register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Automaatkast  
Poster Message
Junts
Automaatkast
Et kuidas siis on ,kas tohib automaatkastiga autot slepis vedada ja mis seal silmas peax pidama?Mõni ütleb,et ära vea, teine jälle anna aind minna.Ei oska seisukohta võtta.
01.06.2003 at 20:40
JDF

Automaatkast
Soovitan kardaani lahti võta kuna need kastid ei ole mõeldud vedamiseks :P
01.06.2003 at 20:51
erik
Automaatkast
quote:
Junts: Et kuidas siis on ,kas tohib automaatkastiga autot slepis vedada ja mis seal silmas peax pidama?Mõni ütleb,et ära vea, teine jälle anna aind minna.Ei oska seisukohta võtta.
Krt seda teab. Minu auto Haynes ütleb:
quote:
We recommend these vehicles can be towed from the rear, with the rear wheels off the ground. If it is absolutely necessary, these vehicles can be towed from the front, with the front wheels off the ground, provided that speeds don't exceed 35 mph and the distance is less than 50 miles; the transmission can be damaged if these mileage/speed limitations are exceeded.
Käigukang siis neutraali peal. Mõistagi käib eelnev jutt tagaveoliste kohta :). Pigem vältida.
01.06.2003 at 20:56 Last edited 01.06.2003 at 20:57 by erik
daxz
Automaatkast
kunagi miskit kuulsin et töötava mootoriga vist probleem ei pidand nii suur olema..

ja siis veel midagi et ennem õli juurde valada,.,
01.06.2003 at 22:30
partel

Automaatkast
Miks treiler ei meeldi?

01.06.2003 at 22:42
tfr

Automaatkast
quote:
daxz: kunagi miskit kuulsin et töötava mootoriga vist probleem ei pidand nii suur olema..
Töötava mootoriga probleemi ei olegi, kuna kasti õlitus töötab.
01.06.2003 at 22:58
jaanus

Automaatkast
quote:
tfr: Töötava mootoriga probleemi ei olegi, kuna kasti õlitus töötab.
Täpsem termin oleks - kasti juhtimine töötab.
Üldiselt aeglaselt võib vedada. On mind veetud, olen teisi vedanud, pole veel midagi juhtunud.
01.06.2003 at 23:45
daxz
Automaatkast
a kui õli juurde valada, siis vist ka ok peaks olema?!
02.06.2003 at 18:25
Junts
Automaatkast
Just huvitas see jah,et mis ilma töötava mootorita peax tegema.Vähemalt asi selgem ikka,kuda toimida.Ise mõtlen jah et,väldin slepis vedamist,kurat teab mis juhtub.Jään ikka treilerit pooldama,kuigi alati pole teda kohe võtta,,lõuna generatsiooni värk..Ok thanx anyway!
02.06.2003 at 18:38
partel

Automaatkast
Minu kogemustest, näiteks Lauril läks mõni aasta tagasi Pärnust tulles nookuripolt, täpsemalt öeldes olin mina roolis. :p

Siis sai tuldud slepis seisva mootoriga 50 km/h kiirusega kuskil 87 km, pimedas kusjuures. Kalju vist pukseeris?

Hooaja lõpus kasti uurides polnud sel küll midagi viga. Kast oli mõistagi TH-400 ;)

Suurim oht oli minu arust pimedas ohutulede plinkimisesest hüpnoosi sattumine! :)

02.06.2003 at 18:51 Last edited 02.06.2003 at 18:52 by partel
Junts
Automaatkast
Mul endal TH 700 kast,asi selles et ostsin(kasutatud) uue kasti ja vend andis pool aastat garantiid sellele.Parem vist ikka mitte tsurkida.Kas Lauril on ees migi konks pukseerimise jaox ka,mul isiklikult puudub.Ei julge vedada kah,äkki rikub spoila eest ära,auto maru madal ikkagi.
02.06.2003 at 19:23
HardStep
Automaatkast
nelikveoga autol paned k2igukasti neutraali(kui saab, siis vahekastist lylitada ka neutraali). iga 300 km tagant paned mootori k2ima yhex minutix, et 6li kastis ringi lasta, sidur all, k2ik D peale.
2wd masinaga pole kogemust old vedamisel.
09.06.2003 at 18:17
LaSa

Moderator
Automaatkast
quote:
HardStep: ... sidur all, ...
??? ??? ???
09.06.2003 at 18:33
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Automaatkast  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.