiteks sellest:
http://store.summitracing.com/partdetail.asp?part=BBK%2D1526
12.05.2003 at 10:07
anryo
Mustangi kütusepump ?
quote:
rustang: Anryo, ega Sa ei pea ju tingimata Walbro pumpa panema.
Võta näiteks summit lahti, seal on 100$-ga hunnik erinevaid pumpasid alates näiteks sellest:
http://store.summitracing.com/partdetail.asp?part=BBK%2D1526

1.Kui viitsid metoodikat uurida oleks tore.
2.Muide Walbro pumbad on täiesti samas hinnaklassis.
3.Ma arvan, et lähen käin selle inzektorimehe juures ja kuulan mis ta mulle räägib, ta peaks ka pumpasid kontrollida oskama - lisaks on tal ka aparatuur olemas.

12.05.2003 at 10:18
5.0
Mustangi kütusepump ?
vahetasin just kütusepumba 255l/h vastu. Originaal peaks olema 110l/h, millega ei tohiks 300hp mingi probleem olla (minul sinna kanti hp-ga küll probleemi ei olnud) ja pump oli kuni mahavõtmiseni täitsa korras- ei undamist ega miskit muud häda. Äkki oled huvitatud? See on siis 95GT pealt ja paagis olev pump.
12.05.2003 at 13:28
anryo
Mustangi kütusepump ?
quote:
5.0: vahetasin just kütusepumba 255l/h vastu. Originaal peaks olema 110l/h, millega ei tohiks 300hp mingi probleem olla (minul sinna kanti hp-ga küll probleemi ei olnud) ja pump oli kuni mahavõtmiseni täitsa korras- ei undamist ega miskit muud häda. Äkki oled huvitatud? See on siis 95GT pealt ja paagis olev pump.

Ikka olen... Kui ainult sobib... Saada mulle oma telefon mailiga, võtan ühendust - vaatame asja üle...

12.05.2003 at 13:44
anryo
Mustangi kütusepump ?
quote:
5.0: Originaal peaks olema 110l/h. Äkki oled huvitatud? See on siis 95GT pealt ja paagis olev pump.

Tänud pumba eest, auto on kohe nagu ära vahetatud! Tühikäik stabiilne, jõudu nii nagu peab. Tänud ka teistele aitajatele...

13.05.2003 at 11:59
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Mustangi kütusepump ?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.