| Poster |
Message |
rustang
Moderator |
Poldijaotuse ümberpuurimise võimalus
Justkui oli sellest juttu aga ei leia üles - seega küsin uuesti.
Kas Eestis on (piisava aparatuuri ja oskusteabega) kohta, kus velje kinnitusflantsile uued poldiaugud puuritakse? Näiteks tahaks kasutada teise margi tagasilda aga poldijaotus ei sobi. |
| 12.06.2003 at 23:47 |
|
PlyVal64 |
Millele Sul vaja siis on: kas veljele või flantsile. Mõlemad lihtsad, kuid velje puhul lihtsalt "pööratavate" kinnitustega treipinki ja padrunit vaja. Ma enda Monza flantsid tegin väga lihtsalt, paned diameetri terale peale ja lased märgi. Siis mõõdad tsentrid välja, kärnid ja puurpingiga augud sisse. Veljega veidi keerulisem, vaja leida või ise käiata õige nurgaga puur, millega siis verseng teha(et mutter-polt ikka tihkelt kinni tõmbaks). Absoluutselt iga treial peaks sellega hakkama saama. |
| 13.06.2003 at 00:18 |
|
svenson |
quote: PlyVal64: Ma enda Monza flantsid tegin väga lihtsalt...
no need on küll nii 0,1 milli täpsusega sul tehtud, et neid tagasi saada tuli haamriga väheke aidata...
|
| 13.06.2003 at 07:03 |
|
rustang
Moderator |
OK thanks Ply! |
| 13.06.2003 at 08:19 |
|
margus61 |
Ma olen lasknud auke nihutada 5x127 pealt 5x130 peale ehk 1,5 mm väljapoole. Mul tehti seda koordinaatfreespingis ja tuhandike täpsusega. |
| 13.06.2003 at 08:23 |
|
Olds
|
quote: PlyVal64: Millele Sul vaja siis on: kas veljele või flantsile. Mõlemad lihtsad, kuid velje puhul lihtsalt "pööratavate" kinnitustega treipinki ja padrunit vaja. Ma enda Monza flantsid tegin väga lihtsalt, paned diameetri terale peale ja lased märgi. Siis mõõdad tsentrid välja, kärnid ja puurpingiga augud sisse. Veljega veidi keerulisem, vaja leida või ise käiata õige nurgaga puur, millega siis verseng teha(et mutter-polt ikka tihkelt kinni tõmbaks). Absoluutselt iga treial peaks sellega hakkama saama.
Ply tuneb treimisvõtteid
| 13.06.2003 at 13:52 |
|
rustang
Moderator |
quote: margus61: Ma olen lasknud auke nihutada 5x127 pealt 5x130 peale ehk 1,5 mm väljapoole. Mul tehti seda koordinaatfreespingis ja tuhandike täpsusega.
Talupojamõistus ütleb, et 0,1 mm peaks auto ratta puhul piisav olema. |
| 13.06.2003 at 13:59 |
|
margus61 |
quote: rustang:Talupojamõistus ütleb, et 0,1 mm peaks auto ratta puhul piisav olema.
Nii ta kindlasti on. Ainult naabrimehel selline pink kasutada ja ta ei oska väiksema täpsusega teha.
|
| 13.06.2003 at 14:43 |
|
PlyVal64 |
quote: svenson: [no need on küll nii 0,1 milli täpsusega sul tehtud, et neid tagasi saada tuli haamriga väheke aidata...
Aga ma pole ka suurem asi treial |
| 13.06.2003 at 15:59 |
|