register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Genekas hakkab vist koolema...  
Poster Message
illikas
Genekas hakkab vist koolema...
Masin on Chevy Lumina APV 91. Mõni aeg tagasi hakkas miski asi kapoti all vilistama. Võtsin rihma maha ja keerutasin teiste seas ka genekat. Geneka keerutamisel kostab kahtlast raginat ja mingitele hetkedel ka kiuksatab. Seega ilmselt vilistab genekas (laager ilmselt õhtal). Siit ka küsimus, et kas selle masina genekat annab parandada ja kuhu võiks selle murega pöörduda...
27.05.2003 at 08:46
Vanaisa

Moderator
Vana hea search abiks ;)

27.05.2003 at 09:14
illikas
Kahjuks ei ole endal kohta ja vahendeid, et sellist tööd ise teha :(
27.05.2003 at 11:59
Vanaisa

Moderator
quote:
illikas: Kahjuks ei ole endal kohta ja vahendeid, et sellist tööd ise teha :(
Ei mäleta enam aadressi, aga Hiiul olid sellised asised vana kooli mehed... Kas mitte Fire seal remonti ei lasknud teha?

27.05.2003 at 12:07
newton

Moderator
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=5152
27.05.2003 at 12:14
illikas
quote:
newton: http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=5152
Ei osanud ostu alt sellist asja oodata. Aga eks järgmine kord olen targem. Aga siiski ehk oskab keegi selle kiidetu koha mingeid kontakte või täpsemat aadressi öelda ?
27.05.2003 at 15:00
Vanaisa

Moderator
Seal pole mideagi otsida - nii, kui sellele Salve/Saha tänavale sisse pöörad, nii u.30 meetri pärast kalla paremale - väravast sisse...
Seal territooriumil ta oligi...

Edit: sai siis isegi searchi piinatud ja üles leidsin :D
---Hiiul on Salve tänav.
Seal on kohe sisse keerates mingi kollane 2-3 korruseline maja.
Sõidad majast mööda ja kohe peale maja hoovi (seal hoovi peal on veel mingi traktori-autode juppe müüv auk).
Ja seal on kuskil mingi silt üleval Starterite ja genekate remont.
Kunagi käisin seal mingit starterit lappimas ja korda tehti. On seal mingi muldvana taat, kes kõike oskab...
Ehk saad abi.---

27.05.2003 at 17:02 Last edited 27.05.2003 at 17:13 by Vanaisa (Moderator)
Alex
mina viisin oma ex-lumina geneka artelli tn.(melasi auto taga)seal üks vene rahvusest sell vahetas (remos)dioodid ja ka laagri.hind oli 1k ja tsekk anti kah veel firmale.

28.05.2003 at 10:18
minimum
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=5912
paraku ma ei oska öelda, kas sobib, katsun millalgi pildid ka sebida...

28.05.2003 at 10:29
eku
Mul oli Fieroga sama jama. Võtsin ise maha ja lahti ning vahetusse läksid nii laagrid kui ka harjad, lõpuks vahetasin ka pingeregulaatori ära. Nüüd nagu töötab.
25.06.2003 at 14:01
Tarmor
Kui ise maha ei viitsi/taha/saa võtta, võid ka Veerenni ameerika autosse viia. Mida vähem pees genekaga sõidad seda parem..
25.06.2003 at 16:39
illikas
Genekas nüüd juba mõnda aega korras (ei old aega siia vahepeal kirjutada). Tänud Vanaisale täpse juhise eest.

Nüüd veits infi, et ehk kellelgi läheb kunagi vaja...
Koht kuhu vanaisa juhatas täpne aadress on Pärnu mnt. 338c ja tel. 6506019. Kui kohal käisin ja küsisin, mis maksma võiks minna ütles üks vana kohe, et kui ameeriklase standartne genekas siis 280 laagrite ja 700 dieoodiploki vahetus.
Kuna sellel päeval mil ma geneka maha olin kakkunud ei olnud neil seal aega juhatasid nad ise veel paar kohta kätte.

Üheks kohaks oli Melasi Autohooldus Artelli 14 tel. 6997211. Siin ei osatud kohe hinda öelada. Öeldi et alla 1k aga võtame lahti ja siis saad täpse hinna teada. Kuna lubati ka samal päeval kätte anda saigi sinna antud. Hinnad arvel olid järgnevad:
Generaatori rem. 385.-
Dioodisild 446.-
Laager 62.-
Laager 64.-

Veel paar kohta kuhu ma ise ei jõudnud:
-Melasi kõrval tel. 6997209
-Kadaka tee 133A tel. 6546573 ja 05018806
26.06.2003 at 09:38
Vanaisa

Moderator
Krt, loen ja mõtlen, et ehk ikkagi oleks hää panna kas või väike sticky üles kus oleks sellised remondikohtade andmed lühidalt kirjas, kus foorumlased käinud ja hea kohtlemise osaliseks saanud - hea endal ka vaadata mis maksab ja kus on...
Mida seltsimehed adminnid arvavad?

26.06.2003 at 09:51 Last edited 26.06.2003 at 09:52 by Vanaisa (Moderator)
ylovoitka
Pole seltsimees admin, aga pooldan. See asi sai vist kunagi ära jäetud sellepärast, et kardetakse libareklaami. Samas on võimalik neid teateid ju lugeda postitaja järgi. Kui hära Vanaisa näiteks midagi ütleb, siis mina kyll usun :D
26.06.2003 at 09:56 Last edited 26.06.2003 at 09:56 by ylovoitka
illikas
quote:
illikas:
.....
Üheks kohaks oli Melasi Autohooldus Artelli 14 tel. 6997211.
.....

Siia ärge küll oma genekat remonti viige....

Põhjsu:
Genekas lakkas töötamast. Võtsin ta siis maha ja mõtlesin, et mida halba ma võisn talle teha. Kui ma teda näppude vahel keeriutasin jäid silma alla tinutus kohad mis tundusid kole kahtlased. Lähemal uurimisel selgus, et seal ei oldud mitte kinni tinutatud vaid S**UTUD. Peale korralikult üle tinutamist viisin genaka kontrolli kust öeldi, et ei ole tal miskit häda ja kui peale panin töötas... Seega järeldused tehke ise....
17.02.2004 at 09:54
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Genekas hakkab vist koolema...  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.